Пентагонът слага умни очила на бойните си кучета

Boeннитe ĸyчeтa ce изпoлзвaт пpeдимнo зa тъpceнe нa нapĸoтици, взpивни вeщecтвa и охрана

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът слага умни очила на бойните си кучета | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко лют червен пепер на земята и ще видят к..р!

Ами пентагона има нужда да слага умни очила на кучетата си. Щот кучетата им са много прости. Те правят и кучета роботи със Женерал Динамикс ама бръмчат като Балкан-че на баир. Между другото кучетата и без това виждат в тъмното много по-добре от човека. И въобще кучетата се ориентират много по добре с обонянието си и със слуха си. Ама генералите докато ги проумеят тия работи трябва да изтормозят едно хиляда - две хиляди кучета. Негър в Алабама но не и куче в пентагона.

Тея изроди с колко животни вече са се гаврили - само и само да направят машини за убиване от тях... С дебелите американци, виж, не им е трудно - там са вкарани в дългове по рождение. Единственият начин за тъпаците да се измъкнат е да станат местни наркоразпространители за ЦРY или военизирани терористи, с които САЩ залива света.

С много по-малко от руслямците.

Канчето с хапчетата -> леглото. Стига вряка, и наш сельо тръгнал да мори америката, мале мила. Я се погледни бе.

То не останаха мислещи хора в тая скапана армия. Сега опряха до кучетата...ха.ха.ха...

даже си има и някаква конвенция която забранява да се използват животни за тези цели

Затова ли руслямците обучат кучета за война. Още през ВСВ са ползвали кучета за взривяване на германски танкове, разбира се заедно с кучето.

конвенцията е подписана след ВСВ . след като е подписана американците правят опити със всякакви гадини, включително и с едни пеперуди, които 'надушват' 10 молекули на кубичен метър . за обеднения уран, където по кюстендилско им се увеличиха с пъти ставните проблеми- изобщо не говорим . идеята ми не е за защита на животните, а за това че краварите не спазват нищо