НАСА прави един от първите дронове на САЩ

Целта е била разработването на свръхманеврен самолет

Обратно в новината

Коментари - НАСА прави един от първите дронове на САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американците не влизат във въздушен бой . в сърбия когато су-то беше във въздуха - техните бяха долу

за това ли останаха без самолети през 99-та?

не е от въздушен бой . от друго останаха без самолети

останаха без самолети, защото им ги затриха по хангарите с ракети земя-земя, благодарение на спътниковото разузнава. не е от въздушни боеве

туй на пугаочов -ко беши,че му забрайх името...за циркови артисти става,ама за реален бой е отлична мишена преди да намали скороста и да направи циркаджилъка.

Звучиш като въздушен ass.

"Американците традиционно водят в света на авиацията - техните самолети са по-надеждни, по-бързи, по-технологични. Именно те около 30 години преди всички създават невидими за противниковите радари изтребители." Гогов, това го разправяй на сърбите, ще ги спукаш от смях! :)))

Сърбите които сега купуват оръжие понеже през 1999 година останаха без такова ли? Къде ли им се дяна тогава?

Какво да им разправя на сърбите? Как им унищожиха авиацията и им разбомбиха казармите ли? Или как им се спихна империята и сърбин стана нарицателно за жесток и безсърдечен злодей?

По добре не споменавай нищо на сърбите, защото бяха попиляни за часове. :)

Американците традиционно водят в света на авиацията - техните самолети са по-надеждни, по-бързи, по-технологични..."......ще се счупя от смях))) Винаги е било ясно, че СССР и Русия са номер едно!

Дааа, и братята Райт от подмосковието са забравили да споменат и какво ли не. Отде ви изравят бе.

Номер едно по какво ..по пиене на боряшник или ...

Ами водещи са наистина. Достатъчно е да се разгледат статистиките за въздушните победи и загуби на различните самолети, расейски, американски, китайски и пр., които дори евроазиатските орки не отричат, само нашите родни продажници, рубльовци, се опитват да омаловажат.

Размерите са като на детска играчка.При тези размери вероятно моделите се държат по-различно от масивните машини.Различна е маневреноста,масата е сложна величина.

"Вашингтон разполага с 3 невидими за противниковите радари самолети.." Толкова са невидими, че руснаците ги снимат с камера и ги показват после по новините... За кьоравите, тези самолети са невидими, но на руските радари светят като месечина :)))))

нещо се обърка. СВЕТИ руският Су-57 и то ДОРИ на руските радари , на западните е ясно.....но все пак , нормално - не е СТЕЛТ , колкото и да им се иска на алкашите.....давайте , произведете няк'ва мижава серия от 50-тина бройки , че ставате за смях. Американците ще почнат 6-то поколение , докато се натуткате с ваш'то 4++

МУхахаХахахахахахахахах...хахахахааххаха.хахахахаха баси ташака! Един цитат: Американците традиционно водят в света на авиацията - техните самолети са по-надеждни, по-бързи, по-технологични. Именно те около 30 години преди всички създават невидими за противниковите радари изтребители. ...... То сигур затова сърбите гръмнаха краварската СТЕЛТ НЕВИДИМА БАНГИЯ Ф-117 с руска антика от 60 години на 20 век С-125 Нева! Сигур щот Ф-117 беше по надежден по бърз и по технологичен, затова технология с 40 години по-стара от него го гръмна кат патка! А краварите така и не посмяха да нападнат страна разполагаща с модерно ПВО като С-300, а да не говорим за новите С-350, С-400! И да ви светна нещо глупита! Руснаците водеха в обсласта на дроните пред лудите говеда със светлинни години, до края на 80 години, почетете малко за Ту-123 «Ястреб», Ту-141 «Стриж», Ту-143 «Рейс» и тогава серете свойто незнание! Просто дойде Перестройката и нещата сдадоха багажа, също както педокрацията ни закопа за 30 години в БГ!

Руснаците бяха, имаха, но заради, щеше, може би, туй, онуй, вятър и мъгла, тралала... Целият ти коментар в едно изречение...

В№лизаш в нета и четеш кончи факти, а не краварския булшит...Освен ако не си и неграмотен, и тогава сери наволя шитни

бла бла бла, сърби ме гъза - коментара ти с 6 думи...

Първите използваеми дронове на САЩ се появяват 20-на години преди създаването на НАСА, а първите опити за бойно използване на "дронове" е направено от австрийците повече от 100 години преди появата на НАСА, то верно че американците си мислят че светът е измислен от НАСА ама ние все пак сме в България;)

Бах тия мириканци... вместо да правят бойни самолети за циркови номера, те правели бойни самолети за бой... ни гий срам!

Американците традиционно водят в света на авиацията - МЪ ШЪ УМРЕМ УТ СМЯХ КИ

Умиргайте и не ни занимавайте с тленните си останки.