17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам такова у дома, ако може послушно и изпълнителено!

Единствената полза от такива човекоподобни е в бардаците.

Същите технологиии и като цяло ниво на технологично развитие както в древността когато после е имало вулканичен апокалипсис и тези технологии са бил унищожени. След това пак преди 12000год когато пак хората са бил стигнали до цивилизацията на айфоните, такива роботи,такива косимчески станции и кораби и каквото си има днес. Тогава пък се е саморазпаднал едния от двата естествени съптици на Земята като кален дъжд и пак е унищожил всичко и пак в дивото. Сега за трети път сме на това технологическо ниво, и то ще свъши, само че този път самите хора ще си унищожат цивилизацията.

А други се опитват да направят впечатляващ роботизиран човек, способен да изпълнява всякакви задачи, без да мисли.

Е те тия хуманоиди ще замества журналистите в бъдеще,а те ще останат без работа,в Япония вече внедряват роботи вместо журналисти...

Това нещо се задейства с дистанционно,не прави нищо само... През цялото време човек го командва дистанционно от компютър,умишлено е снимано,все едно само прави тези мимики... Тези роботи ще се използват в журналистиката,в училищата,но няма да могат да заместят напълно хората,защото трябва да ги командва някой,засега нямат свой собствен интелект...

Впечатляваща инженерна демонстрация, но няма мозък. Просто чучело. И няма индикации това да се промени скоро.

По-добре да облекат някоя с костюм на робот, с дупки за телесните отвори и ще върши чудесна работа - даже няма нужда да е хубавка.

хората ще започнат да си закачат все повече екстенжъни, протези и т.н., докато накрая напълно се роботизират. То и сега всеки е абил поглед в телефона или компютъра, макар че още не са му вградени/вживени.

АМОН принадлежи на Тях.

Мечтата на Луцифер да създаде човек по свой образ и подобие,но без душа,това се случва... Ще създаде човек,но изкуствен,без душа,без собствени мисли,чувства,дихание,самосъзнание,просто ще е една вградена компютърна програма,която в началото ще се командва с дистанционно,след време ще я ъпдейтнат до самоуправление,но няма да има собствени мисли,а просто ще прави това,за което е програмиран роботът... Има притча за Луцифер,как в древността събрал цялото си войнство и се опитал да създаде живот,създал вълк,но този вълк бил мъртъв,нямал собствена душа,изпълнявал единствено команди,но не взимал свой решения,това бил максимума на постиженията на Луцифер,затова накрая се примолил на Бог да вдъхне душа на вълка и така и направил Бог,вдъхнал душа на вълка и той оживял... Без Бога няма живот,всички ще са кабели,хидравлика,болтове,течности,спойки,платки,програми,но не и живот... Тези роботи може да се използват в медиите и в училищата,но няма да могат да заместват напълно действащите сега лица,най много да се стигне до още наемане на работници,като техници за поддръжка,компютърна поддръжка и т.н...

Долу-горе. рогатият опитва да създава двойник на всичко, което Бог е сътворил, но не му се получава. Ето, например, Бог е създал човека, онова надъхва хората да създават андроиди. Бог е установил брака и семейството - онова налага гей браковете. Бог е установил два пола - мъж и жена, адовската идеология твърди, че има цупурнайсе хиляди пола. Изобщо за всяка човешка добродетел, демоните действат така, че да я изродят в порок. Ние се храним от плодовете на земята, за да поддържаме телата си, в рамките на разумната употреба на храни и напитки - бесовските пълчища действат с лакомия. и т.н., и т.н.

Всички ще са,като геройте на Марвел,но до едно време,след това ще се случи това,което се е случило по времето на Ной... И преди потопа е било същото,технологии,алчност,разврат,пари,никакъв морал,съвестта у хората изчезнала,докато не се е намесил някой и ни е занулил...

"Робовладелски строй" постепенно добива нов смисъл. Роботите са новите роби, които ще рОботят за нас.

За нас или за ТЯХ

Колко много невероятни експерти по роботика в дир.бг ! Сигурен съм, че специалистите от "Инженеринг арт" нееднократно са чели коментарите тук, когато са имали проблеми с разработките си.

