17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първа американска ракета извела кораб "Меркюри" с човек на борда в космоса, макар и при суборбитален полет е не "Атлас", а "Редстоун".

ако не си мериха пишките досега да имаше човешка колония на Марс

Хората(СПОРЕД ОФИЦИАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ) направили ракетите на Америка: Вернер фон Браун Артур Рудолф – Той ръководи екипа, който създава ракетата Сатурн V. Курт Дебус – специалист по изстрелване на ракети, офицер от SS Хубертус Щругхолд - бащата на космическата медицина Всички тези мъже започват работа за САЩ, предполагаемите им престъпления срещу човечеството са покрити, миналото им е изчистено, а първостепенният приоритет на Съюзниците – справедливостта – така и не възтържествува Това са хората направили америка космическа нация. Който иска може да провери в какви военнопрестъпления са били обвинявани преди ЦРУ да им изчисти досиетата.

Троле, числата на отвлечените германци в СССР са от руски източници и бяха на руслямски език и затова ги изтриха. А тия които си изброил се знаят защото са в Америка. Тези в СССР не се казва какво са направили, ама от техно време са Съчзите и двигателите на ракетите. След това нищо. И въпреки това се знае за Хелмут Грьотруп - главен инженер на Фон Браун, Курт Магнус, Ханс Хох и много други неизвестни, примерно: "в създаването на ракетата Р-1 и последващите и модификации е участвал конструктора на ракетните двигатели «Фау-2» доктор-инженер Курт П., споменат от Лев Копелев в мемоарната му книга «Хранить вечно». 6000 специалисти по ракетостроене са завлечени в СССР. Голяма част членове на СС.

Хахахаха Ей Трол си и то голям преди малко бяха 2200 сега станаха 6000 Аз ти цитирам точно кой с какво се е занимавал какво е построил. Факти който ги има навсякъде даже мога да ти напиша от тези хора за колко човешки живота са унищожили а твойте факти са че някой бил споменал някой в една книга. НЕ ЗАЩИТАВАМ руснаците а търся истината. А ти си един платен трол. Разбрахме те и за ТЕЦовете и за въртящата камера на Самсунг все теми където те размазвам с факти ама ти си ограничен и се правиш на луд.

П.П. Виждам че вече не спориш че американската космическа програма е направена от ВОЕННОПРЕСТЪНИЦИ . Сега вече се опитваш да спориш че и руската е такава(може и така да е). АМА поне руснаците не парадират че военнопрестъпници разбили, убили, унищожили ХИЛЯДИ хора са ги завели в космоса!!!!

До Дада Платения Американски трол. Цялата космическа програма е направена от 1500 НАЦИСКИ учени начело с Фон Браун. Толкова са умни американците че в края на ВСВ организират операция "Кламер" за измъкването на повтарям НАЦИСКИ учени(Дори част от тях доказани че са били в ръководствата на концлагерите). Толкова за американските изобретения и демократи. П.П. Това с операция кламер си го признават самите американци(дори се оказало че повечето американци си мислели че Фон Браун е американец)

До тъпия копейкаджия хейтър. Цялата космическа програма е направена от 2200 НАЦИСКИ технически специалисти и учени начело с Херман Гьортруп. Толкова са умни руслямците, че в края на ВСВ организират операция "Осоавиахим" за измъкването на повтарям НАЦИСКИ учени (Дори част от тях доказани че са били в ръководствата на концлагерите). Толкова за руслямските изобретения и антифашизъм. П.П. Това с Операция „Осоавиахим“ си го признават самите руслямци (дори се оказало че повечето руслямци никога не са и чували за Гьортруп, Шмайзер и още хиляди германци принудени насила да работят за СССР и си мислели, че ракетите на СССР са създадени от Корольовци, а АК от Калашниковци)

Хахахаха е няма как да не го извъртиш бе много си смотан не съм продажник като теб тъпанар такъв. Не знам НАЦИСТ да е оглавил Руската програма. Никой от тези 2200(Как бързо покачи цифрата) не знам да е станал руски гражданин. Ама нали са велики американците. Нищо че и Фон Браун и Александър Бел стават американски граждани след като са патентовали изобретенията. П.П.Отворения научи какво е ТЕЦ и как работи защото тъпотията ти че ТЕЦ е първо за пройзводство на парно а после на ток я няма никъде.

