Коментари - Какво знаем за "Бащата на всички бомби" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този дир.бг вече не е в ред какви са тези исмислени новини където само споделя. Като са по мощмни Руските защо никой не е видял Американските поне ги видяхме не 1 път а Руските само на хартия и на приказки така е най лесно ..... не са виновне те обаче виновни са троловете Български които споделят такива измислици.

За това пък американските производители отново са се уредили изделието да се тества върху хора. Подобно на Хирошима и Нагасаки.

Айде стига, при ватенките всичко е фукня и на етап идеен проект. Въздух под налягане са.

Затова при тестваната Цар Бомба 1961г. ударната вълна е обиколила 3 пъти Земята, като това е измелвано с уреди вероятно тип земетресения. А скандинавците придобили тен. А когато е минавал първият спътник и над САЩ пиукайки, онези толкова са се уплашили, че са се готвили за война. Американците прекрасно знаят, че такива събития не са произведени в Холивуд.

Ние също можем да допринесем с нещо в надпреварата - нашето оръжие се казва "Министъра на всички бомби" работи по следния начин: веднъж спуснат отгоре, министъра разпръсква роднини и приятели във всички посоки. Роднините и приятелите автоматично се прилепват и внедряват на ключови позиции в йерархията на въоръжените сили на противника. След като министъра вече е деплойнат, роднините и приятелите му се свързват неразривно с него и формират мрежа, която е на практика невъзможна за проследяване и противодействие отстрана на врага. Поради своята некомпетентност и крадливост (заложени още при произвеждането му) министъра, заедно с вече изградената мрежа от роднини и приятели, намалява бързодействието и ефективността в организацията на военните сили на врага, като ако бъде оставен да действа над 6 месеца може да сведе възможностите на въоръжените сили на противника на практика до нула. Оръжието може да бъде доставено по въздух (чрез парашут), по земя и дори се събира в багажника на автомобил. Поради устройството си някои екземпляри изискват по-голям автомобил с по-голпм багажник, но могат да бъдат замаскирани като убит шопар, което компенсира проблема с размерите им. Оръжието е тествано и е с доказано действие. Като опитите се провеждат средно веднъж на 4 години, когато се изпитва нова, подобрена версия на оръжието. Ефекта от използването на оръжието може да се наблюдават от всеки заинтересован като се проследи ефективността и бързодействието на въоръжените сили на Република България, която е опитен полигон и основен изследователен център за разработка на оръжието.

бащата такова майката и се получава олигофренче

но явно при тебе точно така се е получило...

А бомбата-предшественик на Майката на Всички Бомби води ли се тъща на Бащата на Всички Бомби и вместо взривно има ли пилещо действие?

наутронната бомба, или както я чувах като малък - "неотровната"... :)

От военна гледна точка руската е съвсем различен тип взривно устройство и по мощ и ефективност, американската бомба й отстъпва многократно!

От "наакания-47" разбираме, че американската бомба не убивала, то не било бомба, а било хуманитарна помощ ... :))

Двете бомби въобще не могат да се сравняват, защото са от съвсем различен тип. Американската е с бризантно вещество и е предназначена да унищожава локализирани цели, а расейската е термобарична бомба, която избива всичко де що мърда, деца, жени, кучета, котки. Големи хуманисти това ватниците.

каво прави? Да не би да ги чеше по мъдити или им разтрива ушите?

Братушките наливат простотии в главите на дебилните читатели... кафява новина... И петата колона препечатва без корекции. Смешна държава, гладни журналисти, ненаядени политици, въобще - картинка...

Поредната ИТ новина в секцията ИТ от г-н гогов

Бащата на бомбите утрепал 30 талибана и бутнал няколко саборетини! Много лабав бащичко бе? Нашите мангусти с чуклета ще свършат същата работа.

върху пустинята и това няма да направи, а само ще вдигне пушилка...

Видеото е некоректно. Снимките между кадрите които показват не са от тази вакуумна бомба, а май от водородната Цар Бомба. Където разликата е огромна. Все пак тестваната 1961г. бомба е била с мощност 58.5 мегатона тротилов еквивалент или над милион пъти по-мощна от тази. Добре че са махнали урановата обвивка, че не е ясно какво е щяло да стане. Иначе си го дават точно руснаците и си има много точни видеа с обяснения, точни килограми. Върти ми се в главата 7200кг. Американската бе 8000+, но не помня. Как се свързва веществото с кислорода във въздуха. Как крайният резултат е като лунен пейзаж.

Имаше си някакви разлики с америкаските, че веществото го държат в течно състояние, от където ефекта става по-голям. Докато на америкаската е в май прахообразно.

