Най-добрите космически снимки на НАСА за 2018 г.

В класацията присъстват както изображения, направени от марсианския роувър "Кюриосити", така и от сондата "Джуно", която орбитира около Юпитер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холивууд анимейшън представя:

Ти си живо доказателство, че тъпото си е тъпо - каквото ти пише в листовката с опорките, това си повтаряш като развален грамофон.

Много ме кефи как се комплексира от такива снимки мурзилажа. НАСА били измамници, хах, че дайте да видим снимки от аналогични мисии на Роскосмос. Сигурно няма такива щото фотоапарата им е made in China :)))

Русофилските тролове са толкова тъпи, че вярват само на това, което им каже дежурният офицер по лъжа и пропаганда. А снимките на НАСА са удивително красиви.

Все повече хора разбират истината, че НАСА са измамници, които само лъжат и събират парите на хората.

Че НАСА са измамници ясно, ама защо и дира се питват да ни вкарат в заблуда

много просто - плащат им

Досега единствената космическа институция хващана в лъжа е Роскосмос и то няколко пъти. 1. Повече от седмица лъжеха цял свят, че кучето Лайка е живо и даваха ежедневна информация за състоянието му, но през 90-те признаха, че кучето умряло от прегряване няколко часа след изстрелването му в космоса. 2. Лъгаха няколко пъти и за Гагарин, като дори направиха фалшиво видео, как го изваждат от космическата капсула. А съобщенията бяха: че бил в несвяст, че бил добре и се усмихвал. Накрая се спряха на версията за катапултиране и спускане с парашут в необитаема област. 3. След като журналисти забелязват, че Буран се приземява от противоположна посока, идва обяснение, пропуснато преди това, че загубили Буран на радарите и случайно пилот го открил да идва от другата посока.... И това от мега супер-дупер радарите ползвани от С-300, С-400 и т.н. Обяснението било, че Буран сам бул решил и се е завъртял за да се приземи от другата посока, където ... случайно стояли камерите да снимат приземяването. А колко други лъжи има още само те си знаят.

Къде са снимките на роскосмос или са си забравили фотоапарата пияните чебураши.

Снимките радват окото. А тъпичките клетички и невярващи мурзилчета - момчета много сте зле. Защо не се явите на конкурс по идиотизъм - гарантирано ще сте в челната десятка.

Фейк!

Моля пуснете и най добрите снимки на Роськосмось! Пластмасови макетчета от кабинета на жужето от кремль снимани с Айфона на Медведков! БУХАХАХАХАХАХАХАХА

Хапчетата...

Нали ти ги донесоха вече! пи ли ги днес ?

Снимката се фалшифицира,видео много трудно.Откакти го хванаха да кацат в студио вместо на Луната,видеа няма.Да кажат ,че Земята е плоска и за купола да кажат и за ледената стена.

""Да кажат ,че Земята е плоска и за купола да кажат и за ледената стена."" - даа..и за Кемтрейлс нали. Като те слушам вече са те ръсили многократно по главата :)

Много си заблуден, човече, но изборът си е твой.

t, все повече хора разбират, че доказателствата, че земята е глобус, са фалшиви и затова е нужно да ни ги набиват в главите постоянно още от детската градина. Сега поне информация има в нета, стига да си отвориш очите и да я потърсиш.

за ледената стена ще кажат догодина, зимата иде

Амче те само снимки правят.