Коментари - НАСА тества ”летящата чиния” за Марс (видео) | IT.dir.bg
назад

НАСА тества ”летящата чиния” за Марс (видео)

НАСА подложи технологията си за приземяване на Марс на тестове, които да я подготвят за изпитателния полет през идващия юни.

Обратно в новината

Коментари - НАСА тества ”летящата чиния” за Марс (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз тествам една чиния от 25 години,но все повече се изпразва от съдържание...

Браво на учените на НАСА и на всички учени, работещи по усвояването на космоса! Що се отнася до троловете навремето П.Пенев си го е казал "до луната звездолет ще има, и кучета ще има, които да лаят подир тях"...

Казано с една дума - ДИВОТИЯ!!! А по-подробно - да се УСВОЯТ едни пари на данакоплатеца!!!!!!!!!!!

nobody

на комуниста му дай само тарбуха да е пълен. От наука и космически постижения не се интересува..

Каква е тая тепсия ?

За пирожки става, а и казачок може да се шиба бръз нея. Дано ти стане по-ясно с това описание.

Обаче се отказаха да стартират с ракети, свга ползват балони. ХАХАХА, американска им работа.

Я обясни предимствата на това да го направят тоя тест с ракета, моля те. Виждам, че ги разбираш тия неща. п.п. По евтино е? По екологично е? Реднеците ще са по щастливи? Кажи, моля те.

Не задавай трудни въпроси на тролове, че могат да изпушат, ако вземат поне веднъж да се замислят.

ОЩЕ ПО ЕКОЛОГИЧНО БАТКА ДА ГИ ИЗДИГАТ С БАТУТ . ЩОТО ЗАВАЛИИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ПРОИЗВЕДАТ ДВИГАТЕЛ КАТО РД-180 ... ВЪПРЕКИ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИМ ДАДОХА ДОКУМЕНТАЦИЯТА .

buRgbuRg1

:) Голяма работа , пРашките па произвели и тествали нов Масквич ... 409 , ... засега на конска тяга ! Много търсен от ДпС ромеите ! :) :)

А ти си болен.

Бузлуджа? Ма как копират само...

Само формата на един летателен апарат не го прави летяща чиния. Много интересно, защо в съзнанието на хората всички странни летящи обекти имат дисковидна форма и нито един няма формата на самолет например? Този обект може и да има дисковидна форма, но не лети по нов от познатите ни традиционни начини. Нека хората да вярват, че НАСА има летяща чиния :)

А кое прави една чиния "летяща" принципа на задвижване или способността да лети? Да не говорим, че става въпрос за "Летяща чиния" - тези кавички не са сложени за благозвучие и при това словосъчетано с ПОДОБНИЯТ НА ... Та да питам още: защо трябва да се търси под бика теле и то при положение, че си със свалени гащи?

Отговор: Принципа на задвижване я прави летяща.

Кефи ме путлерастията, некъв кретен е наблъскал минуси на факти.

летят с LSD

Щеше да е летяща ако имаше двигатели. Сега е просто падаща чиния с парашут...

А по вероятно си просто парче не можещо добре да чете или проумява написаното: "По време на първия полет през юни миналата година голям балон издигна апарата до височина 37 километра, а след това намиращ се НА БОРДА ракетен двигател го ускори до мах 4 и го издигна до 55 километра."

Я кажи ся, мисловния титан ;), след като му свърши горивото на тоя двигател, к'во прави чинията? Особено интересно става какво прави като стигне до Марс, не пада ли с парашутчето отзад? ;) Голям полет - първо балон я вдига, после изсира няколко тона сажди в стратосферата, а накрая разчита на парашут да се примарси... ;)

А и още един въпрос за титана - що пък са я направили с формата на чиния, като няма нищо извънземно в нея? ;)

И падащата чиния е летяща чиния :)