Китай показа най-бързия влак в света

В някои сценарии пътуването ще е по-бързо от летене със самолет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запада скоро ще им диша праха на китайчетата. Неизбежно е. Крали, не крали, копирали не копирали, но фактите са си факти... Хората просто бачкат, развиват се и вървят напред, докато разни некадърници и лаици ги хулят!

Това не става за масов транспорт. Само от тука до пак тука.

от тука до тука в Китай има случаи когато искаш да превозиш 2 милиона човека на ден. Не е ли масово за тебе това?

разстоянието

Мръсни гадни комунисти, шъми правт те влакове с 600 км/ч дет ги няма она изветрелия у краварско, и фон Лайнарен и тя ги няма, ама се интересувала, самурайчетата и те....абе изостанала работа са там знаех си аз, не са непреднали кат еврогейвете по демокрацията...

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Германците им направиха един Маглев влак преди 10 години на летището в Шанхай и сега са го копирали , както обикновено правят тези велики изобретатели. Аз не бих се качил на китайското недоразумение..

в света го няма щото е скъпо а не щото не може, ама китайците явно са го поефтинили.... да видим кво ша стане като някой китайски чарк му дефектира при 600км/ч.... а да не мислим ко ша стане ако им спре тока....

че те да не са кат теб в Мутристан бе смехурко

Ние пък можем да покажем най-бавният влак в света!

Бавен ли ти е влакът с който си се прибираш в Долно нанангорнище майсторе, ти да видиш мъка ей. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

бавен бавен бай Иване да те * кой дет та фане

А ШВейцарците имат наи-бавния експрес в света. Нарича се Glacier Express. Живи да ги оплачеш колко са назад.

Когато на китайците разказали, че влака София-Варна пътува над 8 часа, те ахнали и казали: Егати огромната и необятна страна.

В обозримо бъдеще китайската нация ще помете Европейските джендъри в това число и българската пропаднала пасмина !

Китай е много по добрия СССР.

Това ако се повреди и се докосне до релсата познай какво става с пътниците.

Я разкажи какво става, че е много интересно явно си много умен и красив.

ми ти първи изфърчаш ха ха ха

А в БДЖ кога, парите така или иначе си ги плащаме :) като за такъв ? Един такъв влак Белград-София-Пловдив-Бургас ще е за 1 час.

дедо дедооооо може ама ако няма чекмеджета....

Ако ти кажат , че билета е в пъти по -скъп от обикновен експрес едва ли ще се качиш на тоя маглив влак.

То май строежа им с тези мостове над градове, им струваше на километър по-евтино и магистрала тук. ;) А днес най-важното е как ще протече изпращането на модула Наука на МКС.

Хаха е как е възможно в комунизма нали само се краде и се лежи. Без капитализъм няма просперитет.

Ами възможно е, защото там комунизма е само за малцина избрани , а останалите им плющят ушите от бач, за да им казват богоизбраните как да живеят праведно .

В Китай с тия милиардери и частни компании на какво ти прилича ? на комунизъм или на капитализъм ? Не по просто. какво е капитализъм за тебе и какво комунизъм че маи е каша в главата ти

Абе то май при капитализма е така -> я виж в Амазон колко дела и скандали за експлоатация, ябълките с техните робски лагери /да ок в Китай са ама схващаш идеята. И още много много

зер тук само на Карибите обят и лежат по цяла година...и ич никой не бачка кат в турски сериал...смехурко...

за удавените хора в китайското метро да кажете?

онова в Северен Рейн вестфалия ...с "безследно изчезнали" ( не удавени ха ха) в китайски мащаби? нали за тях питаш смешнико?

Ако не е макет или анимация, значи нищо не става от него. Ние вярваме само на макетите и анимациите, гарнирани щедро с ще-та.

Ама наистина има много прости хора. И не само тук, за съжаление.

Не е сухопътен транспорт, щом не докосва земята... Това е просто ниско прелитащ влак.

сам

това е технология разработена още 90та година - 'Back to the future 3'.....;)

Редактор : Стоян Гогов ДругарЬО ГОГОВ, да се върнеш при "моля другарката" по български език да те донаучи ооооще мънзарко ли? Каква е тази "Крайцерска" скорост бе момче? Това да не ти е "Аврора" бе?

Баш си е крайцерска скорост. Реши, че си твърде умен, за да провериш, преди да си драснеш коментара, нали?

креисерска и крайцерска са две различни неща, ама ти умния дето провери в гуглето не знаеш че то гуглето съвсем не знае сичко....

ми да ...то Аврора е "крейсер" всичик го знаят ха ха

Браво. "Кога ще ги стигнем китайците."

Кво има да им стигаш на китайците? 100 евро средна заплата ли искаш? Камионетки за екзекуция ли искаш? Или супа от прилеп с хлебарки за гарнитура? Или най-голямото замърсяване на въздух в Света и деца на 7 год с рак на белият дроб?

....как говорит наш любимый шеф - если человек дебил, то это надолго!))))....

много тъп си... в китай заплатите на инженерите са по високи отколкото в германия!!!!

в това да можеш да си изказваш мнението пофоруми без да се страхуваш, че някой ще те вкара в затвора за думите ти? В това да можеш да обикаляш където ти кефне без да се разписваш в районното къде отиваш, за колко време и с колко пари излизаш? По "чистотата" на въздуха в градовете им ли? По минимална работна заплата от 140 долара (870 юана) По това да те хващат да полагаш релси или строиш болници без да ти работа, но партията така казала. Че ние това го имахма, питай дядо си.

ама йде нема нужда за където ти кефне ..теб все на Карибите ти кефва кат те гледам...

В Китай има нулеви мерки за безопасност. Тази новина не е за хвалба, а чиста пропаганда. Всеки може да направи влак с тази скорост. Номера е да е безопасен, ама като ги знаем комунистите в Китай .... едва ли

твърди се това,твърди се онова... ама някой да е засякал нещо реално?? Щото дъртото TGV има регистриран рекорд от 575km/ч. Японския L0 Series Maglev си има 602км/ч Нещо не виждам как 600 е повече от 602. Ако говорим на хартия - руските ЩЕта са по-по-най.

и друго : разстоянията в България са малки - не ни трябва .... такова животно Мегалев

ние сме винаги по минилева, че и по стинките

Туй няма шанс в България да стане и след 100 г. Тук царуват еснафите и всеки гледа келепир че да има, далавера и нещо да крадне. Тук прогреса ме вирее в крадлива и рекетьорски обстановка

Есетствено, че тук няма да стане. Преди да е набрал 400 ще трябва да спира в Бургас

Няма смисал, в България веднага ще се намери някой да крадне мед-та или ако неможе да крадне, ще го счупи щото ей тъй