17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пропусна "Разбира се, аз все още те обичам" и кацна на "Ще ти мушна палеца си в хъза"

"Разбира се, аз все още те обичам" - ма то заглавието не е ли - първата степен гръмна кат Хирошима?!))))

Пак трява РТ да се гледа, че да се види истината. Къде са западните медии?

BajMihal

Е, че то си беше излъчено в реално време бе пич. Никой не го е крил. Дори беше удобно за българите време, ама нали трябва да плюеш. Между другото, кога руснаците започнаха да излъчват в реално време ВСИЧКИ техни излитания?

Е....Поне този път не се удави в океана краварската щайга! и това е нещо! просто се размаза като кофа за смет.

Абе напредват все пак. Размина им се този път "изпадането в аномално състояние", дето го гасиха три дни предния път.

Е да...Поне този път, при взрива не отнесоха половината Кейп Канавъръл

За какви 3 дни бълнува болния ти мозък?

Яка новина, поредният провал на краварите. Чудя докога Тръмп ще търпи разточителството на НАСА.

Falkon Heavy Е ЧАСТНА КОМПАНИЯ! ПОНЯЛ?

Пише се "FALCON"! Понял?

Ква частна компания ве смешник! Частна компания с финансиране от Путкагона и бюджета на НАСА а?! Тия ги разправяй на малоумните козяци! те вярват на всички краварски шитни!Но никой по света обаче!

и гай частна що бърше субсидии от правителството да ни светнеш отФФорко? пък ти кат си пич поръча ли си вече Тесла с предплата за слде 3 го? или си натискаш шаяка в Подгумер?

Частна е бе тъпак! Какви субсидии те болят, бе? Това да не е Роскокомикс. И NASA и USAF правят търгове, на които се явяват частни компании и предлагат определена дейност срещу определена сума. Освен СпейсХ в тези търгове участват ULA с Атлас 5 и Делта 4, Orbital ATK с Антарес. Спейс Х обикновено печели заради много по-добрите цени, които предлага. От 9 старта на Фалкъните едва 3 са "държавни". А цените са такива че вече никой не ще да чуе за руслямските ракети, Роскомикс дори се оплака, че намалил цената на Протон наполовина и пак не можел да се конкурира. Тесла можеш да си купиш веднага тъпако, е може да почакаш месец два, но такива простотии за 3 години никога не е имало. Гледам трима тъпака се упражнявали в словобудство и само тъпотии нацвъкали.

Краварска му работа, това да не ти е да правиш анимации в Холивуд. Само Русия е способна да приземява първите степени на ракетите си, хамериканците са свикнали да плащат на Русия -я за транспортиране на космонавти, я за двигатели за ракети. Сега да платят на Русия за да ги научи как се приземяват ракетни степени

Няма лошо! Може дори да се организират залагания от букмейкърските къщи...

Централния бустер не е летял. Чисто нов е по искане на военните, за да се минимизират всички рискове. В последния момент военните са поискали и по продължително ползване на централния бустер, за да има възможност за повече запас на втората степен, която е трябвало да се включва 4 пъти и да извежда сателити на различни орбити по височина и по ориентация на орбитите в продължение на над 6 часа, което досега никога не е правено от никой. Това е наложило платформата да се измести с допълнителни 40 километра, а бустера да се отдели от първата степен при по-висока от предвиденото скорост от 11 000 км/ч вместо в началото разчетените 8 800 км/ч. По начало било предвидено първата степен да не се спасява, но в последствие от Спейс Х решават все пак да опитат. Не знам да е имало парашути.

Интересно ми е дали сам си вярваш, и ако да, дали приемаш съответните медикаменти.

Тъпако това са данни отпреди старта и всеки може да ги прочете, стига да не е тъп путлераст.

"Бустер" на български е "ускорител". Макар че като ти знам познанията по английски, за теб е нормално да е "бустер", хаха!

BajMihal

А нещо по темата да кажеш, или нямаш аргументи и можеш само с лични нападки?

за него си е "бастун" мноу му ходи))))

Бустер в ракетной технике — ракета-носитель, первая ступень многоступенчатой ракеты, стартовый ускоритель. Глей са тъпак, твърде прост трол си, щото точно това са троловете - като нямат какво да кажат гледат за правопис или употребявани думи. В случая Бустер е точната дума, защото дава много по точно значение на смисъла, който носи, от общото ускорител. В случая освен ускорител, това е и първа степен на ракетата. Така че айде у лево, амбриаж нещастен.

дада работи в ЦРУ и ФБР едновременно знаем ние)()))

Частници! Толкова от халтураджии...

Ватьо Кеселогроздев?

"Първата степен на Falcon Heavy не успя да кацне"

Каква радост за путинофилите, спейс екс изпробвали нов тип приземяване - едновременно с парашут и двигател и видиш ли, не им се получил от първия път. Щото на техните господари, всичко ново им става от първия път... а, чакай бе, те нищо ново не правят... тюх, отиде опорката... Най кофти е, че тия, след още два, три старта, ще изгладят новия тип кацане и още повече ще поевтинят изстрелванията... а путинофилите ще квичат нервно за разни балони...

Ура другари, Провал за краварите, УУУУУУУууууу... Ние все още сме в играта и краварите все още не могат да правят ракети.

Започнаха да преизползват първи степени и зарята започна.

Зарята от напъни на умствено изостаналите тролове рускки слуги, да.

повечето в командната зала приеха този фал с усмивка плюс това степента не беше нова а вече летяла.... като цяло мисията беше пълен успех!

Е, щом не може да ти стигне до централния в какво точно се изразява провала, значи ясна работата. Нищо, де, ще ти обясня - провалът е в обещанието на мъск за многократно преизползване на компоненти. Днес гърми на връщане, утре ще гръмне при старта.

Многократно използване има, бе крети! Двата странични бустера летят за втори и трети път. А очевидно ще летят още. Руските и без да са летели гърмят на старта. Протона има над 40 гърмежа - 10% от изстрелванията му.

казва се ускорител бе илитерат Петърчки

Е нали цялата шумотевица е че компонентите се преизползват ?

дори топлинния щит са уловили, който струва 6милиона долара и да ще го преизползват или поне части от него

Айде да ги видим с преизползването на топлинния щит. Само да не стане като Crew Dragon-а? :D

Пак фойерверки. То ако с пари само ставаше.... Требе си и акъл. Дори за безмислени технологии. Ама там акъла е само вносен....

Пък и Стенли Кубрик с успешните опите е вече в един по-добъхр свят