просто ре разпръсква във въздуха с по-слаб взрив и се образува взривоопасна взривоопасна смес от въздух и капчици/пари от веществото. После всичко това се възпламенява и детонира. В миналото така са се взривявали мелници за брашно, складове за захар и въглищни рудници, когато се е вдигал прахоляк от съответното горящо вещество, и от някъде се е вземала искра - цялата въздушно-прахова смес се е взривявала, изпепелявайки всичко живо наоколо. ФИЛМЧЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦАР-БОМБА! Там се образува ядрена гъба, а експлозията е много по-голяма и ярка. Точно от FOAB (АВБПМ - Авио-Вакуумна Бомба с Повишена Мощност) си е.

Видеото почва със снимка на копие на пусната Цар Бомба. Ако търсиш на снимки, ще се убедиш сам. Пусната после на видеото бомба не е същата нито по форма, нито по нищо. Освен това не знам дали не подмениха видеото, но пак не е от точните. Тук не може да ти пускам линкове, че да ти дам пример.

Не са сменили видеото, но много бързо го прегледах сега и не забелязах друго повторение което си спомнях. И нататък също има снимка на Цар Бомба. Двете с черните опашки, едната с черният нос, а другата не, са Цар Бомба.

Моето изобщо не е спам! Вие спамите от години ежедневно за реални и измислени руски оръжия!

дали имат? Точно с Новичок ще тръгнат да го тровят... Все едно снайперистът-убиец да си остави оръжието на местопрестъплението, а до него и визитната си картичка с трите си имена, адреса, скайпа и и-мейла... Освен това ще пратят хора чак от Москва, с всичките му рискове да ги разкрият, вместо да ангажират някой местен, такъв като Скрипал, да му платят с биткойни и никой ни лук ял - ни лук мирисал... След това пък да си хвърлят Новичока в някаква градинка в шишенце от парфюм, та да го намерят наркоманите и да се напръскат... Глупости на търкалета! Още от начало си личи, че историята е измишльотина, измислена от малоумници и съшита с бели конци...

В едно си прав - измислена е от малоумници - командващите в Русия и е изпълнена от малоумници - тея двамата от снимките, който засега пак изчезнаха безследно, а роднини нет. За руснаците Новичок е "стелт" и трудно откриваем. Както казваш тотални пияндета- идиоти.

Аз не знам кой е по-малоумен - този, който измисля глупостите или този, който им вярва...

с Фотошопа и 2 снимки от нета мога да ти докажа, че си ходил на Луната и даже си срал във лунната трева! :)

Те , руснаците, казаха и че нямат нищо общо със случая Скрипал и нимало доказателства и двамата не са ходили в Англия и т.н.... Повярвахте ли им? Бащи, майки, се тая. Русия е кочина и отровно зло!

Бащи много, но Майка е една--а сеги де.

Наричат я бащата, само заради майтапа. Реалното и име не е такова.

Тъй като руснаците имат ядрена бомба изобретена още в бившия СССР наречена майка на бомбите с мощност над 60 мегатона тротилов еквивалент затова новата им бомба която е неядрена с мощност 40 тона тротилов еквивалент е кръстена баща на бомбите.

бъркаш ги нещата доста. Имали са Цар Бомба - потрси в нета...

А пък аз съм създал мръсния Дядо на всички бомби - Стралджанския боб, както и Бабата на всички бомби - Райкиния фасул. При консумация предварително започва боеподготовката чрез задната част на бомбодържателя с отделяне на токсични аерозоли, които при допир с носоглъдката на противника предизвиква моментален припадък, придружен с гърчове. Така многочисления противник се неутрализира хуманно за достатъчно време без да води непременно до свърт и загуби в жива сила. В процес на модернизация са Свекърът на всички бомби - Чорбаджийската чушка, както и Свекървата на всички бомби - Шипка Лютея. В носовата част на бомбата е поставено биомеханично устройство, предназначено за бойна подготовка и разпръскване на активното вещество. Устройството се консумира, а след определено време започва изпускането на химикалите. Полученият аерозол се преобразува в газово-въздушна смес, която в последствие се възпламенява от сетивната вкусова система и предизвиква моментална парализа на противника чрез задушаване и, кихавици и гърчове. Въпреки по-малката маса на активното вещество, Свекървата превъзхожда противниковия Халапеньо близо 5 пъти по ефективност, като противниковата парализация е близо четири пъти по-продължителна във времето!

Само това ли знаете? Ами схеми, чертежи, химическа формула на аерозола и рецепти за приготвяне? И някоя калкулационна ведомост, няма да попречи.

