Китай показа най-бързия влак в света

В някои сценарии пътуването ще е по-бързо от летене със самолет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй няма шанс в България да стане и след 100 г. Тук царуват еснафите и всеки гледа келепир че да има, далавера и нещо да крадне. Тук прогреса ме вирее в крадлива и рекетьорски обстановка

и друго : разстоянията в България са малки - не ни трябва .... такова животно Мегалев

твърди се това,твърди се онова... ама някой да е засякал нещо реално?? Щото дъртото TGV има регистриран рекорд от 575km/ч. Японския L0 Series Maglev си има 602км/ч Нещо не виждам как 600 е повече от 602. Ако говорим на хартия - руските ЩЕта са по-по-най.

В Китай има нулеви мерки за безопасност. Тази новина не е за хвалба, а чиста пропаганда. Всеки може да направи влак с тази скорост. Номера е да е безопасен, ама като ги знаем комунистите в Китай .... едва ли

Браво. "Кога ще ги стигнем китайците."

Кво има да им стигаш на китайците? 100 евро средна заплата ли искаш? Камионетки за екзекуция ли искаш? Или супа от прилеп с хлебарки за гарнитура? Или най-голямото замърсяване на въздух в Света и деца на 7 год с рак на белият дроб?

в това да можеш да си изказваш мнението пофоруми без да се страхуваш, че някой ще те вкара в затвора за думите ти? В това да можеш да обикаляш където ти кефне без да се разписваш в районното къде отиваш, за колко време и с колко пари излизаш? По "чистотата" на въздуха в градовете им ли? По минимална работна заплата от 140 долара (870 юана) По това да те хващат да полагаш релси или строиш болници без да ти работа, но партията така казала. Че ние това го имахма, питай дядо си.

Редактор : Стоян Гогов ДругарЬО ГОГОВ, да се върнеш при "моля другарката" по български език да те донаучи ооооще мънзарко ли? Каква е тази "Крайцерска" скорост бе момче? Това да не ти е "Аврора" бе?

Баш си е крайцерска скорост. Реши, че си твърде умен, за да провериш, преди да си драснеш коментара, нали?

Не е сухопътен транспорт, щом не докосва земята... Това е просто ниско прелитащ влак.

Ако не е макет или анимация, значи нищо не става от него. Ние вярваме само на макетите и анимациите, гарнирани щедро с ще-та.

Есетствено, че тук няма да стане. Преди да е набрал 400 ще трябва да спира в Бургас

за удавените хора в китайското метро да кажете?

То май строежа им с тези мостове над градове, им струваше на километър по-евтино и магистрала тук. ;) А днес най-важното е как ще протече изпращането на модула Наука на МКС.

Ама наистина има много прости хора. И не само тук, за съжаление.

А в БДЖ кога, парите така или иначе си ги плащаме :) като за такъв ? Един такъв влак Белград-София-Пловдив-Бургас ще е за 1 час.

Това ако се повреди и се докосне до релсата познай какво става с пътниците.

Хаха е как е възможно в комунизма нали само се краде и се лежи. Без капитализъм няма просперитет.

Я разкажи какво става, че е много интересно явно си много умен и красив.

Ами възможно е, защото там комунизма е само за малцина избрани , а останалите им плющят ушите от бач, за да им казват богоизбраните как да живеят праведно .

В обозримо бъдеще китайската нация ще помете Европейските джендъри в това число и българската пропаднала пасмина !

Китай е много по добрия СССР.

В Китай с тия милиардери и частни компании на какво ти прилича ? на комунизъм или на капитализъм ? Не по просто. какво е капитализъм за тебе и какво комунизъм че маи е каша в главата ти

Няма смисал, в България веднага ще се намери някой да крадне мед-та или ако неможе да крадне, ще го счупи щото ей тъй

Абе то май при капитализма е така -> я виж в Амазон колко дела и скандали за експлоатация, ябълките с техните робски лагери /да ок в Китай са ама схващаш идеята. И още много много

Когато на китайците разказали, че влака София-Варна пътува над 8 часа, те ахнали и казали: Егати огромната и необятна страна.

А ШВейцарците имат наи-бавния експрес в света. Нарича се Glacier Express. Живи да ги оплачеш колко са назад.

сам

това е технология разработена още 90та година - 'Back to the future 3'.....;)

Ние пък можем да покажем най-бавният влак в света!

в света го няма щото е скъпо а не щото не може, ама китайците явно са го поефтинили.... да видим кво ша стане като някой китайски чарк му дефектира при 600км/ч.... а да не мислим ко ша стане ако им спре тока....

креисерска и крайцерска са две различни неща, ама ти умния дето провери в гуглето не знаеш че то гуглето съвсем не знае сичко....

Бавен ли ти е влакът с който си се прибираш в Долно нанангорнище майсторе, ти да видиш мъка ей. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

че те да не са кат теб в Мутристан бе смехурко

бавен бавен бай Иване да те * кой дет та фане

Мръсни гадни комунисти, шъми правт те влакове с 600 км/ч дет ги няма она изветрелия у краварско, и фон Лайнарен и тя ги няма, ама се интересувала, самурайчетата и те....абе изостанала работа са там знаех си аз, не са непреднали кат еврогейвете по демокрацията...

ми ти първи изфърчаш ха ха ха

дедо дедооооо може ама ако няма чекмеджета....

зер тук само на Карибите обят и лежат по цяла година...и ич никой не бачка кат в турски сериал...смехурко...

онова в Северен Рейн вестфалия ...с "безследно изчезнали" ( не удавени ха ха) в китайски мащаби? нали за тях питаш смешнико?

ми да ...то Аврора е "крейсер" всичик го знаят ха ха

ама йде нема нужда за където ти кефне ..теб все на Карибите ти кефва кат те гледам...

ние сме винаги по минилева, че и по стинките

....как говорит наш любимый шеф - если человек дебил, то это надолго!))))....

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Германците им направиха един Маглев влак преди 10 години на летището в Шанхай и сега са го копирали , както обикновено правят тези велики изобретатели. Аз не бих се качил на китайското недоразумение..

Ако ти кажат , че билета е в пъти по -скъп от обикновен експрес едва ли ще се качиш на тоя маглив влак.

разстоянието

Това не става за масов транспорт. Само от тука до пак тука.

Запада скоро ще им диша праха на китайчетата. Неизбежно е. Крали, не крали, копирали не копирали, но фактите са си факти... Хората просто бачкат, развиват се и вървят напред, докато разни некадърници и лаици ги хулят!

много тъп си... в китай заплатите на инженерите са по високи отколкото в германия!!!!