Коментари - Учен обясни кога са се появили извънземните | IT.dir.bg
назад

Учен обясни кога са се появили извънземните

Форми на извънземен живот са се появили няколко милиона години след Големия взрив, а хората са нещо като новодомци във Вселената, твърди най-новата теория.

Обратно в новината

Коментари - Учен обясни кога са се появили извънземните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прочетете нещо от Zecharaia Sitchin или на някой от многото които са превеждали от плочите на древните цивилизации и ще напълно ще се омотате ...за всичко си има теория и в повечето случаи служи за нуждите на този който я е сътворил:)

Що не ме питаха мене? Помня го като че беше вчера.

симо

Да си ми жива и здрава още няколко милиарда години.

Трябва да питаме Бойко Борисов, квото каже той - това е!

Звучи невероятно и нелогично извънземни (богове или свръхнапреднали) в продължение на милиярди години да променят структурата и климата на Земята, за да могат да завъдят амеби и наново стотици милиони години да чакат (ако са богове) или пък да завещаят на милионните си поколения да проверят за резултата от доброто им дело. Животът е възникнал напълно случайно, да му се радваме на всеки миг, дори и когато имаме проблеми.

представи си, че милиард години за тях е нищо, ако съзнанието им е прехвърлено на друг носител мнооого отдавна, а не е в органично тяло и могат да се включват и изключват, когато си поискат, милиард години е като един миг.

Значи незнаем дали ги има, не сме ги виждали, не сме ги засичали по никакви начини, НО ЗНАЕМ кога са се формирали във Вселената. Малко като политическо говорене изглежда.

И мравките не знаят, че им светят небесни светила, но те съществуват и животът им е пряко зависим от тях !

Само дето не си пишат трудове на темата има ли господи, извънземни и прочие. ;)

Както и да въртим, щем или не, все стигаме до Създателя ;) Живота е прекрасен

Много ти е ограничен мирогледа. Аз стигам до създателя на създателя на създателя на създателя ..... на създателя.

Ало учения, я пак?

е скрита в изгорените книги от инквизицията. Плочките от Месопотамия, Египет и Сирия могат нещо да разкрият или индийските веди. Част от извънземните са на територията на УСА и се стремят към пълно завладяване и контрол на земята чрез многобройни и мотивационно трудно разбираеми войни. Дошъл е момента на последната схватка.

А аз,като ангел на Бугарете-ще унищожа всички техни врагове.Казах!

Поведи ни ВОЖДЕ!!!

еее тук се разсмях

Българите са първите разумни същества във вселената.На Земята те осеменяват с своя днк едни грозни маймуни,и се появява първия човек.Големия зрив е следствие на пръднята на кан Ирник през 8978576774884 г преди Христа.За повече информация: link

Макетата са, не българите.

Браво! Ела да те почерпя един Макебургер в Македоналдс !

от простотии бе налъми -хабили пари за учене?светът и вселената започват с раждането на даден живот и никой не го интересува и ползва това което е било преди и след

Всичко това са теории, които може би са точно толкова верни колкото и теорията за плоската земя закрепена на гърба на 4 слона. Привържениците и на тази теория са били признатите за най-умни по онова време. Впрочем това време от историческа гледна точка е било съвсем скоро, да не кажем преди миг.

Нищо не разбрах.

Що сте дали минус? От мен давам +1 за искреността. Ето опит за преразказ: В миналото микровълновото лъчение е било по-силно и може би е ставало нещо като микровълнова печка, но в космически мащаби. Затова замръзналите планети все пак са се стопляли (не от слънцата си, а от лъчението) и ставали годни за живот... а годните за живот планети прегаляли и ставали негодни... упс, това последното го нямаше в материала.

Четете УРАНТИЯ там истината за всичко.

Още една хипотеза към множеството от десетки хипотези. И както повечето от тях, влече повече въпроси, отколкото отговори.

Правите елементарната грешка да поставяте хомосапиенса като единствен модел на разумен живот в целия Всемир! Все по-популярна сред астрофизиците и подкрепяна с нови доказателства /Божествената частица, антиматерията и др./ е т.н. научна Теория на струните, според която съществуват 11 паралелни измерения на нашето. Забравяте, че Айнщайн отдавна доказа, че пространството и времето не са линейни, а относителни и променливи величини. Според древните индуски книги т.нар. Лемурийска раса на Земята се е състояла от призракоподобни гиганти.В момента ние сме петата раса на планетата, която е в процес на трансформация към следващата шеста. В книгите си Карлос Кастанеда педантично описва дългогодишното си лично обучение при индиански шаман и шокиращия си опит в пътуванията си чрез астралното тяло в други светове.

Да, тези теории тепърва ще имат все по-голямо значение в науката. Досегашният научен възглед не успя да обясни нищо на фундаментално ниво. Просто отрази до някаква степен заобикалящата реалност.

Назад в миналото, т.е. има възможност да се запознае (информацията я има, стига човек да се интересува) с истнискат история на човечеството, ще стигне неизбежно до заключението, че т.нар. наука всъщност като че ли съществува , за да скрива истинското знание, а не обратното. Т.е. да държи човечеството в неведение за истината за света и човека. Вижте само историята на тази наука за последните 400 год.(които се приемат като начало на съвременния й вариант)! Една поредица от научни открития и знания, всяко от които опревергава предишното. А всъщност всичок е било известно на древните, но по нечие съображение и воля това знание е потънало в забрава и съвременните учени нехаят за него и не го признават?! Такава самонадеяност и високимерие би трябвало да ни подсказват нещо...

