Превърнал ли е Пентагонът кърлежите в биологично оръжие

Разпространението на Лаймската болест може да е в следствие на объркан военен експеримент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Легендите разпространявани от КГБ. Всъщност това са нещата които са се правили в СССР.

блъскат бебетата с ваксини, в които има и живак, и ракови вируси и ваксините са западни- мечтата на българина шофьор и магазинерка - всичко прекрасно е от запад за тези средно статистически мозъци

аз пък не виждам нищо странно в подобни цифри в щатите хората живеят предимно в къщи с поне по декар-два земя към тях. колко от тях се сещат да пръскат срещу кърлежи всяка година? дали ще има 4-5% от всички, а може би и това е силно оптимистично. с други думи огромно количество хора са изложени на риск да бъдат хапани. кърлежите пък си живеят с кеф - огромни зелени градинки и манджата сама ти идва на крака. какво им остава освен да се плодят на воля и да хапят още повече. за разлика от тях ние в Европа живеем предимно в многофамилни жилища (блокове, кооперации ...) концентрирани сме на малка площ с относително по-малко зелени площи, които точно защото са малко ни е по-лесно по-редовно се пръскаме. логично има по-малко кърлежи, по-малко ни хапят кърлежи и по-малко боледуваме от болести свързани с ухапване от кърлежи дали правителството има пръст в историята чрез някви военизирани кърлежи. Може да има, може да няма ... това не променя факта, че самия шанс това да се случи в щатите е многократно по висок от този в Европа. винаги е по-лесно някой друг да ти е виновен (примерно правителството), а не ти самия че не си пръскаш района против кърлежи

Е какво има за чудене ? Та почти всички хитлеристки учени са прибрани от сащ. И в сащ продължават това, което са започнали в хитлеристка Германия.

За всичките им изродщини

Принципно е така, но се връща на обикновените хора, които хал-хабер си нямат от разработките на военните. В самите САЩ военните им операции имат доста противници и се организират доста протести, които правителството демократично пропуска и неглиижира.

Всеки народ си заслужава управниците! Ако не вярваш погледни България.

От чичо Сам всякаква мръсотия може да се очаква!

Може би от бързане да не бъде изпреварен dir.bg, статията изглежда по-скоро набързо преведена. Истината е че нещата за България изобщо не изглеждат добре. Ако се поразровят нещата и се направи опит за логическа връзка, нещата ще започнат да изглеждат съвсем зле за България. Въпросните лаборатории, където са правени експерименти преди повече от 40 години са отдавна закрити. В САЩ има закон, който изрично забранява подобни разработки (изследвания) на територията на САЩ. Това е причината да има над 200 нови лаборатории извън САЩ, но под контрола и финансирането на САЩ. Официалните поводи са "безобидно-научни", но нивото на достъп и сигурност на лабораториите е "смущаващо" високо. Най-близо до България са лабораториите в Грузия и Украйна. С едно от най-високите нива на сигурност. Дълги години в Русия се взимаха ДНК проби от населението на Русия под благовидната причина да се изучи произхода на Homo Sapiens. Докато в Русия не се осъзнаха и не изгониха американците, като прекратиха официалното взимане на ДНК проби. А българите са сравнително близки генетично с руснаците. Има надежда да го отнесат украинците, като още по-близки генетично до руснаците. Но не трябва да се забравя многото волжки българи в Русия и наличието на достатъчно тюркски генотип в руски граждани онаследен от времето на СССР. Да се лежи на кълката че България е съюзник на САЩ в момента е несериозно. Определено проблем има. Дори в САЩ вече официално се говори за този проблем. Ако властта в България си върши работа, тази новина не може да бъде подмината без да се реагира

Много филми гледаш... и даже си почнал да ги играеш. Ако беше чел толкова много, колкото си писал, щеше да разбереш кви глупости си сътворил. Първо на първо, откъде ти хрумна, че българите имат сходно ДНК с руснаците?!? Като видиш българин и руснак можеш да ги различиш от километри по простата причина, че българите дори не сме славяни. Да не говорим пък за сравнение с тюркски генотип. Аз, доколкото си спомням, от някакво изследване на ДНК се установи, че гените на българите се доближават най-много до тези на италианците и обяснението е, че сме потомци на траките, коита са били най-многобройния народ по нашите земи.

