Коментари - НАСА иска да построи специален космически кораб, който да унищожи МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога най-сетне ще видим в някой холивудски засекретен филм как краварете летят на метлите си,громейки врага - руските космонавти ? "Рамбо" вече се изтърка и не ни кефи вече нас,простаците.

И от злато да правите кораб не ще можете да завладеете планетата . Ако е можела е да се случи по рано ,и не е късно и сега . Динозаврите изчезнаха ,така може и ние да изчезнем от ненормални психично болни хора . Ако Христос е искал да не съществуваме да го е сторил по рано . Любовта му към всичко що е около нас и самите нас е голяма . Хората какво дават след като не са дали.

Мисля си, че, първа е Салют 1..,още през1971ва.

Да не го хабят за такава нижна цел. Целтатрябва да е масква.

Може да го насочат към москва

Изобщо не са агресори чудят се,какво да сътворят за да унищожават.

Брус Уилис да го пратят завалията, да спаси света (разбирай Америка)

А защо не я блъснете в Луната ?

Защото разстоянието от МКС до повърхността на Земята е по малко от 500 км, а разстоянието от Земята до Луната е между 360 хиляди, и 400 хиляди км! Освен това ще е необходима горе долу още толкова енергия (т.е. ракетно гориво), колкото е била необходима за да се изведе МКС в орбита, за да се освободи тя от гравитацията на Земята, и да стигне Луната! А е необходима много по малко енергия, за да се намали малко скоростта на МКС, така че тя да навлезе в атмосферата на Земята, и съответно да се разруши там! Така че е икономически много по изгодно да се разруши МКС по такъв начин, отколкото да се праща на Луната! Иначе най лесно е да се разруши МКС с малко експлозиви, но това ще разпръсне много отломки по нейната орбита, които могат да създават проблеми на близки сателити или бъдещи космически станиции за десетилетия напред!

Ако Русия се оттегли от МКС догодина, то станцията няма да може да съществува дълго. Просто няма кой да коригира орбитата й. Драгон, поради дизайна си, не е в състояние да изпълнява функции на влекач, а ATV не летял скоро

убий трола с цитат 1 юли, 2022 "Товарният космически кораб „Cygnus“ на Northrup Grumman извърши успешно коригиране на курса и височината на Международната космическа станция (МКС)"

ATV може да се направи нов , но ЕУ няма бюджет за това в момента. Японците със Сигнуса също не са навити за без пари да буксират. Явно ще се плати нещо на Роскосмос да направят 2 Прогреса....

Японците са с HTV.

ще ще ще ще ще ще, ма все НЕЩЕ

Жужи... само с ИП сменячка за плюсчета не става мъник. Трябва и малко акъл, за да не се излагаш.

..........собствена космическа станция в крилата ????????????????????????????

Рисковете на Google translate...

Ей значи на нищо го направихте тоя океан бе. Всички боклуци гледате да натъпчете в него.

руснаците първи започнаха да изпращат мисиите си до Марс в посока Тихия океан. Пък и елементите на МКС идват от Земята, така че е нормално да се върнат пак тук.

e частите за кораб до Марс от друга планета ли идват бе льольо :D

Да,все Америка им е виновна на копейкаджиите,че те нападнаха украйна,следва молдова и искат да възстановят ссср и пак да можем да копуваме само москвичи и да чакме за тях по 10 години със записване и вноска.

Кви копейкаджии бе, центаджия? Матрялът е за унищожаването на МКС от САЩ. Откачихте вече и вие покрай началниците си.

Не се е поъркал -= просто голям сърбеж в гъза . След малко идва на терапия .

Se taia

Хаха, "унищожаване". Прочети статията бе тъпак. Тогава ще видиш, че става въпрос за контролирано извеждане от орбита, което Е ПЛАНИРАНО след изтичане на експлоатационния период. Ама това копейкаджиите ви минава през ушите...

Тъпчо ти знаеш ли че първата станция беше на СССР МИР СЕ КАЗВАШЕ ! ТОГАВА САЩ САМО СИ МЕЧТАЕХА ДА ИМАТ ТАКАВА А И СЕГАШНАТА СТЩЕСТВУВА ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ИМАТ ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ТОВА?

американската е преди това - Скайлаб

Научи се първо да пишеш, после и да коментираш.

кОпувайте, че нИ останаха бре..!