17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....

30+ години, откак американците откраднаха седем НК-33 двигателя с пълната им документация. 30+ години не могат да изкопират технологията ... великите най-технологични ... После мрънкат, че Китай, Русия, Иран и други държави били крадяли технологии ... а, то се оказало, че краденето на технологии не било проста работа, не е като да откраднеш петрола на сума държави ...

Вярваш ли си или ти плащат?

Вярва си на 100% те тия орколюбци отдавна си живеят в свои си свят ! Там русия изстрелва и приземява ракети ежедневно :) И си къпъват ирански дронов и ракети защото са по ефтини :)

До руските миризливи ватници Прегледаи те си опорките карате го по инерция ще ви наритат пак насраните задници Русия вече обича Мъск даже руските баби го канят за руснак ! Вече не се взривяват бидони тои милиардера вече е защитник на Русия еи тия руснаци бе виж как. от африканче го направиха американче а русначетата от бели хора станаха кучки

Законите на физиката са гадно нещо, няма как да ги заобиколиш. Но това не се учи в колежчето по икономика. Там ти казват, че каквото не става с пари става с печатане на още повече пари.

Вряк-вряк, пак се давиш от злоба. Врякай си.

Кои ще плати въглеродните емисии за тези тестове?

Кой ще плати въглеродните емисии от руските ракети и от прословутата военна колона с дължина 60 километра?

Това не е взрив, гърмят и се взривяват само ракетите на бензоколонката. Това е бил празничен фойерверк по случай теста. Или щото се загубиха 40 спътника?!?

Чукча писател. Какво спътници какви 5 лв Това е тест на двигател за старшип, който още не е лятял в космоса. Фалкона е със съвсем друг двигател и рамазва конкуренцията с ефективност. Изтрелват повече от веднъж седмично тази година и нямат авария. А има първи степени ползвани над 10 пъти.

Тежката ракета на Мъск бе изведена с 2 помощни ускорителя, на които първите степени се върнаха, като 4 пъти използвана едната а втората ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ПЪТИ. Имам чувството, че инженерите на Мъск гонят рекорд от 100 пъти завръщане на първа степен?

Вие руснаците ще му миришете изгорелите газове на Мъск!

Странно, изгледах цялото видео, но избухване нямаше. Има видео от най различни тестове, но нито една експлозия. Видях и зелената светкавица, но двигателя продължи да си работи. Това по скоро прилича на неизправност. Никъде, никакво избухване нямаше. Явно на дира са спаднали кликовете за отчитане пред рекламните агенции и пускат партенки, за захлебване на тролефермата.

Така е, вижда се, че тролчетата в другите коментари дори не са гледали видеото, но "коментират".

Ко викаш, ши играят на тото астронавтите, кой и кога ще прецака мисията.........

Притеснителното е, това че тези взривове били нещо нормално! А като се има в предвид, че за големия космически кораб ползва 31 броя от тези двигатели - доста притеснително става!

По добре да гърмят по време на тест, отколкото по време на мисия. Е, по-добре е изобщо да не гърмят, но това е практически непостижимо. Иначе, гледайки заглавието "Ракетен двигател на SpaceX избухна по време на тест" се чудя за коя дума в него се отнася "нея" от подзаглавието "Щетите от нея обаче са минимални". Съгласуването по род в кой клас се учеше или вече не се учи?

Нормално е при тестове да се взривява туй онуй. Важното е при продукция да не гърми кат китайска пиратка.

Остана само да кажете,че краварите дори са щастливи от експлозията.

Ами Мъск толкова си може.

Ако Мъск толкова си мож, значи роскосмос нищо не може хахахахахахахахахаха