17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярваме без съмнение на всичко идващо от Русия, че най-най, всьо и вся - така както чакахме светлия соц. да пребъде...

МИНИСТЪРА НА ВСИЧКИ БОМБИ - МВБ Ние пък си имаме специален ударен комплекс - военен министър за супер оръжие... От последните няколко правителствени мандата, ни избират такива, че ако ги пуснеш от високо при удара в земята им се цепи главата, а вакуума от там взривява всичко в радиус 100 километра...

Марксизма и комунизма идват от Германия... пак си неподготвен.... до работодателя на този - сменете си трола - работи за другия лагер

Обаче герменците са тъпи и спират до идеите на Маркс и Енгелс, а руския теоретик Улянов, превръща учението им в изопачена източна пародия, с привкус към диктатура и масово отстраняване на инакомислещите!!! Та това учение, Ленинизмът, както и руските оръжия са винаги най-скапани!!!

В квадрагона вече разработват "шуренайката" и "зълвиния девер" на бомбите, какво си мислите Вие?

Какво знаеме, какво знаеме...Знаеме че бащата на всички бомби, е най-мощната конвенционална бомба, която е къде къде по технологична от краварската антика. Знаеме че е обемнодетониращо термобарическо оръжие с няколко поразяващи фактора, това са ударна вълна, термично въздействие и вакум... докато краварската антика е разработена просто като един кюнец пълен с възможно най-много експлозив... И най-важното БВБ е разработен като аналог на всички ядрени оръжия в руския арсенал с малка мощност, които трябва да замени. Затова е и създаден, защото е екологически чист и френдли с природата. Няма радиация при взрива, която да замърсява поразения терен. Това е и причината да бъде създаден БВБ.

само вакуума в главите на рубладжиите е по голям от твоя, Слава на КПСС и товарищу Батюшку!!!

майки, бащи на бомби, хората сме тотално изтрещели...

майката я видяхме. Таткото още се крие и е само на хартия.

А Бащата на АК-47, кой е???

кога провери всички задници бе дорогой....

Не ми ясно, какво душевно удоволствие прави на накой хора рекламато на оръжие, независимо от производителят му??? Хората още 60-те години са казали " Правете любов, а не война!!!",но не са го разали производителите на оръжия де!!!

Да, ама порно революцията на хипитата умря. САЩ в момента са много по-пуритани от Европа. Даже "Знаме на мира" е история. Докато ВПК се развива с все по-големи темпове.

Само това ли знаете? Ами схеми, чертежи, химическа формула на аерозола и рецепти за приготвяне? И някоя калкулационна ведомост, няма да попречи.

"защото е екологически чист и френдли с природата" в контекста на бомбите звучи смешно браво на руснаците, че правят екологично чисти бомби!

Не е на хартия. Чакат такива като теб да отидат на подходящо място и да им я пуснат на главата да видят как е

А пък аз съм създал мръсния Дядо на всички бомби - Стралджанския боб, както и Бабата на всички бомби - Райкиния фасул. При консумация предварително започва боеподготовката чрез задната част на бомбодържателя с отделяне на токсични аерозоли, които при допир с носоглъдката на противника предизвиква моментален припадък, придружен с гърчове. Така многочисления противник се неутрализира хуманно за достатъчно време без да води непременно до свърт и загуби в жива сила. В процес на модернизация са Свекърът на всички бомби - Чорбаджийската чушка, както и Свекървата на всички бомби - Шипка Лютея. В носовата част на бомбата е поставено биомеханично устройство, предназначено за бойна подготовка и разпръскване на активното вещество. Устройството се консумира, а след определено време започва изпускането на химикалите. Полученият аерозол се преобразува в газово-въздушна смес, която в последствие се възпламенява от сетивната вкусова система и предизвиква моментална парализа на противника чрез задушаване и, кихавици и гърчове. Въпреки по-малката маса на активното вещество, Свекървата превъзхожда противниковия Халапеньо близо 5 пъти по ефективност, като противниковата парализация е близо четири пъти по-продължителна във времето!

То знаем че руските бомби са за цивилни, но тази още е на хартия. А параметрите както винаги завишени.

Така и само ти си остана с този си фетиш като видиш нещо, свързано с оръжие и моментално за смучене да започнеш да си фантазираш...

Ми като гледам комуництически Китай ще пребъде. А говедарите са пред тотален фалит Дедо гледа да стиска дупето че нема паре. "Америка фърст" ама нещо май "Америка фалит фърст"

Говедарчето пак се обади подготвено с и по този въпрос. Разбира се чрез преповтаряне на реските опорки без грам собствена мисъл. Ну - дерзай, пастух! Дори при пролетариата се даваше възможност на селските маси да станат граждани, защо да не ти се хилим и в днешни дни!

И понеже комунистическият Китай е проспериращ и цел за всеки, у нас, както и навсякъде по белия свят се завъдиха едни проспериращи китайци....избягали от просперитета насила, разбира се...

Запомнете едно нещо и си го набийте в главите!!! "Който плаща , той поръчва музиката!!!" "Великата" китайска икономика без западните патенти, инвестиции, разработки и най-вече пазари и въздух под налягане не е, а абсолютен вакуум!!!! Да не говорич, че над 2/3 от населението на Китай мизерства активно, че източната част, Тибет та юг и ингупите на север, гледат как да се откаснат от поробителите си , китайските комунидти!!!

Тъй като руснаците имат ядрена бомба изобретена още в бившия СССР наречена майка на бомбите с мощност над 60 мегатона тротилов еквивалент затова новата им бомба която е неядрена с мощност 40 тона тротилов еквивалент е кръстена баща на бомбите.

Бащи много, но Майка е една--а сеги де.