> Теория на струните, според която съществуват 11 паралелни измерения на нашето Само да вметна, ако позволите, колега, че според теорията 11 са измеренията заедно с нашите, а пък нашите измерения не са само едно и другите не са паралелни, а ортогонални, и не са равнопоставени, а силно самонагънати, и са измислени, понеже се опростяват доста от формулите, а не са експериментално доказани, и не ми стига въздуха за повече текст, а ми се искаше...

Като са толкова начетени индийците и индианците взети заедно защо са изчезващи раси? А цялото развитието на човечеството е в Християнските народи? Тия глупости с индийските книги и поклон пред всичко що мърда и не мърда ги разправяй някъде другаде! Нищо добро не е дошло от тези книги и няма и да дойде защото са лъжа от край до край!

Исках да кажа че индианците са изчезващи, а индийците са умиращи от глад, беднотия и мизерия но разбираш ли били много духовни!

Но въпросът ви е фундаментално направилен. За да разбере цялостната картина, човек трябва да познава всичките й страни. А досега (историята от последните примерно 3 хил. год.) човечеството борави с една или друга страна, като онази притча за тримата незрящи и слона. Земята е специално място в космоса - тя е своеобразна лаборатория и експериментална база. Данните затова са известни отдавна, но умишлено не се обявяват публично, а се съдържат в немного и непопулярни книги, до които се добират само хора, които проявявт интерес. Всяка цивилизация изминава всички етапи като отделния човек. И за да се осигури продължение на човешкия вид (и експеримента), всяко следващо поколение е без спомен за предишните цивилизации и започва отначало да търси и да открива основните неща и закони на битието. При съвременната цивилизация таз ироля се изпълнява от т.нар. наука. В момента, когато човечеството изчерпи потенциала си за развитие, този "проект" ще отпадне и ще отмине в забвение, за да се постави ново начало някъде другаде. Успоредно с това, действат и сили, които не искат човечеството да се осъзнае и пробуди за истинските си възможности и т.н. и действат в обратна посока на неговото израстване (дуалистичният характер на земното битие). Помнете крилата мисъл "Всичко ново е добре забравено старо, и нищо ново няма под слънцето!" ПП. Колкото до индианците и индийците, тяхното време просто е преминало и техният "проект" е реализиран. Първите раси дошли на планетата Земя са жълтата и черната. Т.е. бялата раса е най-новата и това е видно от историята. Така че не правете прибързани заключения!

Само на мен ли ми се струва или авторите/преводачите на тая статия хич не гледат!? Все ми се струва, че е необходимо маааааааааалко повечко от 15 милиона години за да се формира планета с живот :)

15 милиона са: Earthlings may be extreme latecomers to a universe full of life, with alien microbes possibly teeming on exoplanets beginning just 15 million years after the Big Bang

Струва ми се лееко невероятна такава теория. Всъщност участвате в едно неофициално проучване за общата ви култура и ви проверяват знанията с такива статии и съдейки по отговорите ви правят статистика. Така сверяват дали нужното образувателно ниво на гражданите отговаря на желаното от властта ниво и ако трябва се вземат мерки за корекция. И се настройва медийната пропаганда. Защото за формирането на една солидна планета, а не газов гигант трябва много повече време от посоченото в статията. Освен че трябва да има необходимия космически материал, формират след експлозия на свръхнова от звезда първо поколение. Това значи минимум 500 милиона години за формиране на такава планета. А още няколко пъти по толкова за разумен живот.

Много представително ще да е това проучване. Цели седем човека са участвали. Изводите направени от властта освен, че ще са коректни ще бъдат и повече от участниците!

Всъщност, струва ми се, проучването е следното; искат да видят какъв процент от населението все още мисли, че животът и всичко останало просто се е самосглобило... тъй като въпросният процент непрекъснато намалява.

Дреме му на населението за живота, извънземните и останалото.

На този учен, май звездите му го говорят?

Абе времето е един медиен балон!

Преводът би могъл да бъде малко по-добър и на грамотен български език. За повече информация по темата ето линка към Splink от където е статията.

съществува теория според която извънземните са създали човека.Следва другия въпрос,кой е създал извънземните ?

Човекът... с машина на времето !

Колко е хубаво да се правят такива 'обяснения от "учени"', когато няма кой и как да го докаже...

Още по-хубаво е да видиш как мъдрите коментатори се присмиват на професори от Харвард ;-D

Честно казано, не виждам никаква наука тук. Това е некачествена научна фантастика.

съществува теория според която извънземните са създали човека.Следва другия въпрос,кой е създал извънземните ?

Всичко опира до време. Една от най-известните теории описва възможността вселената ни да представлява един "балон" в който съществуваме, като в същото време този балон се намира в друг, в трети и т.н. Възможно е да съществуват и паралелно множество взелени. Първата от която да е възникнала преди невероятно много време, милиарди билиони трильони години преди нашата, млада вселена. Съвсем спокойно може да е имало достатъчно време да възникне съзнателен живот само и единствено боравейки с прости комбинации (нещо за което е 99% сигурно, че не е начина по-който са станали нещата в нашата вселена). Имайки безкрайно много време, би могъл нашият свят и да е изкуствено създаден. Да не говорим за факта, че както компютърна игра може да моделира измислен свят, така и нашият свят и физика може да са моделирани, а отвън, във външният "балон" законите на физиката да са съвсем различни :)

времето,пространството и материята са безкрайни.Вероятно също и разума,духа и душата !