Как са падали хората на Луната (видео)

Да се ходи по лунната повърхност не е толкова лесно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам в тубата някакви си fullhd кадри на кацането на луната. Алоу до 2000 година нямаше камера с по-висока разделителна от тази на телевизията. А по времето на Аполо да не говорим. Ако пък е с лента с този прах да са заснели точно нищо, колкото и да е уплътнена. Нали все пак има обектив, по който да се лепи прахта, а то прашинка не се лепи!

Стига простотии бе, НАСА!

Ай стига бе, тия поне с реални хора правят клипчета. Днес Рассия пак показа анимации на новите безаналогови оръжия на Том и Джери, създаването на анимацията с които е струвало повече.

Що това не е ли анимация? Как път тези кадри чак сега се показват? Може би защото сега по-лесни се правят със специални ефекти?!

Ама малко късно.... Защо чак сега ги публикуват тези видеа? Ще предоставят ли оригиналната лента за експертиза?

Един от великите анализатори на "лунната епопея" беше казал - за да кацнат американците на луната втори пилот трябва да бъде самият Господ... Да, но през 1954г. е проведено съвещание на президент Дуайт Айзенхауер с група ИЗВЪНЗЕМНИ за придобиване на РАЗНИ технологии.

грешката е вярна - егаси парадоксът - колкото повече напредват технологиите, толкова повече се откроява една прослойка от откровено прости хора. Вече масово вярват, че Земята е плоска - и то в момент, когато всеки е в състояние да пусне малък балон с хелий и закачена на него камера и да види сам , че Земята е кръгла. В чудно конспиративни времена живеем :) - Холивуд ли създаде тия хомо тъпакус дето си мислят , че всичко е конспирация :)?

И гордо развяващото се знаме на САЩ в лунната атмосфера : )))))) А, на Луната изглежда няма атмосфера! Но все пак, знамето се вее.

Къде видя във видеото (не на снимката на видеото) веещо се знаме?

вее ти се оная работа на тебе. Знамето не се вее. Закрепено е с тел за да излгежда опънато. Да беше прочел коментарите преди да тролиш простотиите на тези преди тебе.

3. Няма клип на роувър - твоя измислица - https://www.youtube.com/watch?v=5cKpzp358F4 Ето го и стабилизиран даже - не знам останалите, как го виждат, но на мен този ми изглезжа препариран, A.K.A. - манекен.

И не остава следи? така ли? Я пак погледни.

aaaa -aaaaa- //aaaaaa// /aaaaa/

#aaaaa# aaaaa aaaaa за това не работят линковете със специални символи

ааааааа

Когато човек си избере да вярва в нещо, нищо не може да го убеди в противното. Даже него да го качатна луната и да му покажат следите, ще "знае", че го лъжат, защото той не може да греши. А, и всички коментиращи тука са били в безтегловност и при намалена гравитация, та им е ясно, кое е реално и кое - не. Ако сте виждали катастрофа на живо, ще знаете, че тия по филмите са много по-"истински". Иначе, за почитателите на "мене, тия не могат да ме излъжат", земята е плоска, нали знаете? :)

По-скоро изглежда, че зайците са кацнали на луната и само ни лъжат, че са били хората.

Не знам за паданията, но ставанията са по-интересни. 6 пъти са кацали, че и излетели после, а? Значи: 1. 12 пъти са минали през 2-та радиационни пояса на Ван Алан със "защитните си радиационни костюми" ; 2. 6 пъти са кацнали и 6 пъти са излетели с тоя картонено-шпертплатен модел, омотан с лъскаво златно и сребристо фолио показан на снимките на НАСА; 3. 4.... Същевремено НАСА просто ей така(незнайно как) се оказва, че е изгубила най-важния архив в историята на Човечеството, свързано с космически постижения. Защо ли? Защото там е пълно с оригинални доказателства за холивудска продукция и много несъответствия с реалността: 1. Грешката с ровърите - за които няма място на ЛМ, или ако има - ще трябва да се закрепи без колела и те да се монтират в последствие, което, как точно се е случило и как е станало свалянето не е документирано; 2. Астронавтите оставят отчетливи следи от стъпките си, но гумите на 100+ кг ровър - не. Снимки на ровъра на майната си - но следи пред или зад него няма - явно е можел да лети; 3. Клипа с манекена на ровъра - само аз ли виждам макет/модел и неподвижен манекен, който уж го управлява?!; 4. 100-ици снимки с несъответстващи светосенки и аномалии; 5. Никакви следи от кратери при кацананията, както и иделно чисти падове на краката на ЛМ, въпреки, че кацат в луннен пепеляк; 6. Радиокомуникации, на които отговорът на тези, които уж са на луната, не пристига след 2.5-6 секунди, колкото е абсолютното минимално време за сигналът да отиде до там и да се върне, се получава веднага след задаване на въпроса; 7. За да се изпрати аналогов радио-телевизионен сигнал от Луната до Земята трябва мощност, която смешните им батерии не са имали; 8. Доказателство, че звуковите вълни могат да се движат във вакуум(хехе)... Съгурно има още много неща, но ги оставям на всеки, който има ниво на интелигентност, около или над средната и естествено има желание да си извади главата от задника, за да ги види. И преди да ми сипете с големия черпак, за руска партенка или подобни определения - руснаците са същия дол дренки, но са били с много по изостанала кинематография и възможности.