Те , руснаците, казаха и че нямат нищо общо със случая Скрипал и нимало доказателства и двамата не са ходили в Англия и т.н.... Повярвахте ли им? Бащи, майки, се тая. Русия е кочина и отровно зло!

Най-"екологически?!? чиста (каквото и да значи това) и френцли с природата! Също така руският часовник - най-бързият часовник в света, руският слон - най-големият слон, руският алкохолик - най-големият алкохолик в света и т.н...

Моето изобщо не е спам! Вие спамите от години ежедневно за реални и измислени руски оръжия!

прави им душевно удоволствие защото нали виждаш че сме 2020-та демек уж трябва да сме се развили малко умствено след толкова войни и поражения , но уви не сме , хората продължават да се вълнуват от оръжия и бомби то и по форумите си личи като почнат да мерят на кой била по силна армията ,да си българин и да се кефиш на руската или американската военна мощ , трябва да си наистина дебил , онзи от БСП не сбърка с 80те % , кой кой щял да смачка , самолетите им кви били , танковете им .. жалка картинка

Видеото е некоректно. Снимките между кадрите които показват не са от тази вакуумна бомба, а май от водородната Цар Бомба. Където разликата е огромна. Все пак тестваната 1961г. бомба е била с мощност 58.5 мегатона тротилов еквивалент или над милион пъти по-мощна от тази. Добре че са махнали урановата обвивка, че не е ясно какво е щяло да стане. Иначе си го дават точно руснаците и си има много точни видеа с обяснения, точни килограми. Върти ми се в главата 7200кг. Американската бе 8000+, но не помня. Как се свързва веществото с кислорода във въздуха. Как крайният резултат е като лунен пейзаж.

Наричат я бащата, само заради майтапа. Реалното и име не е такова.

Имаше си някакви разлики с америкаските, че веществото го държат в течно състояние, от където ефекта става по-голям. Докато на америкаската е в май прахообразно.

tonk11

Бащата на бомбите утрепал 30 талибана и бутнал няколко саборетини! Много лабав бащичко бе? Нашите мангусти с чуклета ще свършат същата работа.

бъркаш ги нещата доста. Имали са Цар Бомба - потрси в нета...

Поредната ИТ новина в секцията ИТ от г-н гогов

просто ре разпръсква във въздуха с по-слаб взрив и се образува взривоопасна взривоопасна смес от въздух и капчици/пари от веществото. После всичко това се възпламенява и детонира. В миналото така са се взривявали мелници за брашно, складове за захар и въглищни рудници, когато се е вдигал прахоляк от съответното горящо вещество, и от някъде се е вземала искра - цялата въздушно-прахова смес се е взривявала, изпепелявайки всичко живо наоколо. ФИЛМЧЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦАР-БОМБА! Там се образува ядрена гъба, а експлозията е много по-голяма и ярка. Точно от FOAB (АВБПМ - Авио-Вакуумна Бомба с Повишена Мощност) си е.

върху пустинята и това няма да направи, а само ще вдигне пушилка...

дали имат? Точно с Новичок ще тръгнат да го тровят... Все едно снайперистът-убиец да си остави оръжието на местопрестъплението, а до него и визитната си картичка с трите си имена, адреса, скайпа и и-мейла... Освен това ще пратят хора чак от Москва, с всичките му рискове да ги разкрият, вместо да ангажират някой местен, такъв като Скрипал, да му платят с биткойни и никой ни лук ял - ни лук мирисал... След това пък да си хвърлят Новичока в някаква градинка в шишенце от парфюм, та да го намерят наркоманите и да се напръскат... Глупости на търкалета! Още от начало си личи, че историята е измишльотина, измислена от малоумници и съшита с бели конци...

В едно си прав - измислена е от малоумници - командващите в Русия и е изпълнена от малоумници - тея двамата от снимките, който засега пак изчезнаха безследно, а роднини нет. За руснаците Новичок е "стелт" и трудно откриваем. Както казваш тотални пияндета- идиоти.

Братушките наливат простотии в главите на дебилните читатели... кафява новина... И петата колона препечатва без корекции. Смешна държава, гладни журналисти, ненаядени политици, въобще - картинка...

Двете бомби въобще не могат да се сравняват, защото са от съвсем различен тип. Американската е с бризантно вещество и е предназначена да унищожава локализирани цели, а расейската е термобарична бомба, която избива всичко де що мърда, деца, жени, кучета, котки. Големи хуманисти това ватниците.

От "наакания-47" разбираме, че американската бомба не убивала, то не било бомба, а било хуманитарна помощ ... :))

От военна гледна точка руската е съвсем различен тип взривно устройство и по мощ и ефективност, американската бомба й отстъпва многократно!

А бомбата-предшественик на Майката на Всички Бомби води ли се тъща на Бащата на Всички Бомби и вместо взривно има ли пилещо действие?

бащата такова майката и се получава олигофренче

каво прави? Да не би да ги чеше по мъдити или им разтрива ушите?

Аз не знам кой е по-малоумен - този, който измисля глупостите или този, който им вярва...

с Фотошопа и 2 снимки от нета мога да ти докажа, че си ходил на Луната и даже си срал във лунната трева! :)

Видеото почва със снимка на копие на пусната Цар Бомба. Ако търсиш на снимки, ще се убедиш сам. Пусната после на видеото бомба не е същата нито по форма, нито по нищо. Освен това не знам дали не подмениха видеото, но пак не е от точните. Тук не може да ти пускам линкове, че да ти дам пример.

Не са сменили видеото, но много бързо го прегледах сега и не забелязах друго повторение което си спомнях. И нататък също има снимка на Цар Бомба. Двете с черните опашки, едната с черният нос, а другата не, са Цар Бомба.