Чернобил ли? А как от хотелите в Лас Вегас са наблюдавали тестовете с атомни бомби? Има няма на 100 на километра дистанция.. "Chilling photos show how atomic bomb tests in the Nevada desert brought LA to a standstill in the 1950s From 1951 to 1992 the U.S. ran almost 1,000 atomic bomb tests in a test site in the Nevada Desert The tests were detonated 65 miles northwest of Las Vegas but people 240 miles away in LA could see them Incredible photos taken in the 1950s show the bomb's light in Los Angeles during atmospheric tests"

Има един американски игрален филм, комедия от 1975 г. на режисьора Тед Пост с Елиът Гулд в главната роля. Казва се Пушеци, оригинално заглавие на английски - Whiffs. Та там показваха как висшите американски военни експериментираха с химическо оръжие над собствените си войници - американци. Навремето го гледахме по кината в България и се смеехме, защото смятахме, че сюжетът е измислен. Чак години по-късно разбрахме, че някои неща хич не са били измислени.

LSD също е първоначално разработена като химическо оръжие и го пробват върху обикновени граждани, като им го сипват в кафето. Имаше документален филм, даже показваха кафенето, където са експериментирали. Може да става въпрос за същата разработка.

То да бяя само тез гадинки ами ако изскочат ония ми ти летящи змии и пиявици с по две глави тогава стой та гледай.Изтрещяхте а ? Нахлупвайте шапките от алуминиево фолио и стойте в панелките, това е решението.

Повече от явно е, че яко си се насмукал с нещо високоалкохолно.

природните кърлежи не са чак толкова страшни, колкото кърлежите натресени ни по евроатлантическата ценностна система... едните пренасяли лаймската болест, а другите джендърската. по -опасните кърлежи си остават от втория, "демократично" - "толерантен", те са като мароканските скакалци... след тях и потоп.

Точно така, всичко лошо което се случва по света ,идва от сащ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

По-скоро от техните господари...

Това ми припомня, че още преди 15-20 години бях чел и по телевизията бяха разказвали, как правителството на ФАЩ провеждало експерименти върху хора, върху затворници ксто умишерлно не им се давали лекарства за да се проследи развитието на болестите. Заразявали ги със сифилис гонорея и какво ли още не! Отваряш уикито, и четеш: Unethical human experimentation in the United States

САЩ избиват хората по земята а тук цензурират написаните коментари и истини!!!

Същия случай както с СПИН,от САЩ идват най големите беди за хората.

Бахти бруталното! Да експериментираш дори върху собственото си население, заради една потенциялна война с СССР!!! Пък после комунизма бил лош! Все пак, това не са индианците на които са давали заразени с шарка одеяла, за да ги избият загробвайки десетки милиони индианци...не са били и целта да изтребят негрите! Защото по снимката се вижда че основно експериментите саа провеждани по Източното Крайбрежие в Северните щати, а не на Юг в Южните щати!

Нормално е, ако експериментират, то да е с/върху предимно бялата раса. Противникът е (предимно) от същата.

Да, така казано.........Не се бях замислил, че от тази гледна точка експериментите вече продобиват смисъл.

В САЩ са експериментирали с нищо неподозиращото си цивилно население като са разпръсквали над определени населени райони не само биологично, но и химическо оръжие. Не са имали никакви скрпули по темата. Лошото е, че това най-вероятно е правено и в СССР. Що се отнася до индианците, цифрите ти са преувеличени, не че това оправдава геноцида на белите американци над тях. По разлини оценки коренното население на Северна Америка е наброявало около 5.5 милиона индианци групирани в различни племенни общности преди идването на белите заселници. Днес от тях са останали около 500 000 техни потомци - чисти или смесени. Бялата раса. Жалко, защото са имали интересна и самобитна култура, която е почти безвъзвратно загубена. Техните духовни схващания са били много подобни на източните духовни учения като будизма.

Точно обратното е. При идването на белите В Северна Америка и Канада са били 500 000, а сега са 5 милиона. Заради начина на живот и температурните разлики Зима-Лято са били доста слабо населени тези райони. Най-голямо е било населението в Латинската част, където маите са били към 5 милиона при стъпването на белите. В този смисъл може населението на Северна Америка до Панама да е било 5,5 милиона души.

Ама ако питате Иво Минжев или Сюлейман Паси тва няама как да е възможно. Дори ще намесят Кремъл и ще изкарат кърлежите - съветски агенти!

Що не пишете за експериментите с радиация на руската армия върху украинското население?

Момче с тебе са експериментирали илюменатите анално!

Ами как за американските ядрени опити и строени войници, гледащи ядрения взрив през специални очила ?

По-жълти от това нямаше как да станете...

Допреди 4-5 години Софийските кърлежи бяха чисти, е - вече не са!

Ами че нали вече сме в НАТО, няма само американците да заразяват я?