Не ми ясно, какво душевно удоволствие прави на накой хора рекламато на оръжие, независимо от производителят му??? Хората още 60-те години са казали " Правете любов, а не война!!!",но не са го разали производителите на оръжия де!!!

Да, ама порно революцията на хипитата умря. САЩ в момента са много по-пуритани от Европа. Даже "Знаме на мира" е история. Докато ВПК се развива с все по-големи темпове.

прави им душевно удоволствие защото нали виждаш че сме 2020-та демек уж трябва да сме се развили малко умствено след толкова войни и поражения , но уви не сме , хората продължават да се вълнуват от оръжия и бомби то и по форумите си личи като почнат да мерят на кой била по силна армията ,да си българин и да се кефиш на руската или американската военна мощ , трябва да си наистина дебил , онзи от БСП не сбърка с 80те % , кой кой щял да смачка , самолетите им кви били , танковете им .. жалка картинка

майката я видяхме. Таткото още се крие и е само на хартия.

Не е на хартия. Чакат такива като теб да отидат на подходящо място и да им я пуснат на главата да видят как е

То знаем че руските бомби са за цивилни, но тази още е на хартия. А параметрите както винаги завишени.

майки, бащи на бомби, хората сме тотално изтрещели...

само вакуума в главите на рубладжиите е по голям от твоя, Слава на КПСС и товарищу Батюшку!!!

Какво знаеме, какво знаеме...Знаеме че бащата на всички бомби, е най-мощната конвенционална бомба, която е къде къде по технологична от краварската антика. Знаеме че е обемнодетониращо термобарическо оръжие с няколко поразяващи фактора, това са ударна вълна, термично въздействие и вакум... докато краварската антика е разработена просто като един кюнец пълен с възможно най-много експлозив... И най-важното БВБ е разработен като аналог на всички ядрени оръжия в руския арсенал с малка мощност, които трябва да замени. Затова е и създаден, защото е екологически чист и френдли с природата. Няма радиация при взрива, която да замърсява поразения терен. Това е и причината да бъде създаден БВБ.

А Бащата на АК-47, кой е???

Дегтярьов, Симонов,. Булкин и Калашников

"защото е екологически чист и френдли с природата" в контекста на бомбите звучи смешно браво на руснаците, че правят екологично чисти бомби!

Говедарчето пак се обади подготвено с и по този въпрос. Разбира се чрез преповтаряне на реските опорки без грам собствена мисъл. Ну - дерзай, пастух! Дори при пролетариата се даваше възможност на селските маси да станат граждани, защо да не ти се хилим и в днешни дни!

Най-"екологически?!? чиста (каквото и да значи това) и френцли с природата! Също така руският часовник - най-бързият часовник в света, руският слон - най-големият слон, руският алкохолик - най-големият алкохолик в света и т.н...

В квадрагона вече разработват "шуренайката" и "зълвиния девер" на бомбите, какво си мислите Вие?

МИНИСТЪРА НА ВСИЧКИ БОМБИ - МВБ Ние пък си имаме специален ударен комплекс - военен министър за супер оръжие... От последните няколко правителствени мандата, ни избират такива, че ако ги пуснеш от високо при удара в земята им се цепи главата, а вакуума от там взривява всичко в радиус 100 километра...

Вярваме без съмнение на всичко идващо от Русия, че най-най, всьо и вся - така както чакахме светлия соц. да пребъде...

Марксизма и комунизма идват от Германия... пак си неподготвен.... до работодателя на този - сменете си трола - работи за другия лагер

Обаче герменците са тъпи и спират до идеите на Маркс и Енгелс, а руския теоретик Улянов, превръща учението им в изопачена източна пародия, с привкус към диктатура и масово отстраняване на инакомислещите!!! Та това учение, Ленинизмът, както и руските оръжия са винаги най-скапани!!!

Ми като гледам комуництически Китай ще пребъде. А говедарите са пред тотален фалит Дедо гледа да стиска дупето че нема паре. "Америка фърст" ама нещо май "Америка фалит фърст"

И понеже комунистическият Китай е проспериращ и цел за всеки, у нас, както и навсякъде по белия свят се завъдиха едни проспериращи китайци....избягали от просперитета насила, разбира се...

Запомнете едно нещо и си го набийте в главите!!! "Който плаща , той поръчва музиката!!!" "Великата" китайска икономика без западните патенти, инвестиции, разработки и най-вече пазари и въздух под налягане не е, а абсолютен вакуум!!!! Да не говорич, че над 2/3 от населението на Китай мизерства активно, че източната част, Тибет та юг и ингупите на север, гледат как да се откаснат от поробителите си , китайските комунидти!!!