Коментари - Картите HERE вече в Google Play (видео) | IT.dir.bg
назад

Картите HERE вече в Google Play (видео)

Nokia пусна навигационното приложение HERE за Android в Google Play.

Обратно в новината

Коментари - Картите HERE вече в Google Play (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не работи без Google services :(

Работи перфектно на Lenovo K910. България я има в потресаващи детайли, дупките само липсват на картата :)

Сижик за андроид работи като слънце и има цял свят.освен това има Hud дисплей слагаш го на таблото и гледаш в стъклото без стойка.жестоко е.но се вижда само нощем.

Имам го сайджика, но ме е обърквал в София, Будапеща и още две - три места. Отивах за троянския манастир (знам пътя, но го бях пуснал, за тренировка). В едно село (мисля Драганциме зацикли, можех да се въртя по един маршрут цял ден.

rado_7_6@

Както винаги от модната къща с шеф гей изостават. Догодина като се появи и при тях ще бият тъпана колко са иновативни, помнете ми думата!

При Apple вече се появи навигационно приложение, но беше признато за тотално объркано от всички потребители и Apple го спряха. По-скоро лидерите в навигационните устройства като Garmin могат да предложат добро платено приложение за всички мобилни ОС и да завземат пазара на софтуерната мобилната навигация.

Е Гармин си е гармин, няма по-проблемен боклук от това !

аз си рутирам с навигон-а и ми е все едно.... п.с. не, че има някакво значение-лафа да става. поздрави!

Трябва ли регистрация преди да се ползва или се използва тази от гугъл акаунта?

Казва се HERE beta

Защо се мъчите с тоя Андроид?В нокиите с уиндоус тези приложения си ги има отдавна и то не бета версии.И работят чудесно.

А имате ли алтернативни маршрути и промяна на предложения маршрут? Ако не - мерси, ама друг път. Аман от половинчати работи.

nobody

a ти що се мъчиш с уиндоус, след като си има Андроид, с прекрасно работещ Google Navi ?

С Андроид съм, ама Гугъл Мапс нямат офлайн карти (за България). В роминг не ми се плаща дата ...

Защо трябва да се мъчим с Winodws Phone с Nokia Here Maps, когато за Android има MapFactor Navigator с безплатни OpenStreet Maps за всяка страна? Картите са с големи подробности и работят чудесно дори за пешеходна навигация...

Няма вече нови нокии с Уиндоус. Майкрософт каквото купиха си го преструктурираха и пребрандираха. Сега има Лумия (без Нокиа) и Нокиа, които минаха на Андроид...

Не е лошо. -бетата забиваше доста -не може да се променя маршрута или да се избира алтернативен +като цяло не е лошо и е хубаво да има повече избор..гмапс става все по-неизползваемо с всеки изминал ден

Ползвам Nokia Here със синхронизация в Nokia акаунт. От вчера се е появил Here акаунт и нова версия на here. Данните от Nokia акаунта могат да се прехвърлят в новия. Явно нещата са съвсем нови и може би още има за изглаждане. И по повод на някои коментари. Here няма нищо общо с Microsoft - не беше част от сделката.

И при мен същото - от телефона не го намира, но през компютъра влязох от линка на клипчето и в момента се инсталира

Току що проверих, няма нищо такова. Никакъв HERE на Нокия /Майкрософт няма в Гугъл Плей...

Айде бе няма а това https://link/store/apps/details?id=com.here.app.maps

Еми все още е beta

Все още за Android е бета версия само за Galaxy S5. Дава съобщение: "This app is incompatible with all of your devices." Линка е play .google .com/store/apps/details?id=com.here.app.maps