Смешко ети ти и други МНОГО ДЕМОКРАТИЧНИ ДОКТОРИ. С края на Втората световна война на бял свят излиза ужасяващата истина за експериментите на нацистите върху затворниците от концентрационните лагери. Много от лекарите, извършили тези опити са осъдени, но голяма част от тях са приютени в САЩ под покровителството на ЦРУ. Управлението разработва операция „Кламер“, благодарение на която се заобикалял държавния департамент и лекарите не били преследвани от закона. Целта на учените била да продължат с опитите си за създаване на химични и биологични оръжия, с които да предпазят САЩ от съветската заплаха.

В СССР са отвлечени и работят: над 300 ядфрени специалисти над 800 инженери по самолетни двигатели над 6000 специалисти по ракетостроене, включително главния инженер на Фон Браун Хелмут Грьотруп над 4000 инженери по корабостроене и на подводници над 16 немски оръжейни конструктори с екипите им цели заводи с машините, като този на Цайс за оптически и научни прибори, включително микрометри, оптически компаратори, ъгломерни прибори и оборудование за испитаване на зъбчати колела и т.н.

Ох ама си смешен трол. Изтриха коментарите нали тролче за пореден път хвърляш цифри без никакви факти. В един от коментарите ти цитирах имената на поне 10 ВОЕНОПРЕСТЪПНИКА който са били в ръководството на наса ИМЕНАТА ти цитирах а ти пак започваш с твойте измислени факти. Операция Кламер започва още през войната нкъде официално през 1945. Руската операция започва през 1946 година по късно. ТЕЗИ ФАКТИ ГИ ИМА НАВСЯКЪДЕ. КОЛКОТО И ДА Е НЕПРИЯТНА ИСТИНАТА Американската космическа програма започва с НАЦИСКИ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ.

Руснаците са първопроходци в Космоса. Американците остават втори завинаги .... Вечно втори.

Първите "пилотирани" ракети, са обикновени балистични ракети, на които вместо бойни глави са сложили по един обречен доброволец, наречен космонавт или астронавт ..... „Буран“ е пилотиран космически кораб управляван от земята , който няма двигатели и има повече полезен обем от американските совалки.. В орбита го извежда външна ракета носител "Енергия". Това му дава четири пъти по-голяма товароподемна сила. За разлика от совалките на САЩ, чиито носители са с твърдо гориво, „Буран“ има носители с течно гориво, които могат да се изключват. Така могат да се избегнат трагедии като тази с „Чалънджър". кораба е направен да прибира пияни туристи и товари до 15 тона от орбита с управление от земята. Програмата е прецакана с любезното съдействие на Горбачив и Елцин.

Отде ви изравят бе.

Буран има двигатели! Основно се използват за маневриране в космоса и кацане. А превода на дира е ужасяващ!

Сполучливо си избрал ник съответстващ на написаното от теб.

https://fakti.bg/world/254295-savetnik-na-tramp-kacaneto-na-lunata-e-nai-golamata-izmama Образовайте се, хора. По другите сайтове отдавна ви задминаха (виж по-горе). Само тук - заради пусти грантаджийски центове - си кривите душата...

Вместо да вряскаш работи над терапевтичната схема, която ти предложих по-долу. Или просто се върни в клиниката и остави докторите да си вършат работата, навярно знаят по-добре от мене как се лекува не само обсесивно-компулсивното ти разстройство но и останалите ти диагнози, едва ли мога да видя всичките и да исках.

Няма такъв съветник на Тръмп. Бил е кандидат за съветник, освен това е малоумен идиот и затова Тръмп го отхвърл . Същия тъпак дори не е знаел, че кацанията са 6 на брой. Същия тъпак отхвърля и теорията на Дарвин, а образованието му е бакалавърска степен по изкуства и магистърска степен по класическа еврейска литература от Йейлския университет през 1976 г.

Прави впечатление, че НАСА зомбитата вече просто нямат какво да кажат. :) Досега само психопатът DP демонстрираше липса на reading comprehension и възможности за осъзната комуникация. Та, виждам, че сте приели без забележки обяснението на любим досега ваш въпрос: ама защо руснаците не използвали факта, че НАСА лъже, за да уязвят американският враг?! Ето, вече ще знаете защо това никакъв довод не е.

