НАСА вече е открила повече от 5000 екзопланети

Предстои да бъдат разкрити още милиарди такива, твърдят учените

Обратно в новината

Коментари - НАСА вече е открила повече от 5000 екзопланети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да натоварим всичките ни психодесни, войнолюбци, кирчо и кокорчо, заедно с всички еврогейски лидери и САЩанските им дружки и да им изберем някоя по-негостоприемна, със злобен извънземен живот! Да ги натоварим заедно някоко тона ваксини, да се ваксат наред, и извъземните да ваксат, щопто Ковид е много страшен.

на практика- сибир, там са най-злите зелени човечета.

Сега къде да се заселваме???

На коя са заселени зелените човечета?

в донбастан

"мининептуни" (газови джуджета)" "Ледени гиганти като Нептун и Уран" Аджеба ледена или газова е Нептун

Замръзнал газ.

Цената на олиото се повишава. Взимайте камъни и тояги и почвайте. Екзопланетите ще почакат. Ние сме заети с много по-важни неща.

Аз съм отрасъл и възпитан с мечтите на Юри Гагарин, Стар Трек, Айзък Азимов, Аркадий и Борис Стругацки. 90-те години си мислех, че цялото човечество отива в космоса. Обединено, мирно, хуманистично. Вместо това ще доживея да видя генетичното заробване на човешката раса или в по-добрия случай - началото на варваризацията и Новото Средновековие.

Да вместо да си говорим за наъчни постижения на борда на звездолет,коментираме театралните изпълнения на Уил Смит и забраната в Афганистан на жените да летят без придружител. Олио, горива, ракети, фашисти и антифашисти няма да ги коментирам.

Световното задкулисие няма интерес да ти сбъдва мечтите за всеобщо благополучие и развитие, а има интерес да те превърне в безгласен роб.

И аз така брат. Беше време, тая планета ставаше поне отчасти за живот.