НАСА прави истинско бъги за Луната

То ще има подобрени офроуд възможности, но и система за дистанционно управление

Обратно в новината

Коментари - НАСА прави истинско бъги за Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Те първо да си спомнят как се стигаше до там, пък после бъгито лесна работа!.. Или както казваме ние тук: Не слагай каруцата пред коня!

в мохаве и от холивуд ще пратят режисьор и двама трима с вентилатори да клатят флага

Спакойно друзя, пък Путин обеща, че ЩЕ създаде междугалактически кораб, с който доблестните расийски вайски, ще се сборят с извънземните фашисти, в Андромеда. Да живее драгарят Путин!

Този път истинско, ти да видиш. Не като онова холивудско менте предния път.

НАСА за последните 30 години: ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ,.....Луната.

Както руслямците с вентилатори клатят флага на МК( Гледай тъпако: https://www.youtube.com/watch?v=C6Lay-4L1HA&t=6s

Е да де, ама Артемис 1 вече е изпълнен. Къде са ЩЕ-тата на Рогозин?

НАСА за последните 30 години: 1.Качиха оптически телескопи с размери на огледалото над 2 метра в космоса 2.Успешно примарсяват сонди и марсоходи още с влизането на Марсианска орбита 3.Управляват марсоходи с години 4.Сонди и снимки на Меркурий 5.Сонда до астероидния пояс 6.Сонда и снимки на микропланетата Церера 7.Сонди извън Слънечвата система 8.Използваха гравитационно ускорение за апаратите си 9.Сонди и снимки на Юпитер и спътниците 10.Сонда преминала през поясите на Сатурн 11.Сонда и снимки на Сатурн и спътниците 12.Сонда край Плутон 13.Сонда край Нептун 14.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 15.Качвали са в космоса по повече от 3-ма човека наведнъж в космоса 16.Приземяват първите степени на ракетите 17.Свалят над 2 тона товари от Космоса 18.Направиха двигател с отношение тяга собствено тегло над 200 19.Направиха двигател с налягяне в горивната камера над 30 атмосфери 20.Направиха метанов ракетен двигател 21.Направиха,ракетен двигател с тяга над 8 милиона Нютона - F1A 22.Качват сателити на Геостационарна орбита само с 2 степени. 23.Изстреляха апарат достигнал скорост над 58 000 км/ч спрямо Земята 24.Имат мисии с продължителност над 30 години 25.Имат брой пилотирани полети, повече от всички други взети заедно. 26.Качиха Телескоп на 1 милион километра от Земята с 18 метрово огледало 27.Имат сателитен интернет 28.Пратили група туристи в космоса на над 500 км от Земята 29.Имат по повече от 100 изстрелвания на космически ракети годишно

Ама те вече са готови и със снимките от Луната.

Предишното не е Бъги, а джип, бе копейко

Ами те имат и Сонди около Луната и пратиха наскоро и непилотиран кораб, за разлика от руслямците, които от 50 години не знаят как се стига до Луната

Ти си режисьора нали? Предложи си услугите на Роскомикс

Изпълнен викаш....кацнаха и базата готова?!

Говорим за луната......неграмотник.

Нещо си объркан. Лунната програма е от 2017. Ти си измисли, че НАСА се опитват да стигнат от 30 години до Луната, нали? И си повярва, нали? Как сме с главата?

Наш Стенли КУбрик от Холивуд на 4-и километър, ако не се изврещиш не те бива ей.

Наса още не е стигнала на Луната ама вече бъги за там прави ! Както е поговорката :" рибата още в реката а те слагат тигана на масата "

А бе дивеч ненаврещял се, за толкова години не ти увря пилешкото мозъче, че нямаш и 1% от нужното за да можеш да минеш за мене в какъвто и да е контекст.

Бъгито с водно или с въздушно охлаждане ще бъде? Или на ток?

Очакваш да почнат да го правят като кацнат там, разбирам. Отде ви изравят все такива бе.

А кога наистина ще кацне на луната?

В тубата има няколко филма с каране на бъгита на Луната - злите езици твърдят, че са произвоство на Холивуд, но това са гнусни инсинуации!!

Дизел с турбокомпресор! :)) Други въпроси? ;)