Освен обсесивно-компулсивното разстройство откъсването ти от реалността се задълбочава. Не съм задавал този въпрос, нямам и намерение да давам аргументи срещу бръщолевенията на избягал от клиниката болен. Може би ще мога да помогна на докторите ти обаче. Опитай да прочетеш и научиш следните неща - в процеса може да поизбледнее обсесията ти: - какво е доплерово изместване на честотите на радиосигнал ; - каква е степента на насоченост на радиосигнала ползван за връзка с луната; - колко време и колко на брой са преките ТВ предавания от луната от мисиите Аполо. Последното ще можеш да го намериш относително лесно; първите две ще ти костват години докато се образоваш до степен да разбереш за какво става дума но точно в това бихме могли да намерим терапевтичния ефект.

Драги пишеш наистина смешни работи! Няма доплерово изместване на честотите на радио сигнала!!! Доплеровия ефект е закъснението на сигнала. На базата на него КАТ ви хващат когато се движите със по-голяма скорост от разрешената! После радиосигнала идващ от луната се пречупва навлизайки в полето и атмосферата на Земята! Допълнително има промяна на поляризацията на сигнала! Поради това лунохода на СССР бе със спирални антени!

Преди да врякаш се сдобий с елементарна грамотност. Какво е ефект на Доплер се учи в училище.

Какво да ти отговори човек на безсмислените твърдения?!? То да имаше реални факти, доказуеми научно, да има какво да коментираме! Ама да се осланяш на клипчета в Ютуб и изказване на някакъв, дето и грам понятие си няма от наука, но се прави на политик... С такива "доказателства", няма какво да кажа!!!

Аз знаех, за Джон Глен по странно стечение на обстаоятелствата. Момчетата от класа на баща ми, са искали пионерската им организация да се казва Джон Глен, защото им е звучало интересно и различно. Момичета са искали да е Юрий Гагарин, защото така е трябвало и така е било правилно. Предвид в кой клас се случват нещата, работа бързо ескалира до момчета срещу момичета и за зла участ на класната, момчетата са повече, та всички гласувания завършват с Джон Глен, докато най-накрая на класната не й е писнало и не се е намесила. Добре, че на всички е било ясно, че не е имало намесени врагове на народа в цялата история. Та в крайна смекат баща ми е бил пионерска организация "Юрий Гагарин". Точно както 4598 други пионерски организации. Е, можеше и да е Ленин. :) Сталин точно тогава не е бил толкова популярен, колкото сега. :))

Вчера попадах на видео, за зрелищни гърмежи при излитане на ракети. Неясно защо бяха избрали за първа Протон М. Имаше една на Мъск. Една индийска по коментари. И всички останали 7 бяха Атласи или още някакви други американски от краят на 50-те години. Част взривяващи се на място. И даваха че било засекретено. Вчера го бях пуснал под един коментар, но го изрязаха. Та си писаха в коментара в Ютубето, че това от Атласите трябвало да правят бомби, но и за това не ставали, че гръмвали на място. Бе доста добро качеството на видеото за толкова стари филми.

Аз пък гледах едно видео, в което гърмяха само руски ракети. По твоята логика, това означава, че всички руски ракети са боклуци. Ей толкова ти е плитък ума.

Остави го - не го ли виждаш че е русофил. Те тия са куковци по определение!

Ето гледайте, ако не го изрежат: youtu.be/WFZwI10HEsw

Ако си мислиш, че н сеи по тъп от Нанайси тъпака, жестоко се лъжеш. Точно СССР е засекрети, всичките си неуспехи. Да си виждал поне един от грандиозните 4 взрива на съветските лунни ракети Н1? Тези на атласите ги има от както има You Tube. А да има видео от взрива дето изтрепа 150 души барабар с маршал Неделин. Сега пак лъжат руслямците намалявайки бройката загинали под 100. Гледай как 14 руски ракети гръмнаха последните 10 години.

Имат голям взрив на земята, не при изстрелване, при който умират над 100 човека отдавна, при някакво конкуриране на отдели. Но иначе при изстрелване като нищо са по-малко. Онова е спорно дали може да се нарече от взривяване на ракета, че реално става на земята, но е било много сериозно и обхваща околна територия.

Няма информация за главния дизайнер на ракетата, МА ХИЧ НЯМА ДАННИ ЗЕР И КОЙ Е ВЕРНЕР ФОН БРАУН ТАМ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ хи хи хииии

Най-голямата лъжа е, че американци са кацали на Луната.

Също като лъжата че си "честен" отзад!

Обсесивно-компулсивното ти разстройство може да се третира, просто се прибери обратно в клиниката.

