Предстоят още 4 полета на марсианския хеликоптер

Апаратът доказа, че в атмосферата на Марс може да се лети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, защо от НАСА наричат този апарат, отговарящ напълно на определението за малък дрон, "хеликоптер"?... Нещо пак грандоманията ги е налегнала ;-)

Супер! Само дано няма през това време някоя буря, защото апаратът е много лек и може да не устои на по-силни ветрове... Да се надяваме на най-доброто - успешни полети на Марс!

Нещастни овце, пасещи трева като кравите. Не ви ли хрумва че ви водят за носа? Че евреите и соросоидите ви пускат лъжа след фейк и вие им вярвате и си мислете че горе има планети и некакви краварски ракети в тези планети? Не съм ли за този гений който разкри фалшификацията номер едно на 20-ти век с кацането на Аполон на Луната и кръстих тази фалшификация на несъществуващата НАСА - Аполо Нанайси за да покажа колко е фалшивто това кацане там. А сега казвмам, че за математически гений кат мен, дето спазва запитайки и други подобни знаци, че е съвсем лесно да докажа че на Марс няма нито хеликоптер, пък и не може и да има МАрс - защото още никой не е отишъл до там да види и да се върне и да ни докаже че го има. Всичку е толкова просто Уатсон.

Имам чувството, че ще ти чегъртат скоро мозъка от някоя стена. Човек, дето смисълът на живота му е да дращи под чуждо име - така свършва, повярвай ми.

BajMihal

Ееее, очаквах повече от троловете. 3 часа, а някакви мижави 5 коментара. Надника ли ви намалиха?

Разбирача таман щеше да дойде, да се изсере и му цъфнаха налъмите. Сега седи и чака, да прецъфтят, та да ги обуе.

Засега е доказал, че може да подскача като жаба на място, със седмични интервали между скоковете. Да го ритнеш ще "литне" по-високо и по-надалеч...

Предстоят, кай, още 4 полета на Марс... Тия полети на Марс и четирите са като 4-тия кабинет на борисов. ха.ха.ха...

Няма как тъпи тролове и от двата вида да не оакат.

Ако някоя от супер мощните руски ракети не я перне, пък може и да полети тази тенекия... Хората с какви технологии и мощни междуконинентални ракети се занимават, а тия от НАСА, заедно с евреина Мъск, се занимават с идиотски проекти и измишльотини.

Тъпако , нека първо тъпият руснак изпрати нещо на марс което да предава картина в реално време в тубата и тогава коментирай постиженията на НАСА. Да не забравяме че интелектът на тъпи и прости чугуни като теб стига дотолкова че само да плюе по форумите за всичко произведено в америка. Жалки сте копейкаджиите , подли безродни душици....

Нещастник, отговаряш на чифутски трол-изрод и престъпник. Аз никога не съм споменавал друга държава освен Мъсковата.