За съжаления неграмотността ходи по хората, не по животните...

е по-големи глупости не бях чел. 80% измислици и 20% откровенни лъжи. нито една от точките не вярна и е измислен довод. Я ми кажи... Дали руснаците не бяха насочили всичките си телескопи на там при всеки от 6те опита? Дали не бяха готови със 6те си статии в ТАСС за ГОЛЕМИЯ ПРОВАЛ НА САЩ? Що така не пуснаха нито една статия за тези "провали" и "холивудски филми". Що си мълчаха като насрани от слон зайци?

За мълчанието получиха заводи за производство на товарни автомобили КаМАЗ и други технологии.

upload.wikimedia. org/wikipedia/commons/d/d6/584392mainM168000580LRap17_area. jpg

2. Роувъра остава следи. Има снимки и от руски телескопи дори. 3. Няма клип на роувър - твоя измислица 4. Няма аномалии на снимките - твоя измислица 5. Следи от кацанията има, дори и оставеното огледало за лазери още действа до ден днешен и може да се провери и се ползва за определяне на разстоянието на луната от земята. Специално го оставиха за руснаците като доказателство. 6. С какъв хронометър засече? Не си ли се сещал че видеото е наснадено за да не се чакат секунди за зрителя? 7. Каква е била мощността на "смешните им батерии". Я кажи колко е била и колко трябва да бъде - чиста малоумна спекулация. 8. тази точка няма да коментирам понеже нищо не си казал освен поредната измишльотина която им преписваш.

Пак съм аз... Поправям се за ровъра - тежал е 210 кг. Оставя следи, ама не и на снимката от сайта на НАСА: https://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/image/as158811901.jpg И никой не коментира точка 1. Само тя е достатъчна. Показателно е, че почти 50 години по-късно, пилотиран кораб не е минавал повече от 400 км над Земята. Написах достатъчно, всеки може да си провери всичко дори и лично, стига да има желание. Кацали били, дооообре.

е аз те разбих на 7 точки - споко... ако се поровя в нет-а мога да ти дам и конструкцията на сглобяване на роувъра. за "снимката ти" - фаил нот фаунд... що ли?!?! аз проверих всичко - в ТАСС и РИА го няма. В руската википедия пише - Американците кацнаха на Луната 6 пъти. Това какво пишат разни цървули по личните си сайтове - няма да коментирам.

Ти ми отговори само на 1 въпрос: ЗАЩО ТАСС НИКОГА НЕ ИЗЛЯЗОХА С НОВИНА ЗА НИТО ЕДНА ОТ "ФАЛШИВИТЕ" МИСИИ НА НАСА НА ЛУНАТА. Много добре знаем как се следеше всеки провал и как се доукрасяваше (а и сега). Не си ли живял преди 1989та? Не си ли гледал руска телевизия?

И понеже съм гаден - ето дори има и видео как са го разтворили на луната: en.wikipedia. org/wiki/LunarRovingVehicle Сега ще кажеш че никой не подскача без да си видял, че е тайм-лапс. Нали така? Честито - и 1ва точка разбита на пух и прах.

сложи долни тирета преди и след "Roving"

Кой оставя по-големи следи - гума от Роувър тежащ 100кг и разпределил тежестта си по 25кг на гума с човек от 80 кг - т.е. плюс още 20 кг на гума = 45кг или човек 80 кг пробвал да върви - т.е. по 80кг на стъпало (освен ако не скача като заек)

Самите скафандри са много масивни и неудобни. Надявам се скоро да ги променят.

Ето един който ще ни въведе в нещата -давай натам.

Това като новите серии с новичока! Феновете ще изпаднат в Тексас!

че знамето се вее! От гравитацията ли, от масата ли, от теглото ли, но се вее!

вее ти се главата на тебе. Погледни и ще видиш, че знамето не мърда !!! А е опънато така с тел - щото са знаели че не могат да си направят пропагандата на луната, а хамерите обичат да си показват знамето при всяка възможност.

Знамето се вее само в празната ти глава :) На Луната се клати при забиването. После спира.

