Обикновен телефон с бутони мери кръвно и пулс

Уникалният Lava Pulse струва само 21 долара на пазара в Индия

Обратно в новината

Коментари - Обикновен телефон с бутони мери кръвно и пулс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има часовници правещи и кардиограма, значи не вярвам да е фейк, все има нещо реално.

аз бих вземал

Няма как да измерваш налягане, без да измерваш налягане. :) Пълни глупости за наивници. Пулса - да, не е проблем, но кръвното налягане, което трябва да се отчита в двете посоки - всмукване и изтласкване... айде, моля!

Дир-а,кога ще патентовате тъпометъра? С един поглед върху заглавието и съм ..шах с пешката.

Всичко се мери, друг е въпросът за точността. Моят смартчасовник мери горе-долу точно тъй като съм сравнявал с апарат с помпа, не повече от 5% отклонение като е много важно положението на ръката, ако се стегне верижката отклонението вече е голямо.

Бахти простотията. Дри.бг, искам си обратно 3-те минути загубено време! Станахте по-зле от пик на нищялко пърдялков!

Стоенчо е пропуснал не само часовете по БЕЛ ами и часовете по Физика. Как се мери налягане бре Стоене?

сигурно слушалките се завират....някъде.

Пълен та*ак са тези гривни, същото ще е и това нещо. При положение, че съм с високо кръвно и често го вдигам гривната винаги показва 117/75 или 118/77. То ако ставаше с едно диодче да ти светнат и да измерят пулс, кръвно отдавна апаратите щяха да минат на този принцип.

Аз съм на хапчета за високо кръвно и си го меря с прецизен апарат. Имам и фитнес гривна при това от висок клас. Ползата при нея е по-скоро да показва измененията при тренировки или по време на сън например. Но точността им е само в главата на търговците. Доста далеч са от истината.

"Достатъчно е потребителят да постави палеца си върху скенера" ?!?! Ей, зорлем ще докарате инфаркт или инсулт на някой дето си мери кръвното с палец върху скенер. То и по селата си мерят кръвното с шивашки метър, конец и игла ама ако се загледате по надгробните паметници ще се ужасите. Особено по планинските селца. Мрат си хората масово на по малко от 50 години.

Мери кръвно налягане, ама друг път! Това е за наивни лаици, които въобще не са запознати как може да се измерва кръвното! То такива приложония има много за смартфони, само че те са за развлечение и въобще, ама въобще нямат нищо общо с реалността!