Коментари - Mars One избира между 1058 души за полет до Марс | IT.dir.bg
назад

Mars One избира между 1058 души за полет до Марс

Холандската компания "Mars One" подбра първите 1058 кандидати за еднопосочен полет до Марс сред 202 хилядите желаещи да установят колония на Червената планета.

Обратно в новината

Коментари - Mars One избира между 1058 души за полет до Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно си прав да изпитваш подозрения, но според мен те не са шашма с финансова изгода, а по-скоро ни представят нещата не в пълната им и истинска светлина. Първо , говори се за полет след 10 год. Дотогава може да се случи всичко. Второ чел съм в сайтов на англ.(без да коментирам достоверността на инфото), че филмът "Total recall" (Зов за завръщане с Шварценегер) всъщност е сниман във съществуваща земна корония на Марс?! Поинтересувайте се. Отдаван се говори, че цялата офиц. руска и ам. космическа програма досега (вкл. и Гагарин) служат да не става известно за програма, и че руснаци и американци отдавана са кацали на Марс и са създали въпросната колония. Същто така кацането на Луата на Аполо не е измама, но умишлено се твърди така (и НАСА въобще не излиза с опровержение!), за да се скрият фактите около онова, което е открито там. В мрежата се дава дори и един извъземне косм. кораб , катастрофирал на луната и вътре е намерн труп на млада жена космонавт. Въобще инфото се изкривява умишлено, за да не става ясно каква е истината.

Абе и аз съм чел научна фантастика, но това, което пишеш ти направо си е НЕНАУЧНА фантастика.

Все ми се струва, че това е една грандиозна шашма. Като горелките дето разлагали водата и така получавали водород - спомня ли си вече някой? Или онова регистрирано в Холандия дружество дето било открило антигравитационен мотор, не си спомням вече името. Ако беше "нормална държава" органите трябва да са направили сериозна инспекция на този проект, който освен че издава финансова пирамида /щял да разчита на дарения и гледане на някаква интерактивна телевизия - що за проектно финансиране?/, е очевидно потенциално опасен за участниците.

Зашо им се ходи в тази пустиня дето даже не могат една разходка да направят. Какво ще търсят там? Може би същите неща са казвали хората и за великете мореплаватели от миналото.

Не знам кои ще са по-големите безумци. Тези които ще отидат на Марс, ако изобщо се случи или тези зомбита и воайори, които ще гледат предаването?

Ужас ! Тия дет отидат там ше трябва да е*ат едни и същи жени до края на живота си !

Спокойно, няма да имат време да им омръзнат.

ако има какво да вдигнат след полета до там...А дано ама надали...

Е.а.нето е работа за простаци, момче! Ти да не би да се занимаваш с такива неща! Там на Марс въобще няма да им е за подобни занимания, щото въдухът не предраполага за развихряне на хормоните. А и не им трябва...Един дерт по-малко. Те затова в шорт листите не присъстват бълг. юнаци.

АЗ ТОЯ КОСМИЧЕСКИ БИГ БРАДЪР, КОЙТО СЪС СИГУРНОСТ ШЕ Е С ЛЕТАЛЕН КРАЙ НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ ! ТВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕДИЙНА ПРОСТОТИЯ ЗАМИСЛЯНА НЯКОГА !

СЕЛЯНДУРИНО!! ТЪП СЕЛЯНДУРИНО-НА ШКОЛО ХОДИЛ ЛИ СИ, А!?! А СЯ-НА БЪЛГАРСКИ Е ОТ СЕГА, ТВА-Е ТОВА!! ТУ СИЛЯНДУРИТЕ СТЕ ТЪПИ И НЕГРАМОТНИ ОНЦИ-И НА МАРС НЕ ВИ ЩАТ!!

леле 2014 живеем в бъдещето

Тия малоумници са избрали много сложен и скъп начин на самоубийство.

На тебе как точно ти пречат? Нали се сещаш, че за много хора твоето разбиране за умиране - от старост и напикан в леглото е малоумна ?

Ей мишок, аз съм запален по моторите и съм доста луда глава, няма да пукна от старост със сигурност. Всеки завой може да ми е последен, обаче е голям кеф, със сигурност по-голям от тва да те изстрелят жив във метален ковчег на Марс :)

Марс One набра 1058 кандидат-марсохода.