Пушката, разработена специално за "Делта Форс" (снимки)

Най-гъвкавата част от специалните въоръжени сили на САЩ разполага с един от най-добрите автомати в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаммм... А калаша само след 750 изстрела (25 пълнителя) заприлича на шлака - разтопи се целия и започна да плюе куршумите. Всичко по него се разтече... Скоро беше, тук, в ДИР-а, имаше видео за "фантастичните" възможности на калашчето. :)

А ти продължавай да вярваш че ще изтреля 10000 куршума без да загрее

Само в българско интернет пространство може да се даде една тема, която няма много общо с други, по-класически теми и българина подхваща любимите си теми от тоя класически сбор. И става кралска какафония.

Че тия делта форс не се провалиха? Hе мися, че са много за хвалене. Има по-добри от тях, САС, руснаците, тюлените, израелците...

Къде ги намеша и россияните па ти бе... :))

калашников имат поне още 15 модела след ак47. кеф ти калибри, бързомери , стойки, дръжки, червени точки и квото може да се накичи

може и да е убаво ма тия гъвкавите са гъвкави от чупки в кръста ли? кой ги фана се ги мъндрасА! Тиа немат една успешна операция от как съществуват, а уж ги тренират у форт Браг къде правеха едно време добри зелни барети. Сега явно и там е джендър поделение!

Любопитно, по думите на тази статия, немците с направили добро оръжие за да въоражат краварите с техните нескопосани вечно засичащи и трошещи се М-16..А тогава защо не са го приели самите немци преди, а и сега на въоръжение за да заменят техните дефектни Г-36? Да добре чухте! Г-36 е дефектен! И това установиха преди няколко години швабите, когато се наложи да ходят наистина на война по всекви ми ти там ираци и Афганистани! Оказало се е че след само 2-3 пълнителя изстреляни на напълно автоматична стрелба, нещо което се случва често когато боевете се водят на къси разстояния с масирана стрелба, и в тези случаи Г-36 започва да клини и да плюе патроните след което засича! Затова и немците последните няколко години търсят замяна на Г-36, който може и да е по добър от М-16 но е нищо в сравнение с надеждноста на АК-47 или АК-74 или последните модификаци като АК-15. Който не вярва, на това което съм написал, да влезе в нета и да почете за дефектите на М-16 които струва живота на хиляди обикновенни американски войници, и дори на цял отряд от супер пупер великите Тюлените на които М-16 бяха заекли по времето на бой в Афганистан преди няколко години, както и тези на Г-36.

По руските блогове какви ли не простотии и измислици се пишат и само най-тъпите им вярват. Няма такива случаи в афганистан. Напротив М-16 е толкова добра, че е на въоръжение в афганистанската армия. Много п-дбри са от АК. В нета има достатъчно видео където се вижда как АК засичат докато R-15 продължава да работи без проблеми при същите условия. колкото до другите глупости то си пише: New HK433 5.56mm assault rifle ready to replace G36 of German army

"... М-16 е толкова добра, че е на въоръжение в афганистанската армия" Афганистанците ползват оръжията, които им продава окупаторът? Бре, к'ва изненада!

Ти малоумен ли си, та вярваш в шитните които пишеш! М-16 НИКОГА, ПОВТАРЯМ ЗА СЛАБОУМНИТЕ, НИКОГА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ДОБРА КОЛКОТО АК-47!!! Дори във Виетнам американските войници са я хвърляли в кофите и са я заменяли за всеки Калашник до който са могли да се доберат! Дори в туба има краварско образователно филмче, как трабва да се чисти М-16 която засича по време на бой! Това филмче е голям ташак, виетнамците стрелят със свойте БЕЗОТКАЗНИ Калашници, а кравите чистат М-16 докато стрелят по тях! Чети КОЗАК И РИДАЙ КАТО КОНЧИТА! https://www.cleveland.com/world/2009/10/in2008afghanfirefightus_we.html https://atwar.blogs.nytimes.com/2009/11/02/how-reliable-is-the-m-16-rifle/ https://www.nytimes.com/2009/10/03/world/asia/03battle.html?mtrref=atwar.blogs.nytimes.com&assetType=REGIWALL&mtrref=www.nytimes.com&gwh=D11BABD1A1DF7FB05C867B6D8F8C5740&gwt=pay&assetType=REGIWALL https://medium.com/war-is-boring/the-armys-main-rifle-failed-during-a-deadly-afghan-battle-57c055acc76b https://taskandpurpose.com/pentagon-is-doing-something-about-the-m16-and-m4 За разлика от тъпите дебилни козяци, аз не си хгвърлям думите на вятъра!

