17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така нема да може лейдис, не стаа така таа работа. Сичката вода дека носите се остава на чекинга преди полета. Туй стана преди 20 години новото нормално, оти яко се боричкаме с тероризмото. След чекинга, кой сака да пие вода, да си купи по 5 доларес бутилка с вода от 0.33 l. от наще добре заредени автомати за напитки и снаксове или от барчето ни между чекинга и бординга!

Това "Пърси" докато обикаля да не срещне китайците, които вече са се заселили на Марс!

Тези марсиански сонди най-накрая ще докарат някоя бактерия или вирус на Земята и ще стане лошо за хората...казвам ви!

И е изчезнала заради глобалното затопляне!

На Марс е имало вода дълго време, според новите проби от Perseverance На Червената планета може да е имало вода за дълго време. Аммм автора Автора! Заглавието или първото изречение е вярно :D :D :D :D

Вируса е РНК в 99,9% подобна на тази създавана в клетките ни. Затова успява да влезне в тях и да се размножава. Всяка чужда РНК, т.е. Вирус, ще е като обикновена храна за организма, защото РНК не е живо нещо, а купчина елементи със сравнително слаба връзка помежду им, заради което бързо се и разпада. Бактерия с извънземен произход може е по-опасна, но и тук важат подбни природни закони. Бактиите които живеят в нас са милярди и като бройки, а и като видове, те първи ще атакуват такъв противник.

Е чак да работи непрекъснато още 500 години едва ли.

Сигурно са мерили нивото на водата с бутилка от Кока Кола...

Първо, водата на Марс е различна от водата на Земята - агрегатно състояние, химичен състав. Второ - ако на Марс наистина има вода, то тя е дошла от Земята.

И индианците така са мислили като са посрещнали белите пък то какво стана.

Надали ще изкара и 5

Неграотнико, няма вода с различен химически състав Водата е Н20. Колко ракети са пренесли водата от Земята на Марс.

vая

То, че е H²O ясно, но има много повече деутерий. Според последните проучвания. Кой знае?

Ще намери останки от македонската цивилизация.

Не е точно така. Н2О е химическата формула на водната молекула. Водата са състои основно от водни молекули, но не само. Във водата (на Земята) има и минимални количества от различни химични елементи, органика, възможно е микроорганизми и други различни неща.

vая, на това му се вика различен изотопен състав. Химически състав са елементите, които изграждат веществото, без значение кои точно техни изотопи влизат в състава! Хм!, това, за което говориш, се наричат примеси. Водата си е вода - два водородни атома и един кислороден. Какво още гняс се е разтворила не променя веществото като такова, но наистина може да влияе на някои от свойствата му.

Да Георгиев, но точно по химическите примеси и изотопния състав се определя произхода на водата и се различава една вода от друга. Тук се обсъжда точно това. Така също си избираш да купиш вода Банкя, а не например Горна баня или Девин.

Аз ще ви кажа че дълго ще живеете , сега може да е 6 години може и сто да е но е дълго