Интересна е историята с лунната надпревара. Голям страх са брали американците. И всъщност най-големия страх е бил точно при моисията на Аполо-11 с първото кацане. Руснаците изстрелват космически кораб ( т.н. Зонд), които поема към Луната. В този момент американците са били убедени че вече са втори. Но... истината се е оказала съвсем различна. Руснаците така и не са могли да приземят успешно ЛК ( Лунен кораб) на повърхността на Луната. Да не говорим за обратно излитане. Те имат един частичен успех с кораб от серията "Луна" с обратно излитане, но с товар от 100-200 грама. Това им е постижението. Имат и списнати два Лунохода от по 400-500 кг. Това е всичко. В автоматичен режим. Без хора. Даже нямат опит за облитане на Луната с пилотиран кораб. Просто тяхната ракета-носител Н-1 не са могли да я подкарат. Тук много руско-съветски мекерета с еопитват да представят всякакви конспиративни теории че, видите ли, американците не били кацали на Луната и всичко това било Холивудска продукция. Но пропускат нещо много важно. Това се случва по времето на СССР. Даже да е имало най-малки съмнения във фалшификация те са щели да го разтръбят още тогава - всички знаем съветската пропаганда.. Но тогава не е имало нищо. Даже е имало съвместен полет Союз-Аполо - симулация на спасителна операция. Естествено корабът Аполо спасява екипажа на Союз. Просто руснаците не са могли да изстрелят Союз с допълнителния модул за скачване ( кавото са направили американците. Те просто са заменили лунния модул със специализиран модул за скачване със Союз). Тук под влияноието на руско-съветската пропаганда с еразправят всевъзможни небивалици. някои откровенни лъжи, други - пълни идиотизми. И никой от червените боклучарници не вземе малко да се обърне към собствения си здрав разум ( ако едно комунде може да има такъв). Да помисли малко. И да види че това, с което руско-съвретсклите мекерета му пълнят главата са пълни и велики глупости. Препоръчвам на тези, които не са сред 80-те % дебили едно интересно четиво по темата: "Советский космический блеф" се казва. Писано е от съветски журналист с достъп до спец-обектите. Избягал на Запад, разбира се. Интересно четиво. Поучително.

Болшинството от драскащите тук платени ватни подлоги са циганета-необразовани и тъпи, те едва сглобяват едно без мислено изречение на отрицание от едва 2-3 думи и го "хвърлят" във форума. Образованият умен хомо-сапиенс никога няма да изсере подобни недомислици и лъжи.

Ало, грамотния! Пише се "безсмислено изречение", а не "без мислено изречение"!

Не са кацали американците на Луната.А защо СССР не гъкна?Пак по същата причина поради която вече половин век нито американците ,нито руснаците на направиха и опит дори да стъпят наЛуната.Просто,ама най-просто са били изгонени .От кого ли?И аз не знам.Не искам и да ги знам,камо ли да ги срещам .В зона Б51 може би мислят по друг начин.Ама си е на техен риск.

А сега и Израел ще изпраща сонда на Луната. Само бедните алкаши-мурзилки ще гледат всичко по телевизора...

то е така като снимат пияници въргалящи се по песъците на невада,явно са пестили от бюджета

Кога руснаците са снимали по пясъците на Невада?

а кога бившите милиционери са узнали за това че някой е летял в космоса,варденето и слухтенето по пероните не е като да летиш и сега да се правиш на разбирач с компютър купен на изплащане и изплащан с соц пенсия,така че чиче гледкай си порно и си спомняй как са те гласили по гарите,това бившите милиционери а сега редещи се за помощи при козяк сте направо жалки същества лаещи срещу това което точно вие някога сте били при соца

Нямам си и понятие кога какво са правили милиционерите, но ти като милиционер или поне толкова тъп, явно знаеш, бе Дудуко

Браво! Това кога го снимаха?

В периода 1969 -1972 г. Не знаеш ли кога бяха кацанията на Луната?

Оставете путлеристите да тролят бе. Идея си нямата колко им е голяма мъката, че амеирканците 6 (шест) пъти са ходили там и са го снимали дори, докато за Гагарин няма една снимка. Само марки за писма.

грух,грух

поплачи си, полачи си.

Даже полета на Гагарин е свързан с една голяма лъжа от страна на СССР-ейците! За да се признае един космически полет е трябвало космонавта да се приземи с летателния апарат, с който е излетял. За Гагарин това НЕ Е ВЯРНО! След години се разбира, че той не се приземява с "Восток 1", с който е излетял, а с парашут, отделно от "Восток 1", който полу се разбива в земята без него. Просто нищо от Русия и СССР не е истина, а манипулация! Тези направо ми убиха детството!

Дежурните ватенски тролове не закъсняха. ама това, че в открита пустия ще докараш условия, близки до безтегловност е невъзможно, ама дори фактът, че СССР и Русия нито веднъж не са опровергали кацането на Луната нямат значение за червените тролове. Истината е без значение за промитите им мозъци, важното е за се плюе за копейки!

Сега може да броим мегатъпанарите сред путлерастията. Дотук са двама М.Пешев и Луна

Както и на хоооливудски филм.

Фактът, че хората вярват, че не сме кацали на Луната за пореден път доказва, че една лъжа повторена многократно става истина. Има многобройни научни доказателства за това.

Падат по пясъка в снимачното студио Мохаве. Хахахаааа