Коментари - Мини-компютър на Intel ще спасява пчелите | IT.dir.bg
назад

Мини-компютър на Intel ще спасява пчелите

Intel и Австралийската научна и индустриална организация (CSIRO) ще си партнират и заедно ще положат усилия за спасяване на пчелите.

Обратно в новината

Коментари - Мини-компютър на Intel ще спасява пчелите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обявявам указ от 2025г всяка руска пчела да бъде оборудвана с gps. а всеки кошер с чип от баикал. хмм, ще видят тиа от интел колко сме напред.

МОНСАНТО мори не само пчелите . Ликвидирайте монсанто , и малките бръмчилки ща се оправят сами .

nobody

кво Монсанто бе? В Китай има цели райони по площ колкото България, в които китайците си опрашват на ръка дърветата - едно по едно, цвят по цвят! И там ли има Монсанто и ГМО ?

Ама ти пък защо си мислиш, че в Китай няма ГМО?!

"Към момента над 15 хиляди пчели в Тасмания, както и в Бразилска Амазония са маркирани с радиочестотни чипове." В едно семейство са м/у 20 и 50 хиляди, ако са маркирали всяка десета пчела грубо прави 5 кошера в Тасмания и Бразилска Амазония.

хм... бе то толкова са, но в дивите колонии. в нормалните кошери бройките са много по малко...дали има и хиляда?

Разбутват божият порядък със своет безумие предизвикано от гордостта и суетата, за да предлагат лечение на проблемите чрез човешки порадък. Две несъизмерими неща.

Добър опит, ама за начало започни да пишеш Бог с голяма буква. После останалото.

ха-ха-ха тиа па с кво се фалат. ами то дрогаря Путинка лично е измислил НАИ ГОЛЕМИЯ МАЛЪК КОМПЮТАР на света и то оште 1932 година бе хора. само православните български патриоти могат да видат тази проста истина

Фермерите си ръсят отрови както си искат и не им пука за пчелите. Интерисуват се от пари, пари, пари.

Стига се правете на луди , сложете чипове на тъпите селскостопански самолети да видите че ръсят когато си искат и морят пчелите, а уж по закон са длъжни да предупреждават като ръсят , ама понеже ръсят с стари фосфорни препарати ( имат на склад ) и гледат да го правят нелегално - свалете селскостопанската авиация и пчелите сами ще се оправят.

Нима пчелите даващи мед са единствените полинатори?!?! Има поне 10 вида, които ще заместят освободената от пчелите биологична ниша... ако се стигне до там де...

Да, разбира се..Очакваме нашествието на стършелите с нетърпение.

само дето пчелите са единсвените дето дават мед... е вярно че листните въшки серат сладък сок... но предпочитам да си го оставя на мравките и да си ям меда...

Забраняват ГМО културите и ще спасят пчелите. ГМО кубтурите тип рапица, нарушавали ориентацията на пчелите. Измрат ли пчелите, няма да има естествено опрашване и от там разпространение и цъфтеж на растения.

Измират пчелите,"Монсанто" ти продава опрашители...и така...