Създадоха първия в света "синтетичен ембрион"

Постижението на учените предизвика етични спорове около технологията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като направят стволови клетки от пластмаса, тогава да го наричат синтетичен! ... То и аз мешам разни клетки и бактерии, ама благодаря на Създателя за материала!

Той е развит от стволови клетки без наличието на яйцеклетка или сперматозоид. Като се роди ще представлява един г@з с чифт големи уши - ще пърди и ще се ослушва. ха-ха... Деба уродите еврейски дейба!

това "откритие" доказва, че евреите са извратена, третополова паплач. ембрионът от пластмаса също е третополов мутант, като създалите го богохулници. нещото ще възприема само цветовете на дъгата, но в обратен порядък. етични спорове? у тия няма етика! те са безскрупулни манипулатори и за мuнутна слава продават и майка си на публичен дом... за тридесет шекела. Природата с нас Бог с нас

На някои хора много им се иска да превърнат човешкото общество в мравешка колония. Колективен ум чрез чипиране. Изкуствено възпроизводство без семейство. Стерилни мравки работнички и войници.

Еми иска им се. Тая култура на киберпънка не е от днес или вчера. Години наред, още като деца, сегашните изследователи и научни работници са обработвани с литературата. Затова е важно какво чете човек. За българите съм спокоен, те не четат.