Китай обвини САЩ в хакерска атака срещу Huawei

Вашингтон е извършвал кибершпионаж срещу компанията още от 2009 година

Обратно в новината

Коментари - Китай обвини САЩ в хакерска атака срещу Huawei | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, ГогАв, що не кажеш ЗАЩО имаше санкции над ХуяМиразвей, а? Защо ги забраниха в Америка и Европа, а? Защото са малки жълти шпиони. Защо сед санкциите, другите жълти крадливци веднага свиха знамената и почнаха да оправят софтуерите, а? Щото не минава номера в Белия свят. И спомени, че 40 хиляди само в България ЗАГУБИХА животите си, заради китайския Ковид-19, а ковидарите не платиха и стотинка. Това можеш да свършиш като си вдигнеш гащите в ковид-посолството.

Тикво еврочугунена, Хуавей първи разработиха 5Г с помощта на един турски професор. В бъдеще всичко ще се командва от там- от роботи до коли. Битката е кой ще наложи технологичния стандарт. По нашенско ще ползваме щатски технологии и то не защото са по-добри, а защото попадаме в тази зона на влияние.

Еми от прост човек има прост коментар

какво друго може да очакваме от американските терористи?

Нищо друго не може да се очаква от мародерите, ама скоро ще видят и те какво е да са от другата страна на шамарите. Дори с милиарди вече няма да могат да си купят приятели...

Руските и китайските хакери - герои!!! Американските хакери - мръсници! Ние - критчни мислители!!! :)))) п.п. Нали така ребята? :)))

Само Китай и Русия шпионират. То не бяха балони, свещеници.... А това че тия го правят от години няма никакво значение. За тях може, и цървулите като теб им се кланят и им лижат задниците.

Ех, как всичко ти е ясно за лизането на задници... Нали знаеш, че ако ставаше с гледане и кучето щеше да е голям месар... :)))