17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да им е честито Тази година без зарядно и слушалки ,а пък другата година ще бъде Tray (което значи без кутия) Ама цената иначе ще си остане същата да знаете :)

овцете отново юруш на айфоните. За овцете не е важно какъв е телефона и за какво точно им трябва. Важно е за колко са сглупили да го купят. . . . балами сър.

Айде ти като не си балама “сър” обратно от където си дошъл. И въобще защо падаш толкова “низко” да коментираш какво правят овцете...Мислех те за по възвишено същество. ПС. Няма екстра на телефона ми която не ползвам...

Айдееееееее, 4000 долара кога ще станееее?

Няма да стане споко.

Всичко добре, увеличават паметта, увеличават пикселите на камерата, предлагат цветове и размери, но кога ще поработите върху здравината на стъклата и корпусите, да бъдат защитени от изпускане на земята! Цената е солена, за толкова крехък продукт, като се има предвид че е изложен на постоянен риск от счупване!

Е, поработили са, не четеш ли? Освен това и така са си бая здрави. Сина ми бая зор видя докато счупи накрая дисплея на телефона на майка си. 260лв олед дисплей със стъклото, адхенсив за 4 лв и го смених сам вкъщи. Аре смени си на Хуауей или самсунг за тея пари. Че и вкъщи. На ниските серии айфони дисплеите са даже по 70-100 кинта.

И като напишеш минус ще промениш фактите :)))))

Петър на старите айфони може и да мине смяната на дисплея с неоригинален но при новите е трудно ,особено след като ъпдейтнеш софта и дисплея може да спре да работи .

риск, риск ... но като се замисля за вече 20тина години ползване на телефони (10тина смартфон), десетки изпускания на телефон и все още не съм счупил нито един екран. същото е при брат ми, жена ми, баща ми и майка ми, че даже и децата (е при тях имането на телефон е от скоро) ... явно риска за който споменаваш е силно надценен.

Какво пак си ги мерите бе, да ви .... у снобарите. Аз пък имам смартфон, който ми върши работа. Нито е ябълка, нито самсунг.

Аз имам 100 зарядни а дефакто полвам само wireless, ами не ми трябва апъл добре са го измислили Имам 4 иайфончета и 2 айпада и всички са ток На жълтурчетата пожелавам успех в 3 тия свят

А колко често зареждаш примата? Или си на боб?

Това сега не е ли реклама?

Ако беше реклама щеше да е със заключени коментари, както с любимите ви Хуауей продукти.

Пфф, аз имам смартфон на сони, над 1000 лв е.

Труден избор.... ще си купя от всеки по 1 и ще сравнявам...

Има се предвид ,че вече може да си имаш зарядно, а не да ти пробутват поредното, както е с другите марки.

Не има се в предвид че ако искш зарядно струва доплнително 45usd :)

аф

Без зарядно ? Щото са им малко парите , та да се купуват зарядните отделно. А що направо не почнат и без дисплей да ги продават, а дисплеите да се продават отделно и всеки да си плаща и лиценз за сглобяването ?

Като не те кефи - не купувай. Какво толкова

Даже контактите ми вкъщи имат 2ампера усбта. Трлефоните ще идват с кабел, просто без адаптер. Сигурен съм че всеки има вкъщи поне по 10. Замисли се само на 1 милион телефона производството на зарядните какъв ефект има върху природата. А после го умножи по милиарди устройства с адаптер продадени на година. За какво ми е да си трупам зарядни вкъщи.

А после го умножи по разхода за производство на 1бр. зарядно и ще получиш маржа на печалба от тази "любов към природата". 100-200 милиона чиста пара. Не е зле, а?

Хахаха! С тия 2 амперови контакти най-много да заредиш някое хендсфри. Пробвай някоя 4-5Ah батерия с 2 ампера...

Все тая

Само един въпрос имам: колко от контактите са с USB-C? Кабелите ще са USB-C към Lightning.