Коментари - Армията на САЩ тества автономни кораби | IT.dir.bg
назад

Армията на САЩ тества автономни кораби

Военноморските сили на САЩ тестват безпилотни патрулни кораби, оборудвани със сензори, които сканират заобикалящата ги среда.

Обратно в новината

Коментари - Армията на САЩ тества автономни кораби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре осран екипаж, отколкото без екипаж. Питайте моряците от чудото на техниката Доналд Кук.

Питах ме ги ... никой освен руските медии не е чувал за такъв случай .. иначе всички сме чели руските фантазии :)

Голям майтап ще падне, когато някой талибански хакер докопа джойстика...

Очевидно ушанките вече са в ролята на индианците. Копия и стрели срещу автоматично оръжие. В този контекст , трябва да им се потърси и резерват - някъде в Сибир може би...

Аха, а като ги хакнат какво ще правят?

И е въпрос на време комуникацията между водните дронове и операторите да се прихване и дешифрира. За спраква - сваления дрон в Иран. Нали не си мислите сериозно, че иранците разполагат с технология да вземат под контрол американски дрон за 5 милиона долара?

Войната на бъдещето явно няма да разчита на това кой колко лодки има, а на това, кой хакер може да ги отвлече и да ги използва на своя страна :)

И е въпрос на време на тарамбуките, дето си мислят, че управляват света, да го разберат. Впрочем те знаят, че за да оцелее човешкия род, е необходимо обединяване , което означава и намирането на общ враг за тази цел. (Освен ако тези, дето са начело не са извънземни, а не нормални човеци, на които не им дреме за човеците. Е, те тогава нещата вече стават много сериозни.)

Не бе! Имат си достатъчно каторжници - каубои. Особено покрай Крим и Украйна.

Към русолизите от коментарите: Като е толкова велика тая Русия, дето така я тачите, защо никой не емигрира там, а те бягат навън?

Еми, въртят се хората около ограбените си от запада пари, да падне някоя троха и за тях.

"Корабите, които са оборудвани с 50-милиметрово автоматично оръжие, не биха могли да стрелят без човешка намеса." Вероятно става въпрос за картечница стреляща с т.нар. .50-ти калибър (.50 Caliber Machine Gun). Което е 0,50 от инча или 12,7 милиметра.

А руснаците все още наемат гребци за подводниците си.

Само да не го пускат в Черно море. Донал Кук поне имаше екипаж. Вярно - насран, но все екипаж, който да закара кораба до Констанца. А този като остане "без говор и картина" след среща с някое Су - какво ще правим - ще го оставим на дрейв да ръждясва в морето ли ?

Вова Шуткин ще заведе руснаците до крепостно селячество отново, а хамириканцити са светлинни години напред. Колкото и да плямпате по форумите, истината е една-САЩ са светлинни години напред в науката и всичко друго!!!

Ако това беше вярно, САЩ до сега щяха да са затрили Русия - това им е мечтата още отпреди Втората Световна война. За това и шикалкавиха и откриха втория фронт срещу фашистка Германия толкова късно - когато видяха, че настъплението на съветската армия е необратимо. Само да те питам - като са по-по-най - с какво хвъркат хамериканските астронавти до МКС ? И защо ?

Те я затриха, морално, и икономически. СССР се разпадна, а обема на руската икономика е колкото на щата Калифорнияи то заради природните блага на раша.

Никой не може да затрие Русия защото тя сама се затрива ;) Откакто джуджан Путя докопа властта вървят смело и самоотвержено назад към тъмното минало на СССР... Тоталитаризъм и диктатура.

Така е! Крадат от целия свят и потискат целия свят, и са първенци. Но и германците бяха на светлинни години, и француците. Тъй че в интерес на американците е да не се гъбаркат прекалено много с Русия.

Средният американец е задлъжнял четири години напред. Армията като получи новите си играчки, средният американец е е задлъжнял 8 години напред. Принципно няма разлика и на това разчитат политиците.

Веднага двама путинисти се хвърлят с голи, ,тва"на един коментар.

Тея ще са много икономични за Черно море- не им трябват памперси, не им трябва да изливат хлорна вар в морето, ако се натъкнат на руски самолети.

айде бе, верно ли ? :)) Аз като гледам памперсите са за г-н Путлер, особено като чуе за ИД, и слиза в Кремъл един етаж по-надолу

Путин си има посланик на добра воля за ИД - Рамзан Кадиров и му дреме на муя.

Путин отдавна си е опекъл работата! Да му мислят украинците и дървените философи, кат вас! :)