Коментари - Путин: Интернет гигантите са вече в конкуренция с държавите | IT.dir.bg
назад

Путин: Интернет гигантите са вече в конкуренция с държавите

Руският президент вижда заплаха за "основните човешки права"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Путин: Интернет гигантите са вече в конкуренция с държавите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А банките? Или те, банките, вече не са конкурент, направо са шефовете на държавите.

"Хръвлянето в затвора" на Навални - забележете заради измами, а не за политическата му (макар и подривна / на ЦРУ) дейност.... а "хвърлянето в затвора" на протестиращите в Капитолия? Блокирането, цензурирането, забраната да се говори за изборните измами В САЩ!?

имаш впредвид ФЕД ? прав си

Брей да не спряха парите на троловете статия за Путин полвин час няма ругатни и обиди ?!

не виждам нищо невярно в казаното от Путин дали дир. ще е така добър да ни сведе и изказванията на Байдън, Меркел и Джонсън, може и на франсето Макрон ? ще е интересно

Може да са на оперативка - да им свеждат новите опорки :-)

Точно заради тези тези на Путин, западът се опитва да го омаскари, със честни и нечестни средства .Точно поради това и руснаците като цяло искат той да е начело на държавата. И истината колкото и да я преиначават, винаги излиза наяве.

Или за Асанж, защо е в затвора в Англия и как САЩ му гласят 175 години затвор?

Кой запад? Китайският ТикТок ли?

Не, просто засега сме само троловете на единия отбор.

Ботоксовиият и епилиран пппедал-психаР путКин говори за човешки права!!!!!! БУХАХАХАХАХАХАХАХА АААААА БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

путКин има челен опит! Защо не разказа как изпрати мутри на Павел Дуров едно време и го накара да продаде вКонтакте на символична цена на един свой блюдолизец! Кажи, путКине! Кажи за интернет гигантите и човешките права! БУХАХАХАХАХАХАХАХА Бахти наглия болшевишки запартък!

Щатните щатски тролове квичат, значи Путин отново е казал някоя истина. Особено изявен трол се явява един самообявил се майор...

Мда, той двупръсточелият ботокс е извор на Истината! Некво 70 комунде кво ти разбира от ИТ гиганти и човешки права! М!

леле...гледай само да не получиш инфаркт от толкова пенявене

Когато Путин говори, другите лидери могат само да си записват!

Страх, че ще станат по-силни от него. Губи КОНТРОЛА ...

Пълна дислосиация - с други думи вместо централно управлаеми бункери едни от Ай-Фончето стартирани ... войни . Тогава , какво от онова среща в Давос и изказванията ? Не могат да контролират от държавното ниво . Остава вместо селфи - селф-контрол . Но какво означава това ?

Майорче верно ще се споминеш бързичко с толкова злоба. Ти верно си тъпичък и едва ли вдяваш точно какво става ама все пак ще ни е мъчно за глупостите ти

Не могат да си зписват докато се заливат от смях

Разбира се, той е и автора на десетте божи заповеди. За Менделеевата таблица се спори.

А не може ли някак си да се публикува самата реч на Путин, а не някакви части от нея с полумните коментари на Франс Прес, Ройтерс и т.н.

Добре че в Русия е демокрация и Путин е демократично избран президент за 5 път. Ей тва е демокрация добре че комунизма падна :)

Намерих речта на Путин. Съветвам всички да я погледнете (лесно се намира в Тубата). Опасявам се, че акцентите, които ни описват в статийката по-горе не са акцентите от речта. И искаме или не искаме, последствията от тази реч ще са даже по-големи от Мюнхенската му реч от 2008.

Путин говори най-вече за социална държава и за това, че съвременната държава трябва да осигури най-основният базис за нормално и достойно съществуване на гражданите си ! Освен това извади една много нелицеприятна статистика на Световната банка - ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г. РАЗХОДИТЕ ПРАВЕНИ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ НА "ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ" ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, КОМУНАЛНИ ПЛАЩАНИЯ (ТОК, НАЕМ, ОТОПЛЕНИЕ, МЕСТНИ ДАНЪЦИ) СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ НАД 3 ПЪТИ (300%) ! Докато в държави като Китай, Русия, Белорусия, ЮАР и т.н. СА НА ПОЧТИ СЪЩИТЕ НИВА ! Т.е. западният "обикновен" човек и някогашната "средна класа" обедняват с огромни темпове и прави неъзможно съществуването на тези държави в сегашният им вид ! Аз бих добавил от себе си - да за 30 г. изпапаха това което награбиха от Източна Европа, Африка, бившите съветски републики и сега без нови войни и грабежи (няма къде да грабят) големите "демокрации" не са вече демокрации, а постепенно се присвояват от няколко мултинационални компании. !

Толкова ти е IQ-то - като на питекантроп. Къде си тръгнал мнение за Путин да даваш?

Жална и майка на свободата на словото с такива 'адвокати' като Путя Кремльовски..

е да си се срасъл с властта за над 20 години - това не е демокрация и е пречка на прогреса - трябва сменяемост и свежи идеи. Каква е визията му за бъдешето на страната?! Въобще не става ясно!