Светът през 2030: Хората ще живеят в метавселената

Технологията на Зукърбърг все още не позволява масово навлизане на виртуалния му свят.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо голямо. Путинуидите отдавна създадоха и обитават алтернативната ВАТАвселена.

Който иска да вегетира, да вегетира! Язе съм на салата и ракия, пържоли и винце в следващите 20 години!

Гледайки 'диетата' ти - не се изсилвай с толкова дългосрочни планове..

и така, бавно но сигурно ще се превърнем в контролирани зомбита... Явно това е целта!

Да бе, да... С тези цени на очилата и простотия, която е VR, едва ли ще се изсилят да влизат.

Като направят мета-кенеф, може и да се включа! Щото инак, кой ши плаща памперсите?

Ако хората не успеят да загърбят различията, не разкарат управляващите по целия свят и не се обединят като единна цивилизация срещу настъпващите катаклизми, до 2030 може да не е останал жив човек на Земята.

"Метавселената ще може да следи много по-прецизно..." Няма ли кой да утрепе чифутина!?!

Метасатаниста КЛАУС ШВАБ; През 2030 год на хората ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТО ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО ,няма да имат собственост и ЩЕ БЪДАТ ЩАСТЛИВИ всички с 3 Д очила за ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ в МЕТАВСЕЛЕНАТА/МЪРТВА ВСЕЛЕНА/ Тоес ще ви вземем панелките и земите на село автомобили няма да карате /защото ГОРИВАТА ще са безумно СКЪПИ/ За да не харчите и уптребявате горива НЯМА да пътувате до Малдивите и Дубай ЩЕ слагате 3 D ОЧИЛАи ШЛЕМОВЕ и ще си мислите че сте там НЯМАда правите СЕКС и ДЕЦА не е нужно слагате 3 D ЩЛЕМА и ви налазват виртуални хубавици и млади корави мъже Искате да строите къща ,не е нужно влизате в Виртуална реалност и се наслаждавате на баровска атмосфера Ако не сте гледали филма ''СТРАНИ ДНИ'' гледайте го там е показано нагледно Във филма дилър на емоции продава дискове с всякакви первезии и фантазии включително секс с манекенки,убийство на шеф ,и др Единствения проблем че ВИРТУАЛНО НЯМА как да се НАХРАНИШ ноо БИЛ ГЕЙТС е помислил и за това взимате малко парче от ГМОсоя и протеин от хлебарки и скакАлци поръсвайте го с вода и СИНТЕТИЧНОТО парче гмо боклук става на ПЪРЖОЛА Освен 3 D шлем ще имате и устройства за ХОЛОГРАМНИ изображения с красиви секси партньори

Светът през 2030: Хората ще живеят в метавселената Аз само да попитам хората постоянно закачени ли ще са в тази метавселена? Имам В НА ПРЕДВИД като Матрицата?

Тази година между другото филмът Матрицата изглежда е на финансова загуба... Величието на предишните филми от поредицата явно не помогнаха.

и кой точно ша ми плаща интернета и тока докато кисна във метавселената ?

ТОКА ЩЕ се плаща с нещо като кликвания /БОНУС ВИРТУАЛНИ ТОЧКИ/ нещо като биткойни но в много по малък мащаб .За да събереш обаче достатъчен БРОЙ трябва да БЪДЕШ ПОСТОЯННО в МЕТА ВСЕЛЕНАТА за да НЕ ИЗТЪРВЕШ момента в който на екрана ще се покаже опция за кликване/ зареждане с виртуалната валута

Това са пълни глупости. Ако искате да стоите гладни и да си плащате интернета или електричеството от такива точки, тогава стойте си там и ги правете! Гладът прави революции. Между другото и очилата няма да са безплатни.

_stankow

Само да не ни напъхат в локдауна на метавселената. Че и сега яко са ни затапили ! И като сложим и очила към маската - разкош ! :D :D

Ама то имаше нещо подобно като шлем на лицето в допълнение към маската, но това частично отпадна и официално властите преди ги опеределиха като почти ненужни.

нямам такова намерение

всъщност ти вече живееш в своеобразна метавселена! къде току що направи този коментар? в едно виртуално несъществуващо във физичния свят място. с какво то е по-различно от това което примерно Зуки предлага? само по интерфейса! иначе съдържанието си е същото. метавселената е просто една обща рамка в която да правим всичко това което вече правим от десетилетия, просто вече на едно място не чрез 15 различни програми.

"в едно виртуално несъществуващо във физичния свят място" Много реално същестуващо си е това място. Тия данни не седят ей така в нищото.

Да Зуци се видя на нова година изсипа милиони да покани звезди за новогодишната си програма в тая измишльотина и нямаше никои там, аре стига простотии

Ако усъвременим вица за милиционера с палката по 2-ра програма, когато по първа дават пленума на БКП: "Я сега да видим кой не е в метавселената!?"

Глупости на търкалета. Ще живея във Вселената (евентуално), но няма да е тази на Мета.

Няма кой да те пита,уви !

Така си мислиш от страх...

Май шизофрения е медицинският термин за метавселана.

Няма кой да те пита,уви !

o!!o

Докато няма ракия и трушия , то няма да стане работата .....

Няма кой да те пита,уви !

Идиотите нямат почивка..... Уви !!!

Хайде не, благодаря!

Няма кой да те пита,уви !

Аз да те питам: кой си ти, че си толкова отворен и по какво си специалист ?