Коментари - Метавселената започна да се разпада | IT.dir.bg
назад

Метавселената започна да се разпада

Други корпорации също се изтеглят от VR инвестициите си

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Метавселената започна да се разпада | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мета Педерастията или имахте предвид!!!!Тя винаги ще се разпада в тоя паднал коптор!

Май гьонсурат тефтера пострада също от лесните пари - чудели са се к'во да ги правят и на някой му се е пръкнала идеята да правят метавселена...(подплатена с желание да се изкара някой леффф). Ама ако се бяха поразровили малко, щяха да видят, че от десетилетие има такъв сайт Second Life - той народа ако искаше такова нещо, от тоя сайт да са милиардери вече.

Това на картинката зуки с тупето ли е?

Всички в Дира му обяснихме колко е проС, ама като не слуша... Дет се вика, имал пари дал.

Проблемът не е лоша графика или стерилност. Проблемът е лгбт и мозъчните им проблеми. Те никога и никъде не могат да направят устойчива и здравословна среда. Мета в този смисъл е ускорен експеримент Какво ще стане с днешното общество, което позволи временно на ЛГБТ повече права, отколкото трябва

От десетилетия има по-добра графика. Това сякаш е правено за двегодишни деца. В какво точно е налял милиардите? Нашето електронно правитеелство, което никакво го няма и погълна два милиарда, които просто изчезнаха, сигурно е свършено повече по него.

казах му на тоя да не реже човечетата от къста надолу ... хак да му е сега

Само едно не разбирам. Ако е толкова умен да изгради Фейсбук, как може да се върже на такава тъпа идея? Явно и Фейса толкова го е правил той, а по-скоро е окрал на някой труда, а сега е решил да се прави на изобретател сам.

Видимо продължаваш да не разбираш нещата. Facebook-а не го е направил защото е бил гениален, а го е направил, защото е искал да има информация за колегите си в университета електронно, а не на хартия, както е била достъпна тогава въпросната информация и докато го е правел това, чува как другите около него се интересуват дали въпросните студенти са свободни или обвързани. Facebook има такъв огромен успех, защото по това време е единственото БЕЗПЛАТНО място, на което хората могат да си качват снимките за да се фукат пред другите. Всички други места са с платени абонаменти. Когато си първи и направиш МАСА от абонати, после колкото и конкуренти да се появяват, твоята МАСА няма да изчезне, а ще продължи да се увеличава, но това не е калкулация която е направил Марк Зукърбърг, а е калкулация която са я направил фондовете, пред които той се появил да търси финансиране, за да може да плаща сметките на сървърите и на разработчиците. Повечето готини неща, са следствие хобито на някой или решаването на собствен проблем и публичното предлагане на въпросното решение на въпросния проблем.

Фейсбук не е създадена от Зукито Преди нея има един държавен проект за събиране и съхранние на данни за всеки. След като се разбира за него и след последвалия скандал, дейността по това спира. На същия ден или ден след това, вече не помня точно, когато въпросната държавна служба е закрита, е регистрина и Фейсбук. Аз поне в съвпадения не вярвам.

тотални глупости.

В началото ФБ е бил един обозрим PHP скрипт на домашен уебсървър, способен да обработи няколко хиляди заявки едновременно. Успехът му е в това, че е бил един от първите заедно с MySpace. И че се създаде такава мания за някакви глупави снимки, но такава е човешката природа. Оттам нататък скочиха рекламаджиите и доминиращото мислене на Запад, че ако имаш много потребители си много важен. Инвеститори наляха един куп пари и Цуки си нае хиляди програмисти, които да правят каквото им каже. В цялата работа има 50 % заслуга, но и 50 % чист късмет.