Учени измериха по-малка от Земята екзопланета

Учени за пръв път успяха да измерят размера и масата на екзопланета, по-малка от Земята. Подобни малки екзопланети е трудно да се открият и изследват.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе като гледам и там комунистите цъкат!

много от снимките на различни уж космически обекти показват данни и печати на заводи производители..вероятно са указани и фирми вносителки/доставчици на тези тела в нашия дом..Някой от надписите се четат на руски език "завод имени ...и следва дата номер на поръчката и

намали дрогата

200 светлинни години колко земни години са? Ако не е възможно да се стигне до тези екзопланети, какъв е смисълът че ги откриват. Трябва успоредно да работят как ще се стига до тях. През черни дупки ли, що ли?

Светлинна година е разстояние, а земна година е време.

добре, разстояние е, ама нали това разстояние да се измине му трябва време, ако земната година не е единица за време то какво тогава

Разстояние,но променливо,както скоростта на светлината.Разбира се променливите в нея клонят към нула,но те и в атомния модел клоняха,а ония в Церн са се заяли с тази нула!Тема за размисъл,дали не пропускамре и някоя нула в скоростта на hn?Това може да е ключ за овладяването и.... Някой може и да разбере за какво говоря...:)

Според заглавието са открили Меркурий току що

An exoplanet or extrasolar planet is a planet that orbits a star other than the Sun, a stellar remnant, or a brown dwarf. !!!