Пентагонът иска шлемове с добавена реалност

Военните на САЩ са поръчали на Microsoft да усъвършенстват разработката си

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът иска шлемове с добавена реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това сигурно е новото название Шизофренята....

Майкрософт - добавена реалност - виндоз - бъг - щеше да ни убие

Русия в момента настройва зрението на нациска Украина като преключи с мършата в Украина .Щесе заеме с настройката на западните прасета щеви оправи фокоса

А Марс ще могат ли да посетят по спешност че калибрите са различни от видео игри, бият дълбоко чак до реалността;)))))))))

И кой ще ги носи тези шлемове? 75% от младите не са годни за военна служба в САЩ.........

"Неотдавнашен доклад на Heritage Foundation установи, че според данни на Пентагона от 2017 г. „71 процента от младите американци между 17 и 24 години не отговарят на изискванията да служат в армията на Съединените щати“. Близо една трета от тези млади американци са с наднормено тегло за военна служба. „Казано по друг начин: над 24 милиона от 34-те милиона души от тази възрастова група не могат да се присъединят към въоръжените сили – дори и да искат“, казаха пенсионираният генерал-лейтенант Томас Шпор и Бриджит Хенди, които са автор на доклада „The Looming“ Криза на националната сигурност: Младите американци не могат да служат в армията."

Спартанец 117 ще получили и той "шлем със добавена реалност + Кортана"? :)

И Зеленский ще поиска 200К шлема .Хехе.

Пентагонът иска шлемове с добавена реалност За момента пентагонът може да се надява само на бронежилетки с добавено дилдо.