Коментари - Търсим извънземни на замърсени планети | IT.dir.bg
назад

Търсим извънземни на замърсени планети

Изследването на евентуални следи от замърсяване на далечни планети би могло да доведе до откриване на следи от живот и дори на извънземни.

Обратно в новината

Коментари - Търсим извънземни на замърсени планети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То тая работа е малко като индианците да търсят Колумб, да дойде да ги редуцира малко... Щото хипотетично ако ние сме по развити и стигнем първи до тях, ше им разкатаем фамилията докато не гепим всички ресурси.

а у нас може да ги видите в полицейски коли.привързани са към нова мощна техника и манипулират катаджии и други обемно..НА другия ден след инцидента в Сарафово,при проучване на обстановката за пробиви в биосферата от кранево до галата засякохме полицейски опел с няколко малки в него.Докато карах след опела ползваха обемно облъчване тип"бяла хидра убиец"..

Ей братле, внимавай с "тревата", че е доста силна!

В библията не пише да е създаден живот на друго място освен на Земята, така че и да търсите няма да намерите.

Разбирасе. Но не забравяй, че най тъмните векове в историята ни са минали под знакът на библията.

бе я се махай бе, трътльо, ше ми изповядва тука той, деееби...

ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК ЗНАМ , ЧЕ НА ЗЕМЯТА Е БЪКАНО СЪС ИЗВЪНЗЕМНИ

Кой ти е източника?

Някой си изкарват хляба с такива хобита. Други гледат по реалистично на нещата. Защото търсенето не е като намирането.

Но една извънземна цивилизация може да изхвърля и други газове, например хлорофлуоровъглероди, както ние правим на Земята, - Ако е ЦИВИЛИЗАЦИЯ - не би изхвърляла. Ама за Мангалия сим съгласен.

ЗА КАКВО СТЕ СЕ ЗАТРЪШКАЛИ ЗА ТЕЗИ ИЗВЪНЗЕМНИ, А!?!?!? ЗА КАКВО СА ВИ??? ТО, СЪС ЗЕМНИТЕ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ НА ГЛАВА, А КАКВО ОСТАВА ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!!

Защо ли. Защото еволюционистите търсят потвърждение на своята несъстоятелна теория, която изключва Бог като първопричина з живота. Понеже им е трудно на Земята да го открият категорични доказателства са се хванали за идеята , че ако има живот и на други планети, то той не е нещо уникално и това обяснява защо се е зародил тук от случайността.

Ей аман от "религионисти". Бог това, Бог онова. Я (да чукна на дърво, че не го пожелавам на никой) някой твой роднина като легне болен от рак, викани го тоз великия бог да му помогне, па след това ще си говорим. Библията е най-голямата фантастика писана някога. И толкова. Хубаво е човек да вярва в нещо, но това винаги адски ме е дразнило - все някой бог, господ, аллах, буда или който искаш - удобно е винаги да се живее с пълната заблуда, че някакъв господ или божество ще ти реши проблемите докато се унижаваш в сълзливи молитвички.

Ватиканските астрономи обявиха, че съществуването на извънземни не би противоречало на религията.

Една флотилия с кораби "Мангалия" и ще се създадат много такива планети с мургави извънземни

Защо трябва да съдим от нас за останалите . Това, че ние замърсяване тотално нашата планета, не означава че останалите са такива безразсъдни.

Но не означава и обратното, нали?

TИPAMИCУ

Не означава, но все пак не всички са еднакви и това, че ние дишаме атмосферен въздух с кислород, не означава, че онези "другите" също дишат такъв и отделят въглероден диокид и вредни емисии.

Визуализацията е яка. Супернова.

riptor

Имам усещането, че за всяко научно откритие или техническо нововъведение, а по-често вече и гола хипотеза, колкото и дребно/а да е то, плащат на някой да му измисли приложение и да нарисува една светла картинка от бъдещето. Вероятно за да се чувстват комфортно данъкоплатците. А тук в България всичко това ни изглежда смешно, защити не сме дали и стотинка за него и съответно не сме съпричастни. Това е всеедно да се радваме как на комшийското дете са му купили сладолед.