Дали може да продължиш да гледаш сериалите си или много държиш да напишеш тия, несъмнено безценни мисли ?

Ти някой програмист от "Инженеринг арт" ли си, че имаш такива задълбочени познания ? Опа, грешка, те нямат програмисти - един дърпа конците от тавана.

Не се казва "великобританска компания", а "британска компания". Ако не знаете това значи сте неуки и необразовани.

Основно са вирусолози и специялисти по ваксините тясно специализирани в руското въоръжаване. Но днес роботиката им е като хоби

Колкото досега сме останали, толкова и в бъдеще ще останем... най-общо казано :) Ако под "да останем хора" някой някога е разбирал "да останем по дърветата или в пещерите", е.. в един момент не му се е получило и хората са тръгнали къщи да строят. По този начин не са останали зависими и от температурите на открито, след това са започнали да си отглеждат храната и така са станали не толкова зависими от гората и нейните предложения и т.н. и т.н. Та дали това, което ще бъде след 1000 години от съвременна гледна точка ще може да бъде наречено "хора" е една малко по-дълга тема. Едно е сигурно - ако все още има човечество в съвременния му вид, то хората няма да умират (освен инцидентно) и ще обитават механични, нанороботски, биологични или каквито тела си искат...

Марая Кери или Стинг, за да изпееш песен с приятели? Да ти пикая на логиката...

Само забрави да добавиш че езическите организации като православна,католическа и др църкви имат страхотен принос за създаването на роботите и др. църквите служат на Луцифер и затова те са зародиш на роботи и пр. Монотеизтичните Учения ни учат да живеем сред природата.

Не гледам сериали. Те са за хора, дето си мислят, че имат време за губене. Също като Били Джама, който си мисли, че може да е безсмъртен тук на Земята ... А православната църква е истинската Църква, основана от Христос. Католическата и другите деноминации са отпаднали отдавна от вярата, защото са изпаднали в ерес. Виж му само "кръста" на бай Франческо, дето се зове сам, че бил наместник на Христос на земята ... Пълна глупост защото Христос няма нужда от на(за)местник, понеже казва "Аз съм с вас през всички дни до свършека на света". А сега пак прочетете това детонамисах горе за създаденото и даденото от Бога и за бесовските сурогати. Кой може да си помисли изобщо, че Христос можа да бъде заместен?!

И за какъв XYZ трябва кукла на екрана като може образът да се синтезира, при това с отлично качество.

ама с калашник не може да стреля и да кара джипка с вдоен амбиряж. Да не говорим, че не е ходил на МКС... Де е Фьодор, де е това измисленото... ;)

Я по добре наблегни на сериалите, че съвсем си изтрещял и не само времето, ами и живота си губиш

Още малко трябва да поработят над усмивката, иначе им се получава идеално.

Ефекта след 6-тата бустерна доза ....

А кога ще представите човек, превърнат в робот? Впрочем и двете изобретения не ме интересуват и се надявам да не ми се налага да живея и общувам с тях.

Серьозно!!! За какво мислиш да го ползваш това гнусно създание?

А ние ко шъ прайм? Бая излишен народ, обречен на мъчителна вегетация.

Ако не сумти и не се гнуси....когато ми прави сФирки, както човечките.

Българският език не им е майчин....да ги таковам.

Роботи с човешко изражение, човеци те гледат като роботи и премигват неразбиращо след три-четири обяснения на едно и също......Не знам накъде се върви, ами я да си полегна и да си реша съботната кръстословица........Поне някакви избори да имаше пак, да излезе за малко човек, да си почеше езика със съседите на тема "наши - ваши", пък то и това няма вече. Само скоци на цени и заплахи.

Писах ви +, но.....бракът е станал свещен пред Бога чрез Закон на българина Св. имп. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА (14 ноември). Колко пъти си запалил свещ за този велик българин? Изобщо знаеш ли че е българин и че е Светец?

Мрачен е света на ЛУМПЕНПРОЛЕТАРИЯ ....без избори. Скука. Докъде стигна с кръстословицата?