ли не сте намесили Путин :). Сигурно новата опорна точка е че той е излюпил кърлежите

Те за това решиха да премахнат всички заразени свини, да не се окаже че някоя може да има имунитет и да си направим бяла дунавска свиня устойчива на "африканска" чума. Щом е толкова апасна тази чума, как тия диви свине дето я носят не са умрели?

Виновни са ильоменартите.

"...дали някои от използваните кърлежите и насекомите..." "...долната камЕра на Конгерса..." И балистичния подход към пунктуацията - в добавък. Гогов, нали!

От 1951 до 1969 г. Министерството на отбраната прави изпитания на открито на болестотворни вируси и бактерии в различни населени области на САЩ. През 1953 г. военните изпускат облак от газ, съдържащ цинково-кадмиево-серни съединения, над няколко големи града във Вирджиния, за да придобият представа за токсичността на разпръсквани химически агенти. През 1953 г. ЦРУ започва зловещия проект МК-ULTRA. Цел¬та му е била разработването и изпитването на вещества и би¬ологични агенти, които биха могли да се използват за контрол на съзнанието и поведението както на отделни индивиди, така и на големи групи от хора. През 1960 г. Военното разузнаване на САЩ започва проектите THIRD CHANCE и DERBY НАТ. Първият представлява изпитване на ефектите на ЛСД върху европейското население, а вторият - върху азиатското. През 1966 г. ЦРУ започва проекта МК-ОFTEN - програма, чиято цел е да изпробва токсичните ефекти на определени медикаменти у хора и животни. През 1968 г. ЦРУ експериментира с възможността за отра¬вяне на питейната вода с различни химикали. През 1969 г. Робърт МакМахан от Министерството на от¬браната иска от Конгреса на САЩ да се отпуснат 10 млн. USD за проект под ръководството на ЦРУ, имащ за цел да осъществи в срок от 5 до 10 г. създаването на ново биологично оръжие - микробен агент, срещу който не съществува естествен имунитет! Парите са отпуснати на следващата година. През 1970 г. САЩ интензифицира усилията си по разработката на "етническо биологично оръжие", Което има за цел селективно да унищожава отделни етнически групи, като се из¬ползват особеностите на генетични различия и вариации в ДНК. През 1975 г. започва специална вирусна програма, чиято цел е да разработи вирус предизвикващ рак у човека. През 1977 г. на слушания в Сената се потвърждава, че 239 населени области в САЩ за периода 1949-1969 г. са били подлагани на целенасочено биологично заразяване.

Това едва ли е всичко. По-забавното е, че от другата страна на барикадата не стоят по-различно нещата. Най-малкото сме инжектирани и съешавани инжекционно с всякакъв добитък под хуманния предтекст, че ни имунизират против туберколоза, например. Ядрената програма ... Ми то отначало са смятали радиацията за нещо полезно, ръгали са радиоактивни елементи във всичко с цел уж подобряване на здравето. Понастоящем само ядките ги облъчват. Тялото е слабо, но не и духа. Хубаво е, че нямаме идея нито на какви експерименти сме били подлагани, нито какво ни чака. Кой знае дали иначе бихме имали стимул за живот.

Да сътворява всякакви нови болести , да скара и най-добрите комшийски държави /в срок само за 3 г. /, да предизвика войни , и каквото се сетите друго !

САЩ СА НАЙ-ВЕЛИКАТА И ДОБРОНАМЕРЕНА ДЪРЖАВА ! ЗА ТОВА НЕВЯРВАЙТЕ НА ТИ ЯПРИКАЗКИ ПУСНАЛИ СА ГИ ЛОШАВИТЕ РУСНАЦИ! САМО САЩ ДО КРАЯ НА ЗЕМЯТА!

А има ли ИДЕАЛНИ държави в света ?

Айде на улицата , да търкаляш аспирини !

Е и какво от това, някои имат имунитет и не им пука. Да му мислят слабите.

ВЪЗДУХ МЕЖДУ УШИТИ ТИ!!

Това докато с егледаше плред огледалото ли го измисли, звучи доста автобиографично.

Точно като ХИВ вируса но в никакъв случай няма да си признаят! Който не вярва да се поинтересува кога се появява /в средата на ХХ век, по-точно 60-е/ изведнъж от нищото....

Все едно преди не са се любили хората

Според една конспиративна теория изобщо няма вирус на СПИН. Иначе СПИН си има от древността, в смисъл, имунна недостатъчност, но причините за това могат да са най-различни - отравяне, недохранване, различни болести, примерно хепатит Б и т.н.