Коментари - Мускули от конци 100 пъти по-здрави от човешките | IT.dir.bg
назад

Мускули от конци 100 пъти по-здрави от човешките

С помощта на рибарска корда и конец за шиене, научен екип е разработил начин за създаване на изключително здрави изкуствени мускули.

Обратно в новината

Коментари - Мускули от конци 100 пъти по-здрави от човешките | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забравяйте че костите не са ни създадени да вдигат 10 тона. Така че ако някой си имплантира нещо подобно и то не е изкуствено ограничено до човешката сила ще си смаже скелета.

Костите може, но не и ставите и хрущялите. Дисковете на гръбначния стълб издържат на около тон. Същото е и с тазобедрената става. Рони Коулман се правеше на ербап да кляка с 360 кг щанга, преди две години му смениха и двете тазобедрени стави. Вече не е ербап.

Дано откритието да е за добро.Никой не иска развилнял се робот по улиците способен да вдига с лекота 5-10 тонни тежести..

Ако е под Windows нищо чудно и това да направи :D

за домакините, с едната ръка повдига пианото и с другата зачиства с прахосмукачката

> Интересно практично тяхно приложение са приспособяващи се към температурите дрехи, които се разширяват под въздействието на топлина и се свиват при студ. ВНИМАНИЕ!!! Колеги, внимавайте зимата какви шалове носите. Ако са с мускули, ще се свият от студеното и може ви задушат!!!

Спомням си, като много малък имах тениска с нарисувани мускули. Пъчех се с нея и тайно съжалявах, че не ме правеше наистина по-силен. А много исках да съм. Скоро време вероятно ще ми се осъществи една от детските мечти. По-добре късно, отколкото никога.

А мускулите на 2 игли ли ще ги плетат. :)

Не! На една кука! :)

Му пука за тези влакна

а за какво ти пука изобщо?