Мъск уверява, че ще играе по правилата на ЕС

Twitter ще продължи да спазва строгите европейски норми

Обратно в новината

Коментари - Мъск уверява, че ще играе по правилата на ЕС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютната свобода на словото е нещо хубаво, само че за хората с IQ над 120. Проблемът е, че над 90% от хората са с по-нисък интелект. А хората с по-нисък интелект са склони да вярват в теории на конспирациите и фалшиви новини, измами и т.н. защото мозъка им не е в състояние да обработи твърде сложна информация. Например е много по-лесно да кажеш, че евреите са се обединили да управляват света (защото много от хората на високи позиции са такива) от колкото да видиш в дълбочина, че голям процент от евреите учат много и се развиват, което им позволява да са добри в работат си и да се издигат. Същото се отнася и за например развитието на теорията, че земята е плоска. Както едно време е имало един отговор за всички въпроси - БОГ, сега по същия начин има един отговор на всички въпроси - КОНСПИРАЦИЯ. По тази причина, макар лично да съм за абсолютна свобода на словото, считам, че тя не е по силите на всеки и за определени подстрекатели, които имат за цел някакви користни цели, не трябва да им се позволява да го правят в широк мащаб. Преди 30 години 99% от всеки пишещ нещо по форумите нямаше да има подиум да си изкаже мнението на аудитория по-голяма от кръчмата и може би сега сме свидетели на профанизацията на форумите, в които няма никакъв контрол кой може да си изказва мнението и кой не. А иначе конспирации, не че няма, но те не са отговорът на всичко.

Обслужват политически интереси. Надявам се туитър да е не цензуруран повече в Щатите , но май в Европа ще е трудно. RT е още блокирана….комунистите преди 40 години ряпа да ядат…

Трябва и ТАСС да затворят. :)) Пробва ли да отвориш ДВ от Москва... :))) Пробвай. :)))

И кога последно беше на минифестация или на събрание на ОФ организацията във фабриката? :)))) Някой да ти е разяснявал междунродното положение без да имаш право на въпроси? Освен предварително раздадените... :)))) Можеш ли да обясниш, защо изборите през неразвития комунизъм бяха с по един кандидат. Дори не е и двама от Партията. Само един. Какжи ми какъв избор е един човек при положение и, че гласуването е задължително... :))))))))))))) Смешник. :))))))))))

ЕС отново показва тоталитарната си същност. Все по малко европейски и все повече съветски. Май е време за Булгарзит.