17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можете да си представите колко ми пука!

А сега тия така наречени учени да си направят труда, знаейки какъв е дебита на Нил да сметнат какво количество вода е излязло от Земята за това време и като добавят и количествата вода от другите големи реки по света да дадат логично и разумно обяснение къде се дева тая всичката вода и защо не сме още под водата. Това ще рече, че за да има равновесие, то същите огромни количества вода се връщат обратно във вътрешноста на земята, което ще рече, че има връзка между външния световен океан и този във вътрешноста на земята. Според теорията за "Кухата земя", лансиране още от астронома Халей и други по стари източници, Земята от вътре е куха. Земната кора е с дебелина около 200 км. и от вътре има също суша и океан, който е във връзка с външния. От сателитни снимки на полсите ясно се виждат огромни вортекси в областа на полюсите, които се завиват навътре. Проблема е, че на EARTE полюсите винаги са дадени размазани. Разбира се всичко, това е една от старателно пазените от обществото тайни. Който се интересува от въпроса може да потърси какво се случва с американския адмирал Бирд или в сайта antonparks.net.

специални уроци по глупост ли си вземал или си се родил така? Ти за процесите на водния кръговрат в природата нищо ли не си чувал? Вземи първо прочети учебниците по физика, химия, естествознание и чак тогава се запознавай с конспиративните теории, че изпадаш в смешно положение.

Факт е, че всеки вярва в поне една конспирация, което не е лошо само по себе си. Лошо става, когато прекалиш с конспиративните теории и започнеш да вярваш на всичко, което започва с думата конспирация, само защото за него имало писано в нета!!! Това, че теорията за кухата Земя е стара, не значи че е вярна! Има и по-стари теории - за плоската Земя (което изключва тя да е куха!), за боговете на Олимп и още много други. Това, че са стари прави ли ги верни? Какво като Халей е вярвал в кухата Земя?!? Мога да ти изброя куп известни учени, които са вярвали в странни неща (и са грешали)!

И все пак никой не си направи да даде смислен отговор откъде идват огромноте количества вода на реките, които по правило извират от високите части на планините и така с хиляди години. Само не ми казвайте, че това е дъждовна вода, ами вникнете малко във въпроса.

До 4351: Учи се в трети клас!!!

Прав си! И аз мисля, че Земята е плоска!!

4351, Земята е плоска и водата изтича от ръба, затова не сме потънали още :) Това е отговора на твоя въпрос.

... тектонска ... или ... тектонична ...

Учените са като банкерите, милионите ги нямат за нищо! Пет горе, пет долу, а бе да остане за комисионната! Нил е една прекрасна река и си заслужава едно дълго пътешествие по нея. П.С. Щяла да тръгне към Атлантика, ама защото....., тръгнала към Средиземноморието:))) Аз пък моем им докаже, че е можела да тръгне и към Индийскиьо Океан, ама я мързяло И кво следва от тази информация? Нищо, и най-вече тотално недоказано

Точно, едно, че е недоказуемо, второ, че е напълно безполезно като информация...освен за джоба на въпросните учЕни....

Chefo77

Ако не вЕрвате, проверете сами ...

Chefo77 и тука ли се правиш на остроумен като във форума муахаха?

"Учените планират да приложат същия метод на изследване и за други големи реки, като Конго и Яндзъ." А Марица кога?

тва е малко след лили иванова значи :-)