Ей го, скапаният психопат DP пак почна да тормози хората. Намери си някакъв смисъл в празния живот, ве, зомбяк.

Тормози те болестта ти, не аз. Ако се върнеш в клиниката докторите да третират поне обсесивно-компулсивното ти разстройство почти сигурно ще намалее усещането ти, че си тормозен.

Истината е, че СССР изпревари САЩ в Космоса и стана първа космическа сила. Каквато е и днес

ъъъ... 60-те на миналия век отминаха отдавна, другарю. Вече сме 2020 година, време е да се събудиш.

СССР им водеха до някое време, да. До мисиите Аполо. А последните 30-ина години как се справят СССР не знам, нямам достатъчно контакти с оня свят.

Точно така - до мисиите Аполо. Натам стана ясно че съветската киноиндустрия за чеп за зеле не става.

Действително, руснаците лъжат безобразно за полета на Гагарин. Което - драги американски зомбита, като психопата DP - не бива изобщо да ви радва, защото НАСА лъжат в пъти повече и с безумна наглост. Където едните, там и другите - вижте колко е просто? Ако не бяхте тъпи зомбита де... Освен това, тук точно гърми любимата и единствена опорка на НАСАджиите: ако Аполо било лъжа, защо СССР не са се "разврякали", както казва псхиопатът DP. Честно, това е една от най-големите тъпотии, които съм чувал. И веднага показва менталното ниво на вярващите овци, които са се вкопчили в нея и я повтарят безспир. Ето ви отговорът, стадо: 1. Най-простото е, че СССР очевидно също лъжат за космическите си подвизи. Последното, което искат, е глобалната овца да си отвори ума за такава възможност и да осъзнае, че е тъпа овца, която всеки по телевизията може да лъже както си иска. Големите лъжи се държат точно на инстинктивния отказ на овчето население да признае пред себе си дори възможността за нещо такова. 2. И какво ако бяха казали: ама другарко, САЩ лъжат за Луната. Кой американец щеше да им повярва? Щяха да се почнат взаимни обвинения и всичко щеше да свърши пак както е в момента. Тогава защо да правят такава глупост? По-добре да си мълчат и да си пазят собственото топло местенце. Елементарна психология. 3. Да знаете някоя държава, която официално е заявила, че САЩ сами си взривиха Кулите? Няма, и няма и да има. (А иначе го знае всеки втори човек, дори много от овцете.) Световният ред се пази от всички правителства. Така че, овчи, не разчитайте на Русия или на който и да е друг голям брат да ви свърши работата. Никой не е на страната на малкия тъп човек. Трябва той сам да има капацитета да види лъжата - а, да не се лъжем, половината хора са адски тъпи и това е над нивото им. А останалата половина пък трябва да имат и силата да потърсят истината. Лесно е - особено в ерата на свободната информация. Но по-лесно е да си тънеш в безхаберие - да вярваш, в каквото отгоре искат да вярваш.

Очевадно си от половината адски тъпи,щом смяташ, че САЩ са си взривили кулите. Всеки може да провери че са летяло. Има 6 места с лазери, които се появяват с полетите. Артефактите са си там. Р.е. само пълен тъпак може да вярва ,че не са летяло, а у пътеките оставени от хората се виждат с най- мощните наземни телескопи. След година ще се виждат и артефактите, като пуснат супер телескопите на ЕКА и НАСА. Можеш да. Си наемеш час и сам да провериш адската си тъпота.

Това са пълни лъжи - и НАСАджиите могат да ги пробутват само на идиоти. Абсолютно нищо не се вижда. Когато видим - тогава ще повярваме. Зомбитата като теб вярват на ДУМИТЕ на НАСА - а не на очите си. Вярваш на това, че някой ти е казал, че нещо се вижда. Когато го видиш ЯСНО със собствените си очи - тогава можеш да вярваш. Няма никакво доказателство, че Аполо са били на Луната! Факт! А научно доказано е, че това е било абсолютно технически НЕвъзможно по поне 20 параграфа.

Досега мислех, че си много прост, но вече знам, че си аненцефал

Не обиждай аненцефалите, бе! Те нямат вина за това, което са. Тоя сам си е избрал, да е тъп като пън.

"А научно доказано е, че това е било абсолютно технически НЕвъзможно по поне 20 параграфа." Ако някой докаже такова нещо, медиите ще вдигнат повече шум отколкото за коронавируса! Този, който го докаже ще стане световно известен! Ако тези доказателства са като онова за лазера, което даде, ще падне голям смях!

