Коментари - Mate 40 разпродаден за 28 секунди в Китай | IT.dir.bg
назад

Mate 40 разпродаден за 28 секунди в Китай

Първите купувачи ще получат флагманския смартфон след седмица

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Mate 40 разпродаден за 28 секунди в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моя huawei p smart издържа толкова много изпускания и тормоз и още работи само екрана е за смяна

Доста глупости изчетох в тези коментари. Явно са писани от хора, които никога не са имали Хуавей. Само ще ви кажа да прочетете приказката за лисицата и гроздето, че явно сте я забравили. За 3 години с мейт 10 нямам никакви оплаквания. За Самсунг не искам и да чуя, след като 2 от тях изгаснаха като по часовник от датата на която ги купих. Няма да коментирам и как работеха след първия ъпдейт. Ябълка съм нямал и не мога да говоря.

Не може само със санкции и с тотално морално остарели Айфон-чета да се съборят китайците! Злобните коментари на гейовете платени да хвалят Епъл по-горе, не са достатъчни за един нормален човек, да изсипе една шапка пари за смешните продукти на американците. Доста са назад горките.

5G мрежите в България ще са без китайски сървъри и руски процесори "Байкал". Точка! От 1 година НЯМА по-добър 5G телефон от Samsung Note 20 pro. В САЩ 5G мрежата на Verizon е напълно изградена а срещу още $50.00/месец, моцилните клиенти на Verizon получават домашен WI-FI 5G интернет с мах. скорост 1 GB/s. Това трябва да стане и в България, която България се мъчат да залеят с китайски еднодневки.

вярваш ли си хахах

Ей, Гогов - сексуалният ти живот не ни интересува, ок? Знаем, че те чОкат жълти, предателче. А баба, майка имаш ли? А китайски вирус тях лови ли ги? Щото явно не ти пука, безроднико:) Това заглавие звъчи като “сапунерките Х се продадоха за 30 секунди в Афганистан” т.е. на кой нормален бял човек му пука какво се продава в Жълтустан?

е друго се да те праскат американски черни пишки нали? само не говори с пълна уста че ще се задавиш

Не, че някога са били нещо особено, ама без АРР магазина на Гугъл, никога не бих си взел китайчок

Проблемът са GMS, не "АРР магазина на Гугъл". Има Aurora Store за приложения - пълно копие на Google Play Store. А телефонът е перфектен и си заслужава всяко евро, P40 Pro също.

Вярно ли, че приложенията не са проблем? Ако телефона ти е аксесоар за чалкогеката - ДА. Но ако телефона ти е МОБИЛЕН ОФИС, то Аpps имат решаващо значение. Note 20 има директна безжична връзка със smart телевизор като голям екран на малкия телефон с работа на няколко прозореца, Samsung приложенията за Direct Print създават безжична мрежа с принтерите ти. И през това време Note 20 работи като WIFI източник на интернет за всички устройства наоколо. Демек, мобилния телефон се превръща в основен център на локалната ти мрежа. От работното ти място си взимаш телефона и в домашни условия веднага имаш същата локална мрежа.

Трябвало е да го кръстят Mate 28, а не Mate 40

Много си толерастен. МеНте 40 му e точното име.

Аз си чакам новия айпад днес, яж ми уя не е в моя лист

Единствените 5 бройки Mate 40 разпродадени за 28 секунди в Китай. Понеже не пише колко бройки са разпродадени, а се знае че има няколко рекламни броя това е извода

Стотици хиляди са, но да, спрямо интереса е нищо

Много интересно, на снимка 8 човекът е с мартеници ;) Кога ли е правена снимката и къде :)

мартеници не си слагат само в Булгаристан, а още боба и мусаката не са традиционни български ястия, шопско/македонски може би:) В Румъния мартеници се подаряват на дамите по същото време и се нарича МАРТИШОР. Това древен празник на ДАКИТЕ със солидна история които са населявали дунавската равнина. Справка- историка Каракачанов :)

Кавалче, мартеницата е български обичай. В в Румъния може да ги слагат, защото това са биле български територии. И до ден днешен всички населени места до делтата на Дунав и малко отгоре имат и българско име освен влашко.

и да си пишем тук, китайците след толкова години крадене и копиране овладяха до съвършенство целия процес и отнесоха повечето си конкуренти, поне в този бранш на индустрията. Апаратите са чудесни, но вече са далеч от възможностите, и най-вече - нуждите ми. Ако не мине котка път (или не издъхне батерия), и тазгодишните коледни оферти ще пропусна и ще си остана с P20.

Само след 4-5 месеца ще ги пуснат с намаление 70-80 процента с абонаментен план от около 25-30 лева.

тогава, И НАЙ-ВЕЧЕ - ако успея да даря сегашния я на щерката, или на синковеца, и АКО НЕ ЗАБЕЛЕЖИ жената - може и да помисля. Признавам - мисли ми се по въпроса, ама.. някак си ми се свива простата, ще ме прощавате, момчета...

ККП превърна китайците в новите американци - купуват всякакви боклуци без да се замислят

Китайците нали работеха за купичка с ориз..

И за светлото бъдеще на кАмАнизма работят! Не само за купичка ориз с прилеп!

Работят я! Комунистически Китай- икономика номер едно в света!

От милиард и половина китайци все има някой и друг работещ за повече от купичка ориз.

Гогов ли е изкупил първата партида ментета! М!

Всичко, което не е китайско е менте!

Много си тъп брато, ама много

Е то няма такова дето не е китайско...всичко там се прави :)