17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гогов педал нещастен не ме ебе калашников

А би трябвало! Помисли пак.

Не знам каква е тая мания да ни информирате за всеки нов продукт на тоя концерн.Нещо не виждам да пишете за новите изделия на хеклер и кох, колт или норинко.Иначе статиите са забавни за четене защото са просто феерия от техническа некомпетентност и преводаческа некадърност."Затворен болт" хаххахахахахах....

Продължавам да недоумявам какви са тея статии за оръжия в IT категория новини.

Кражбата на патенти и интелектуална собственост е типична за руснаците и китайците.

А, за Глупака са типични категоричното обобщение и маргинализация...

Поне половината коментиращи тук са пълни дебили, като се появи новина свързана с Русия се почва едно сране ... жалка измет

Резко ме заболе кура. както винаги просто желязо

Колкото мотоциклетът Иж Планета Юпитер е БМВ, толкова и този автомат е MP5K :)

Отлично! Съчетанието на 9мм с надежността на "Калашников" е отлично съчетание. Плюс задължителната вече за модерно оръжие ергономика.

Калашник и "надежност", егати вица. Митове от 1000 и една нощ.

1. До тук нито един коментар по темата. 2. Аз чак сега разбрах, че пълнителите били сменяеми. Журналистика на световно ниво. Браво гогов.

С риск да убия всичко детско в теб - има несменяеми пълнители.

Тоа пък! Ний да не сме се събрали да коментираме новини, ние си имаме къде по-възвишени цели. Трябва да се плюе и обижда , трябва избиват комплекси ...

ще си останат музеен експонат...ха.ха.ха както самальотите , колите .. всичко руско е боклук и никой не купува. затова им липсва комунизма защото поробените народи задължително изкупуваха руските боклуци. ...пазара не им понася..ха.ха

Сега поробените народи, купуват американско.

допускаш фундаментална грешка! сега поробените народи имат избор дали да купят руско или не руско. странно обаче сега когато имат избор по-често купуват не руско (включително американско).

Уви така е, руско оръжие се купува само от терористи! Няма терорист въоръжен с американска пушка, всички 100% са с Калашници!

Няма американско братле. Американски неща в магазина у наше село са само чипове малко коли и много филми телевизия книги и техника. И хората си избират дали тях или нещо друго да си купят ако искаш китайско ако искаш виетнамско ако искаш европейско кефти африканско южноамериканско. Само няма руско венецуелско и северно корейско ама на тебе ако ти залипсва купуваш си билет ( няма да те за стрелят на границата) отиваш виждаш и се връщаш (пак няма да те за стрелят на границата нито лагер те чака). А ако много и безмеро обичаш Путин можеш и в някое градче в Русия да останеш (няма да те отрови никой). Е такова нещо е демокрацията и свободния пазар!?

Щерев, те руснаците това могат само. Оръжие, оръжие и само оръжие. Аз не искам такива неща. Това което ме вълнува е кола, къща и домашна техника. И тези неща не се правят в твоята Русия.

Като гледам, какви "разбирачи" и "експерти" сте се събрали, наистина ме напушва смях!... ХА ХА ХА!

Негативизмът и омразата срещу руските ,,новини” са заради руската хибридна война срещу България,Европа и САЩ.Лъжи,демагогия и откровена хомофобия и простащина.Както това за ,,руската ваксина” срещу Covid19 която се оказа пълен провал

О, горкият!... Колко си заблуден и с промито мозъче... Жертва си на "хибридната война", измислена точно от тези, които я рекламират непрестанно и усърдно!

В Русия вкичко се произвежда като: Например печка, хладилник, телевизор, автомобил ... по-така като за ежедневна употреба. Всички световни лидери произвеждат там плюс местни фирми. Провери в Гугъла по имена на фирми. Затова РУсия стана ПЪРВАТА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА В ЕВРОПА, А европейска и демократична България е след ТАНЗАНИЯ. За тези които по-доле спекулираха за вече ПЪРВАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дям цифрите от Международния Валутен Фонд (MIF) със основно седалище в Америка за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, за България и някои много коментирани държави от Българския Форум вижте уеб адреза оттолу; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. List by the IMF (2020 estimates) Rank Country/Territory GDP (millions of current Int$) World 138,352,382 1 China 27,804,953 2 United States 20,289,987 3 India 11,321,280 4 Japan 5,451,452 5 Russia 4,176,350 6 Germany 4,160,925 7 Indonesia 3,778,134 8 Brazil 3,316,920 9 United Kingdom 2,975,557 10 France 2,860,018 11 Mexico 2,458,339 12 Korea, South 2,307,718 13 Turkey 2,257,987 14 Italy 2,244,767 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

Социална еволюция в действие. Толкова сте тъпи руските тролове, че реално вредите на РФ.

Само дето цифрите за Русия са абсолютно измислени! БВП на Русия е около 1.2 трлн. $ и в класацията се нарежда далече след 15-то място!

Май си сънувал нещо, нито ти работи линка, нито са ти верни цифрите. Гаден руски трол.

Лошо няма фаштай си дърмите и на там като те влече само не ми ги навирай в България повече¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_stankow

Така е, верни са цифрите. По паритета на покупателната способност Русия изпревари Германия. Спадът на Германия заради "пандемията" се оказа по-голям от спада в Русия. Това са фактите, не са от bTV, a от Световната банка.

,,Унзере русишше фройнде “ още се упражняват на ,,машиненписторе”-то което им конструира нашият гениален оръжейник Хуго Шмасеряев подобрявайки ,,Щурмгевеер”-ето ни! Стига сте тъпкали на едно място ба айол!Развивайте са!На света вече има Щаер-Манлихер.Тавор.ФН.Хеклер и Кох...

Всики русофоби да не пишат глупости от злоба и ненавист !!!

Пак лъжи от сороската гмеж във форума /друга дума не мога да намеря, съжалявам!!!/ Ами говорите за държавата, дето първа направи работеща ваксина срещу Ковид 19, все пак. Преди нея-работещо лекарство срещу въпросния вирус. За де не прекалявам - най-добрата математическа школа с най-добрия математик на съвремието, решил хипотезата на Поанкаре. Какво има повече да се говори...

Щом Путин още не се е дупнал ваксината не е работеща. Това е и същността на всичко руско/съветско - не е важно, че ваксината не е изпробвана. Тоз оня ще умрат от страничните ефекти. Важното е, че копейкаджиите има какво да се гордеете и да се биете в гърдите.

Тези бяха една от водещите страни в научните разработки. Интересно ми е дали само идеологията е мотивирала учените тогава? Сега почти във всички сфери са срам и позор. Сигурно има значение, че в страната няма свобода на словото, управляват те мутри и ченгетата от КГБ и ГРУ. Кой нормален учен няма да иде да речем в Германия, Франция, Канада и да има достоен и спокоен живот?

Това ясно, а да измислят и представят нещо различно от автомати, бомби, танкове, подводници ... Например печка, хладилник, телевизор, автомобил ... по-така като за ежедневна употреба. Ама да не е "случайно" комбайн с вертикално излитане :D

Ми то си е за ежедневна употреба.

Например печка, хладилник, телевизор, автомобил могат да си купят евтино от Китай, Япония, Германия, Америка, Франция и прочие. А читави автомати, бомби, танкове, подводници няма откъде да си купят.

Прекопирали са нещо чуждо.