Мнооого си се разврещял и пак си се олигавил целия. Прибери си се в клиниката и мирясвай.

Гагарин остава завинаги първи!

Гагарин никога не е летял в космоса, че да е първи. Затова и го ликвидираха..че се пропи и почна да дрънка наляво надясно.

Гагарин е първи и САЩ не го отричат, а Нийл Армстронг също и Руснаците не го отричат. Всъшност Американците не са първи на луната, те са единствени. Чак когато някой повтори успеха им, ще станат първи. Единствени са и на марс.

Първия американски астронавт, който "излита в космоса" е Алън Шепард, който заради отлагане излита на 5 май 1961 г или 23 дни след преполагаемия полет на Гагарин. Джон Глен е първият американец летял в орбита. И докато Гагарин е летял "тайно" и наред с куп доказани лъжи покрай полета му, то Шепърд и Глен летят пред телевизионните камери на цял свят и то по няколко пъти, като доживявят дълбока старост.

е гледал на живо тогава понеже е имал телевизор

Ей това е дада бе сега от 9 кладенеца вода ще ти донесе за да успее да извърти фактите че американците са първи във всичко.

Гледали са милиарди хора. Записите ги има, а от Гагарин няма нищо, освен доказани лъжи

Няма астронавти у нас бе каунь, я ни светни твоят суяк щатянски дали е обиколил земята като "астронавт" или само подскочил и цопнал на 470 км от старта...и да си пиеш хаповете редовно

Още малко за "астронаФФта"на Дада смехуркото -Полёт длился 15 минут 28 секунд. В NASA не предусмотрели в космическом корабле возможности удовлетворения астронавтом естественных человеческих потребностей[2]. Поэтому Алану пришлось справить нужду в свой костюм во время ожидания старта.В историю вошли слова Шепарда, сказанные перед стартом «Редстоуна»:​ — «Боже, пожалуйста, не дай мне облажаться» (англ.​ Please, dear God, don't let me fuck up)

ами първия астронавт не е Джон Глен а Алан Шеърт и не е излетял "почти година по късно" както ни убеждава автора а на 5 май 1961 г. ракетата носител „Редстоун 3“ извежда космическия кораб капсула „Меркурий 3“ („Фрийдъм 7“) на балистична траектория за суборбитален космически полет. Капсулата достига на височина приблизително 186,5 километра и каца във водите на Атлантическия океан на 486 километра от точката на старта. За разлика от Гагарин, чийто полет е напълно автоматичен, Шепърд има известен контрол над „Фрийдъм 7“ – може да определя положението на апарата например. Изстрелването на ракетата се наблюдава на живо по телевизията от милиони зрители.

моите приятели от сащ така и не се научиха че с пари не става,трябва и акъл,а аз всех че умрях и ги опставих горките да си плащат за возене в космоса от по-добрите,които имаха акъл да направят моите разработки работещи със повече акъл и по малко пари

До вчера беше Наполеон, днес си фон Браун... Шизофренията не е шега работа!!!

СЕ ИЗМЪКНА ОТ СТАЦИОНАРА НА КАРЛУКОВО БЕ,ИЛИ ТЕ ПУСНАХА ЗАРАДИ КРОНАТА

Трябва ти план за бягство ли? Питай az #Победа75, той може да ти помогне! Аз като разбера къде е Карлуково, може да ти дойда на свиждане...

Други тук се наричат: Путин, някакъв Руснак и така нататък. Имаше и канадецът, дето обясняваше кои не са истински българи. Иначе разни от НАСА си признават, че Фон Браун е движил програмата Аполо. А той е бил от СС и познат на Хитлер. Това относно "ценностите". Иначе може да е логичен избор, но поне да не се правят на моралисти! Сила на САЩ е и да събира учени. Но да не говорят какво било морално, докато те погазват морала. Стандартната им тактика. Може да обвиняват за това което те вършат.

ракети взе че остана само руската,понеже е руска и не става за нищо,ама скоро няма и да има друга такава,рекламата на холивуд се скапа и чакаме новата реклама на бляскъв силоз за кукуруз гърмящ по площадите

Американската ракетка хем американска, хем руска.

Абе най си е немска. Имаше един фон-барон, Браун му казваха. От както почина наса е под масата... И в Холивуд.

И руската хем руска, хем американска щото ползват американски процесори, по тая малоумна логика

И на баба ти хурката даже ползват