Мъск обяви кога ще полети корабът Crew Dragon

"Затварянето" на американското правителство може да доведе до леко забавяне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за страпони

мъка, мъка...

А, що НАСА бре, нали нещо частна разработка ,финансиране от акционери и т.н..Също като ТЕСЛА-та.Мислили ,мислили от къде пари и дошло правителството и дало няколко милиарда.

виеш отсега че мъск не ти е доставил вазелинче на ток

а роскосмос с какви пари се финансира.

100000 млрд... щото НАСА го искат бе. Кой ти работи без пари. Русия безплатно ли вози американските космонафти? А това колко е платила го пише на много места. Стига си тролил.

Разработката е частна, кое не ти е ясно, тъпако? Финансирането не е от акционери, защото Спейс Х не е акционерно дружество, а е еднолична собственост на Мъск. НАСА е платила авансова сума за бъдещи полети.

за нещо успешно в наса

Абе много ви влече вас путлерастите към вибратори. Ама какво да очакваме от отявлени амбриажи. Или 10 дни ти се вижда много "ще", като руските?

Ако тази краварска кофа с лайна литне без да се взриви...Ще е цяло чудо!!!! С нетърпение чакам старта, отдавна не съм гледал фойерверки за милиарди долари! Откакто гръмна предния кенеф на Спейс Х, с израелския шпЕонски сателит.

чуеш за страпон и веднага тичаш като изоглавен да не те пропуснат

Бе намерете някой не толкова умствено изостанал да съчинява руските тролски постове, то вече публика не остана за коментарите тук заради неговото блеене.

Никога няма да полети това смешно нещо. Явно в Холивуд имат проблеми със снимането и ще има забавяне. Но ако краварите все пак имат наглостта да изстрелят този кораб, велика православна славянкса Русия ще го свали с най-новата си ракета.

Поне половината от четящите това няма да видят иронията (постът ми по-долу обяснява защо).

Ми те непрекъснато са в премии, защото успешните неща са безброй, а тези които ЕДИНСТВЕНО те са постигнали са стотици, като тези: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескоп в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 14.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 15.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 16.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 17.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 18.Направили самолет излетял на височина над 100 км и т.н.

го пуснали от карлуково понеже мъск предлагал страпони и он тича като изоглавен към гаровия нужник

ами ти чиче кво имаш освен вънгалките отзад

ко това страпон бе? Само това повтаряш. Явно те интересува и си запознат. Я разясни, че не съм го чувал.

това е това което в момента ти е в устата и гъгнеш,извади го и го ползвай по предназначение,а ако незнаеш накарай едно мангалче в гаровия нужник да ти покаже за какво е

Хахахаха. Наивник. Само Господ знае колко стоци милиони е платил американския данъкоплатец за тая 'частна' разработка.

Да, точно тебе визирам айнщайне, както си разбрал. Но постът ми е адресиран към работодателя ти, ти каква кенефна поезия или тирада за Стенли Кубрик ще съчиниш всички знаем преди да си я измислил, така че марш оттука.

Публична тайна е и лесно се намира в официалните американски медии. За никакви стотици милиони не става дума. Пет и половина милиарда са досега.

dp приятелю мой я кажи нещо по темата,знаем че е тегаво в гаровия нужник но поне имаш смел защитник в мое лице,гаровия милиционер на перона

Рускате свине не са слаяни а угрофини

Много си противоречиш, бре тролчо... първо казваш, че всичките гърмели, после пък се оплакваш, че отдавна не си гледал, как гърмят... ти ще да си от полезните идиоти, защото няма начин, да има по прост от теб, да ти плаща за глупостите :)

Милиарди са платени от данъкоплатеца. Разбира се не е вярно, че са 5,5 милиарда за тази разработка. Просто путлераста плямпа глупости. За пилотирания кораб NASA e дала 2,6 милиарда за които СпейсХ трябва да направи кораб, с който да извърши поне един тестов полет без екипаж, един тестов пилотиран докато мине одобрението на всички системи от НАСА и от 2 до 6 полета до МКС. Разработката е частна, което не значи, че средствата за нея са изцяло частни. NASA отделно плаща по 133 милиона за полет до МКС на товарния кораб Дракон. Досега са 18 полета.

Идва ми някак отвътре да те черпя едно, или две айде от мен да мине три. Наздраве!

така и не разбрах. В устата ми само пържоли и ракия. Явно е нещо което ти ползваш, ама нещо не искаш да ни кажеш. определено не те разбирам. кажи какво е това бе. Само за него говориш.

Големи сте и си помагате :))

Ше полети с малко закъснение от 20-30 години, кат ми цъфне налъма и когато Дада открие топлата вода и се изкъпе

Финансирането държавно, печалбата частна.

Млада частна компания, започвайки от нулата, отнесе РОСКОМИКС като дизел цинкова кофа! След като превзе пазара на изстрелване на комерсиални спътници, скоро това ще се случи и с полетите с астронавти. Тъпите алкаши или ще плащат на Мъск да изпраща пияниците им на разходка до МКС, или ще приключат със станцията понеже американците няма да финансират покетите на Союз :)))) За руските тролове се очертават трудни времена :))))))

Е те и Чалънджър и Кълъмбия се гласяха да "отнасят" РОСКОСМОС, хаха! И те си имаха дати за изстрелване! Да не говорим, че на РОСКОСМОС правителството не му е "затворило" за малко, както се случва вече всяка година поради поредната финансова криза в хамеристана, ХАХАХАХА!

Млада частна компания започна от нулата и сега шефчето ѝ е осъдено за измама и го разследват за употреба на наркотици. Нищо ново за Съединените марихуански щати.

На Мъск няма да му е за пръв път да не доставя нещо, за което е получил вече пари.

Сиреч "иронията" я виждаш само ти. Това нали се сещаш какъв те прави, а? Хаха!

От нулата е започнала?!? Ае, откъде ви намират такива дебили, ве?!? Първо, че са получили наготово абсолютно всички разработки на НАСА, както и полетна информация за 40 години назад. Второ, че 2/3 от персонала на Спейс Кейк е от НАСА, след като правителството рязко намали финансирането на държавното дружество. Трето, през 90-те години американците крадат цялата техническа документация свързана с космическата програма на Русия + работещи НК-33 двигатели. И тази информация е на разположение на Спейс Кейк. Толкова по въпроса със започването "от нулата".

Няма случайни млади компании, дада ти да не работиш в статистиката?