National Interest: САЩ тества нова ядрена бомба за $10 млрд.

Информацията беше подета от руските медии, които я разпространиха светкавично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

22.11.1963

Тези тъпанари си нямат работа. Това остава сега и да валят самолети с атомни бомби.

ще я ползват да избиват кози покрай пешерите в авганистан

Защо не вземат тия кравари да си спретнат една война с другите кравари на изток и да им гледаме сеира.

Не бе, ще пращат Бруса с аверите от нефтената платформа да трепят астероиди.

"може да избухва с малка или с голяма мощност" Е, на краварите ще им опърлят задниците на MAX!!!

А да питам аз кФо стана с международното споразумение за премахване на ядрените оръжия, а? Нещп пак двоен стандарт долавям

Логично е сега ЕС, Русия, Китай и Северна Корея да наложат санкции на САЩ

Сбогом, Русия :-)

Затова ли разправяха в предишна новина, че видиш ли ядреното оръжие било полезно, защото по техни изчисления, след като се получи така наречената ядрена зима, щяла да падне температурата на планетата с 3 градуса и сме щели всички да се спасим от глобалното затопляне?!? Хахах

Не знам защо огромна част от пишещите в блога или пък в други аналогични блогове се радват (било то на американските оръжия или пък на руските)...Нещата са прости до немай-къде - налице е нова надпревара във въоръжаването, в резултат пак ще се достигне до паритет, само че на много по високо ниво на опасност и с присъствието на Китай. Не виждам кой печели от това, освен производителите на оръжия и то най-вече тези в САЩ.

Така реват краварите преди да им заврат отзад снаряда!!!

За сащ може за С. Корея не може - ЗАЩО?

Има смисъл при позиционна война. Ако противниците са разделени само на 1-2км, очевидно не може да се използвт боеприпаси с мегатонна сила.

бомба... или поредната модификация на стара бомба?

Що бе? Ти и господарите ти фащенци къде ще ходите?

Тоя измислен national interest е хибриден сайт за прокремълска пропаганда. Неслучайно новината е подхваната за разпространение от всички СМИ на путландия. Целта е ясна - да държи мозъчетата на орките в страх и да затвърждава вярата им в единствения, уникалния, безаналоговия - Путлер.

нещо ти припарва под дупето меко сороско ли

Защото ние сме добрите,а С.Корея са лошите. - Сега разбра ли? Или ако искаш на руски да ти го обясня

Те ония са камилари ...

То по скоро на Путлер припарва.Ще трябва да копае по дълбоки бункери

всички ще спечелим от една ядрена война в която Русия бъде унищожена

кво чакат

няма такова споразумения и никога не е имало

Новата бомба ще я тестват на полигона в Ново село.

Какво те чака,не ми се мисли.Като Садам и Гадафи ще те намерят скрит в някоя дупка

Не знаех че има такова село в Русия

Готина бомба. Но както винаги, САЩ са направили нещо което е могло да се постигне и с 1/100 от цената и после що имаме незнамсиколко там трилиона дълг. Ами ше имате, щом частни фирми ви продават патрона за 20$ вместо за $1 което е по разумната цената (и то с разумна печалба). После идва Серьожа и за 1000 рубли измисля ПВО което прави живота на $10 милиардната бомба значително по труден!

Критичната маса за ядрен взив е около 9 кг. уран. Имали са бомба с например 25 кг уран. Преработили са я да може да се задействат или 25 кг или 9-10 кг. И за това са похарчили 10 милиарда. Скъпичко е .Дори за тях.

Не оползотворените материали при избухването на малка мощност ще бъдат разпръснати като утренна роса над наши и ваши, от хуманни съображения

Серьожа може да измисли как от лосион за вана да направи нещо за пиене

В България е, неграмотник.

Бе, тез учЕни уж умни, пък тъй и няма да вдянат, че откритията им се използват с предимство за оръжие и контрол на хората по света и у нас. И вече като страничен ефект, може нещо и народът да закачи, както е при фейсбук, който е изобретен от цру, за да не се потят да събират информация за хората, ами те сами да си пишат, показват. Без кандърма.

Горките, нямат ракети. За сетен път индиректно си признават, че ракетите им от ОТР нагоре са бутафория. Пак на самолети. Тия самолети ги свалят даже и старите руски зенитно-ракетни комплекси от края на 70-те на миналия век. Американска работа - никаква работа...

Ей, от туй ме е страх най-много - че идиоти с власт, може да объркат Путин със Садам.

Тия бомби са за "лечение на епидемии". Трябва да гледаме по един позитивен начин на нещата.

еврохалифата американците вече го смятат за склад за ядрени бомби и за бойно поле, където ще пада радиацията. честито на евроолигофрените.

да де Серьожа с подръчни материали прави каквото му трябва... а американеца плаща и плаща и накрая пак няма това което му трябва;)

Еха то ще им свърши мастилото ве! Една бомба ще струва 10млрд. а само за Италия планират 70, т.е. = 700млрд! Много пари иска таз американска "демокрация"!

Руснаците пак са напълнили гащите с нещо кафяво - е поне ще има какво да ядът

Ей тия кравари бе! Само оръжия им дай да правят! Един свестен телевизор не могат да направят, все на японци и южнокорейци чакат! Един свестен телефон не могат да произведат, добре че са Китай , Корея и Тайван... И с компютрите е така. Само за оръжия... Бахти скапаната държава! Че и задължават после такива безпаричини гащници като нас да им купуваме оръжието, щото сме били в нато! Нямат наяждане. И за още питат. Но ще им приседне Сибир!

убивай. сички бомби в действие. да се борим с глобалното затопляне чрез ядрена зима. айде днеска произведена, утре използвана.

Браво. Милиарди изхарчени за абсолютни глупости. Човечеството хаби ресурс за да се самоунищожи вместо да се развива и изхранва.

С руснака по оружия не може да се сравняват. Иначе досега да са се опитали да демократизират и Русия.

За Италия и Турция малко ме самнява да разположат ядрени бомбо (от Турция вече ги преместиха в Германия).

страхливи хиени са. Насъскват безмозъчните балти и нас. Искат друг да им е пушечно месо.

хах, те не ги правят в щатите щото не им излиза сметката. да не мислиш че китайците са мн умни.

пРОССИЯ на колена ахахахахаха

Да, но нямат чак толкова много водка.

По орУжия може, но по оръжия не се знае.