Излезе първа бета версия на Windows 11

Могат да я инсталират членове на програмата Windows Insider

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Spacepl написа: БАси... на лаптоп с i3 процесор, 6Г рам и ССД диск ми казва, че This PC cant run Windows 11 ........ това нищо не значи, лаптопа може да ти е на 10 години и да няма вече драйвери за него Да, на 25 години ми е лаптопа.... Не са драйвери. Трябва да се активира Secure boot и TPM2, изискване е, но може да се прескочи лесно .... на който му се чете. Подменя се един DLL в инсталацията на флашката и се стартира като ъпдейт. Дай някакъв линк, където е описано как става, че нещо не намирам.... Ако прочетеш внимателно се касае за бъг в новия джам който требва се оправи ръчно , на такива спецове като теб все гъзобръци им се привиждат във всичко.

"Бета версията на Windows 11 е по-подходяща за използване на потребителски компютри, тъй като е по-стабилна." Не знам кой идиот би използвал точно на потребителски компютри бета защото е "по стабилна" От къде ги изравяте тези полуграмотни списвачи ?

Дреме ни на оная работа нека гледат да не съм някой терорист бен ладен вече сте смешни те от телефоните не ви следят глупаци

..."които отговарят на хардуерните изисквания за стартиране на Windows 11." Ето в тази реплика се съдържа основния гъзобрък, който ще разочарова много потребители! Който се интересува, да попрочете повечко по темата... Накратко казано "новата" операционна система е усъвършенствана по отношение на способността да ви следи непрекъснато, както и чрез звук, така и чрез картина. Съответно обаче "малките меки" имат изисквания към компа ви, най-вече по отношение на качеството на микрофон и камера... А честито... на печелившите! ;-)