А ми умеят да правят пушки тия германци... то шмайзери, то G36, то АК47... могат си го бе....

Като толкоз могат що не можаха и Щурмгевера на Шмайзер да го оправят да не е такъв тотален провал?

Ми учили са се хората... и са се научили... я каква хубава пушка са направили с АК47... и са продължили напред...

Надеждност безотказност на АК47 и всичките му други положителни черти са супер за полуграмотни индивиди от средна Азия или Африка Айде ако мога да си позволя нахалството да те помоля да направиш връзката между новината И КАЛАШНИКА (две години съм го мъкнал на гръб и му знам и кътните зъби)

Дебилно кончи, ако ти си мъкнал калашник то Боко Тиквата е Супер Любо! Виждал си Калашник само на снимки смешник. Или си го сънувал докато си бил в КЕЧа в Строителни войски със се мангалите.Докато виж аз съм мъкнал на гърба си АКС-74 , слабоумнико, и много добре знам какво може Калашника.

.. май само си го мъкнал! .. дадоха ли ти поне 10тина патрона да изстреляш или само го лъскаше за нарядите! .. аман от малоумници! .. АК-то също е по германски прототип от войната!

мАЛОУМНИКО! кАКЪВ ГЕРМАНСКИ ПРОТОТИП ТЕ ГОНИ ВЕ дЕБИ! ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАК Е УСТРОЕН ЩУРМГЕЕВЕЕТО И КАК КАЛАШНИКА, КОЙТО СИ ВИЖДАЛ САМО ВЪВ ВЛАЖНИТЕ СИ МЕЧРТИ В КЕЧА! М-16 Е КОПИЕ НА ЩУРМГЕВЕТО НО НЕ И КАЛАШНИКА!

До НААКА 47, виж сега моето момченце, руснаците са първи братовчеди на извънземна раса от планетата Мирфак. Братушките ти владеят левитация /първи в света са я измислили/, телепатия, телекинеза, могат да стават невидими, да не се хранят по 1 година, да не пият вода и да не дишат, както и да акат злато и диаманти. А сега, след като прочетеш това, вземи се успокой, че са най - великите във Вселената, пий си хапчетата, лягай и остави форума на нормалните хора.

Като гледам ти владееш само козяцкото посиране, като лудите говеда от плаващия кенеф Донадл Дък...И те можеха да се посират само като теб. Други свойства освен да произвеждаш шитни на този свт, май наистина нямаш. Така че като всяка краварска шитня, защо не се плъснеш надолу по канала като истински фекал.

Ъхахахахахахаха...

ХК нямат лошо произведено оръжие.

Е а стига ся. Егати новината - немците направи добро оръжие. Че това не е новина Нали те направиха образците за късо и "щурмово" оръжие което се копира от русннаците и от белгийците и от американците.

Това американско оръжие пак е руски Калашник

Jaxon

а нашите какво използват

Горкичкият гогов. Използва за едно и също оръжие : пушка, карабина и автомат.... За това, че не прави разлика между калибър на оръжието и мунициите с които то стреля е няма смисъл да се коментира, то отдавна е ясно че не знае миличкия той. Но най- се чувствам се ощетен, щом не прочетох за картечен пистолет.

той си е такъв от край време Като оня надпис в каубойският бар - "Моля, не среляйте по пианиста - той толкова си може"

нима във филма рамбо не беше ракламиран ак74 като най добрия,след като сталоун даже го извади от тинята и продължи да громи лошите,недей така с лошо,филма го е гледал целия свят

сусам бил гладен е убит ли

дано не е произведена от боинг