Коментари - Нов експериментален самолет на Пентагона полита през 2025 г. | IT.dir.bg
назад

Нов експериментален самолет на Пентагона полита през 2025 г.

Той ще маневрира единствено чрез струи сгъстен въздух

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Нов експериментален самолет на Пентагона полита през 2025 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?! Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… ----- По-добре да си свободен човек със и в Америка и Европа, отколкото добитък и месо за лудостта на Путин. Русофилът има две мечти. Да Победи Америка и да спечели Зелена карта. Както винаги, доларът е по-добър от Путин.

Докато света се развива напред, в просташка пРоссия влакове взривяват ...

тези тамошните военни са влюбени в холивуд много си личи

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

Ша видити като докарат КАРТОНИТИ как ша одим в заднио двор! Сигур ша имат НАТОВСКИ ПАРКТРОНИЦИ? От къде ша фърчат? От магистралите от БАНКЯ ли?

Технология и контакти с извън земни продължава.

Ма, той рисуван, като наще Ф-ки!!!

сам

екстра, а нещо инфо за ф16 има ли ? за един прЕател питам...

Има да, произвеждат се. Това да не ти е като да купиш домати на пазара - на ти 15 лв, дай ми 3 кила. Интересно ми е мypзилките за какво ще квичите като доставят Ф-16ките и изхвърлим руските таpaлясници? Най-добре да ги продадем на Украйна или да им ги подарим в замяна за още НАТО-вско въоръжение.

Тъпанар до сега Ф-16 нито веднъж не е свалял МиГ 29/ 35 или Су-35 всичките "победи" на Ф-16 са срещу МиГ 21 и МиГ 23 . При това във всички до един случаи съотношението между Ф-16 и МиГ са поне 10 към 1. Американските пилоти отдавна са забравили какво е близък маневрен бой. Догфайт както го наричат. А великото им технологично превъзходство се оказа фейк. В небето на Сирия даже прехвалените Ф-22 не виждаше Су-57. Просто радара не отчита нищо. А пилотите на Ф-35 казват че го виждат едва при визуален контакт.

Значи F-ките са нещо като Абрамсите в Украйна. Хубави и непобедими ама ... умря циганката дето ги хвалеше!

алооо, ДеБерастчето!!! Тия дето поръчаха доста след нас, отдавна си получиха Ф-ките!!! Дори и без да са ги плащали предварително!!! Друга е темата, че разочарованието им и отзивите за тоя боклук дето са получили са покъртителни!!! ;)

През 1981г 12 броя Ф-15 и 12 броя Ф-16 излитат от Израел и летят еднопосочно 1500 км към Ирак. Сега внимавай: Ф-15 са прикриващи а Ф-16 носят по 1 бомба. 500 кг. 11 от 12-те бомби избухват успешно, хвърлени върху иракския реактор. Реактора е изравнен с пустинята. 24-те самолета извършват още 1500 км обратно до Израел. Васька, Ф-16 е самолета, можещ да носи възможно най-различни оръжия. Вкл. ядрено.

Обаче тъпчото май си ти в случая? Я виж F-15 дали не е свалял Миг-29? И от какъв зор пилотите ще се занимават с догфайт при положение че могат да пуснат една две ракети ид а си вършат друга работа? Пък новите Миг-ове и СУ-та дето са със шапки невидимки направо не казвай на никой!

_stankow

Ето за ефките, намекват ви нещо: да ги премахне изцяло и да разработи самолет, управляван изцяло от струи въздух под налягане ;) :D

тия продължават да хвърлят яко $$$ за глупости, а инфлацията продължава да расте

Ключевая ставка Банка России - 16% Federal Reserve - 5.5%

Ха! Това пак е крадено от Рассия! Че то още Ленин на времето го е измислил тоя самолет! Мръсни капиталисти!

Добра новина..., Дано да подобрът нещо в авиацията... Вече от доста години нищо концептуално ново няма...

Физичните закони не могат да се променят,другото е фантастика.

На определен етап всяко днешно човешко творение е било фантастика.

писах.....подбърсаха ме. Тук не е място на коментари за авиация и технологии. Тук е място за кремълска пропаганда.