Обикновен телефон с бутони мери кръвно и пулс

Уникалният Lava Pulse струва само 21 долара на пазара в Индия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мери кръвно налягане, ама друг път! Това е за наивни лаици, които въобще не са запознати как може да се измерва кръвното! То такива приложония има много за смартфони, само че те са за развлечение и въобще, ама въобще нямат нищо общо с реалността!

"Достатъчно е потребителят да постави палеца си върху скенера" ?!?! Ей, зорлем ще докарате инфаркт или инсулт на някой дето си мери кръвното с палец върху скенер. То и по селата си мерят кръвното с шивашки метър, конец и игла ама ако се загледате по надгробните паметници ще се ужасите. Особено по планинските селца. Мрат си хората масово на по малко от 50 години.

Пълен та*ак са тези гривни, същото ще е и това нещо. При положение, че съм с високо кръвно и често го вдигам гривната винаги показва 117/75 или 118/77. То ако ставаше с едно диодче да ти светнат и да измерят пулс, кръвно отдавна апаратите щяха да минат на този принцип.

Аз съм на хапчета за високо кръвно и си го меря с прецизен апарат. Имам и фитнес гривна при това от висок клас. Ползата при нея е по-скоро да показва измененията при тренировки или по време на сън например. Но точността им е само в главата на търговците. Доста далеч са от истината.

Стоенчо е пропуснал не само часовете по БЕЛ ами и часовете по Физика. Как се мери налягане бре Стоене?

Бахти простотията. Дри.бг, искам си обратно 3-те минути загубено време! Станахте по-зле от пик на нищялко пърдялков!

Всичко се мери, друг е въпросът за точността. Моят смартчасовник мери горе-долу точно тъй като съм сравнявал с апарат с помпа, не повече от 5% отклонение като е много важно положението на ръката, ако се стегне верижката отклонението вече е голямо.

сигурно слушалките се завират....някъде.

Дир-а,кога ще патентовате тъпометъра? С един поглед върху заглавието и съм ..шах с пешката.

Няма как да измерваш налягане, без да измерваш налягане. :) Пълни глупости за наивници. Пулса - да, не е проблем, но кръвното налягане, което трябва да се отчита в двете посоки - всмукване и изтласкване... айде, моля!

аз бих вземал

Има часовници правещи и кардиограма, значи не вярвам да е фейк, все има нещо реално.