Коментари - Откриха "брат-близнак" на Слънцето | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ok, до тук добре, всичко е по правилата , ама да прелитали комети със микроби у живот който пък се създал от големия взрив и прахта после и станали дървета , круши ябълки и хора , сега караме коли телефони телевизори а никъде нищо не можем да видим нито да чуем в космоса, ОК много е голям съзнанието ни не може да си представи колко голям, но всяко живо същество е създадено от Господ.

ОТдавна се знае, че Слънцето е най-обикновенна звезда, като 80% от останалите. Под "брат-близнак" по-скоро би се разбирала втората звезда, ако бяхме (сме) бинарна система.

Dir колко джендър некоректни сте само тюх тюх ами ако е сестра близнак?

Maрс е затрупана с остатъци от планетата Фаетон, така че е по-логично астероидите на земята да са от астероидния пояс, т.е. от Фаетон. Не мога да си обясня как астероид ще изскочи от Марс и ще падне на Земята, това да не е тиган с пуканки.

Откровенно,поредната идиотска статия на Гогов.....Моля Ви,оставете го гладен!!!!

????От 80% си.....разбирам!

PEYTSCH

Крушките от една партида светят еднакво. Продължителността им е зависима от времето за консумация, както и от чистотата на енергията с която се захранват. За по-простите нактако щом светне крушката почват да пият и да ядат (бройлерова мания)...

Това не е вярно. 80% са тези от клас M. 10% са от клас K. Такива като Слънцето са само 5%. А останалите 5% са от по-ярките класове O,B,F.

1. Фаетон е бил луна на Марс 2. Астероидния пояс няма нищо общо с Фаетон 3. При сблъсък на голямо тяло с Марс, висока скорост под по-остър ъгъл, отломки от Марс ще излетят в Космоса и могат спокойно да достигнат и до Земята.