Коментари - САЩ и ЕС репетират за астероидна заплаха | IT.dir.bg
назад

САЩ и ЕС репетират за астероидна заплаха

САЩ и ЕС ще осъществят променят траекторията на астероид, репетирайки за възможни действия при астероидна заплаха.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и ЕС репетират за астероидна заплаха | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сегрегация на обществото в пълна картина. Половината човечество мре от болести и глад, а другата половина плаща пребогато на шепа тъпаци да ги пази от 'всички страхове'! Комедия на абсурда, а тая франзела само какво е изплещил, готов е за орязване на бюджета поради некомпетентност. Щял да опознава астероидите, все едно са класифицирани като краен брой по типове, само да ги опознаем и воала, ще ги отклоняваме направо с гласови команди. Мале какви глупаци. "За да защитим Земята от потенциално опасни удари, трябва да опознаем астероидите много по-добре - от какво са изградени, какви са структурата и произходът им, как реагират на сблъсъци" - каза д-р Патрик Мишел, главен изследовател по проекта от страна на Европейската космическа агенция.

Ясно... готвят ни данък "предпазване от метеорити"!

Докато репетират това, то ще вземе земетресение да стане, или наводнение, или вулкан да изригне. Готвят ли се за последните варианти пък метеорит ще удари. Абе - няма угодия! Важното е милиардите за глупости да се усвояват...

pompai

Дали вселената не е направена перфектно? Дали ние с нашите опити няма да я нарушим и променяйки патя на дадени космически тела след време няма да има ефект върху нашета планета? Представете си че ни отклоним един космически обект и той се блъсне в друг и се разпаднат на няколко и те в други и после както няма ,дали ще са доста?

Голям майтап. Кой ще пазят от астероидите? Може би бежанците дето ще се преселят в Европата? Може да сме без цели в близко време, ама след време... След време ,каквото кажат от Мека ще е. Инш Аллах ще се чете. Молитва по пет пъти на ден. Сега само нов вазелин могат да си поръчат дъртите европейски педерасти.

бежанския поток ще се погрижат и за извънземните. Колко мъдро,о Меркел, о Оланд , о Кери.

Утре, други ден НАСА ще обяви че има предположение 8а контакт с извънземни! Това ме радва много, защото безра0отните ще изчезнат!

нече не останаха неразбунени места по земята , нямат измислени врагове и сега ще ги търсят у космоса :-) незнаят само ,че за таз Земя няма желаещи дори са сблъсък

измислил го е руснака, бреей

Колко мило от тяхна страна само. Да се включим ли с дарения или ще ни сложите и данък астероиди от Брюксел?

Нещата са по прости.Идеята е,че някой метеорити сьдьржат огромно количество благородни метали.Искат да пробват дали не могат да ги контролират по някакьв начин след като ги разбият на по малки парчета.

Репетират как да запукат китайските сателити, че нещо не искат американската гпс система.

Искаше да кажеш нещо май, ама не ти се получи.

Брус Уилис го направи това още преди 20 години. Каква новина е това?

Няма никаква нагласа за защита на Земята и демонстрацията на загриженост е направо трогателна! (Аз се просълзих от умиление). Всъщност звучи по-логично да се отработва ситуация, при която астероида да се отклони към Русия и нищо повече ...

Еми пожелавам им успех!

Точно това си помислих и аз. А на наивниците, които не допускат "добрите" западняци и американци да правят лоши неща, ще напиша само: - негри-роби, индианци-мъртви, хитлер, наполеон...

Ще може ли преди това, ти и приятелите ти, да отидете за обмяна на опит в Москва в такъв случай?

Тоя с IQ 42 пак се пръкна от някъде!

похвално това трябва да стане животът на земята си е чист късмет и е застрашен от хиляди заплахи

Какво ли крият още от НАСА? И не го казват на простолюдието. Дали не е подготовка за нещо дето са го засекли доста отдавна да се приближава бавно насам?

Каквото и да знаят от НАСА, руските учени го знаят преди тях. Нали чу за водата, че Русия го е знаела от край време? Та питай руснаците. Те ще ти кажат.

САЩ тренира за ново оръжие - метеоритното...

:)) То става само за самоубийство.