Разузнавателните агенции в САЩ ще представят доклад за НЛО

Миналата година Пентагонът декласифицира 3 видеоклипа, заснети и потвърдени от военни пилоти, които са наблюдавали странни обекти

Обратно в новината

Коментари - Разузнавателните агенции в САЩ ще представят доклад за НЛО | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извънземните, идват да се ваксинират срeщу Covid 19 ...

Шоуто с вируса е на приключване, ред е на шоуто с извънземните.

ЗА ВСИЧКИ ПЪТУВАЩИ ИЗИСКВАНИЯТА СА ИМУНИЗАЦИОНЕН ПАСПОРТ И ДИГИТАЛЕН СЕРТИФИКАТ........ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ВСИЧКИТЕ ВИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И ЛИЧНИ ДАННИ БАНКОВА СМЕТКА И СМАРТ ТЕЛЕФОН..... ДА БЪДАТ ВЪВЕДЕНИ В ЕДИН ДИГИТАЛЕН "ДОКУМЕНТ" УСТРОЙСТВО ИНПЛАНТ С БАРКОД..... КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ НА ЕКАРИСАЖА

Шило

мдаааа, "Полицаят и извънземните" с Луи дьо Фюнес

"Дали наблюдаваните НЛО са резултат от напреднали технологии на чужди противници или имат извънземен произход?" чужди противници ... кои са НАШИТЕ противници ?

Пак правят експерименти с иновативни самолети като пред 50-те и 60-те години на миналия век. За това говорят за НЛО та да разсейват хората. Предния път военните на САЩ и СССР измислиха НЛО и дори напускаха разни фалшиви снимки, конспирации, книги и т.н. За абдали……

А ти си от ония дето вярват, че "чинията" на Аврокар е била бъркана с НЛО ? Онуй, дето едвам се клатушка на няколко см над земята и то само с кабели и маркучи?

По-интересни е да кажат за ИЛО (идентифицирани летящи обекти) с евентуален извънземен произход.

По-интересно... Не съм робот, но си забравих данните за вход. Регистриран съм. Правилно отмятам картинки.

И КВО ДА ВИДИ НЛО ПАРКИРАЛО НА ЧАСТНОТО МУ ПАРКО МЯСТО...... ОТИВА НАШИЯ ЧУКА НА КОКПИТА И ОСВЕДОМЯВА ЕПИЛИРАНИТЕ ЧЕТИРИПРЪСТИ ШИМПАНЗЕТА : - ДОБЪР ВЕЧЕР, ТОВА ПАРКО МЯСТО Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, АКО ОБИЧАТЕ ОСВОБОДЕТЕ ГО!... ПОЛУЧАВА ОТГОВОР : СРЕДЕНПРЪСТ И ФАККЬ ЮОУУ ЮОУ ФАКИНЬ ВИЛИДЖЪР!! НАШИЯ МУ ПАДА ПЕРДЕТО ВАДИ ОТ МОСКВИЧА ЩАНГАТ, РАЗБИВАНЕ НА СТЪКЛОТО, ЗАХАТ ЗА ТЪНКАТА РАТЕШКА ШИЯ, ВАДЕНЕ ОТ КОКПИТА... КАТО МРЪСНО МАЧЕ.... ЗАХВАТ ЗА ГНУСНОТО КРАЧЕ И ЛУПАНЕ У ЗЕМЯТА КАТО ПРАНА ЧЕРГА НА ТЕПАВИЦА...... ЕЙ ГО СЯ, БРАЧЕДА СИ УШИ СИВА БРОСЕТА И КОЛАН ОТ "извънземно".... НЛОто РЯЗАНЕ НА ДВЕ, СЯ НА СЕЛО В ПАРКА ДВЕ БЕСЕДКИ....

Хайли лайкли, руснаците Петров и Баширов ( тия от КГБ с новичока) са ползвали за неслужебни цели новия вид превоз и са позволили да бъдат засечени/ разкрити. Санкции, веднага и за всичко че са възпрепятсвали правото на осведоменост на обикновения американец за това какво служебно транспортно средство са ползвали.

Кретен с платена полититческа поръчка

Пращат ни дронове да ни изследват и наблюдават, а може би и ваксина за или срещу нещо? Тоя ковид накрая да не се окаже съвсем не китайска направа, а? И сега наблюдават реакциите ни и дали действа. Но и ние не спим и не стоим със скръстени ръце. Има ги, няма ги, но човечеството също е понапреднало в науката поне и макар и бавно, измисля противодействие. Скоро ще летим и близо до тяхната скорост. Примигнеш, и вече си на работа зад бюрото. Пак премигнеш, и работният ти ден свършил. Трети път премигнеш, и те вземат за неврастеник. А вътре стаята е изолирана и празна и можеш дори да си говориш сам срещу един. Засега това беше най-новото по темата НЛО. Може би Мамалев, Радичев, Сапунджиева и Попандов са по-напред с материята и знаят нещо повече?..

Всички тези обекти са кръстоски на прилепи от Ухан със секретни китайски спътници (които могат да се размножават). Точно те разнасят коронавирус. Не се и съмнявам, че американските секретни служби ще разкрият бързо тези китайски далавери.

Айдееееее, и тия взеха да отчитат дейност като учените...

Като знам как хората като чуят НЛО и веднага е равно на извънземни ... ще се напълни пак с безумни коментари :)

И ние така като шмъркахме и родихме супер музика, ама виж за НЛО не ни е дошло на ум.

Мунчо Нищоправеца си е цело НЛО - цяла държава затрива заради болшевишките му началници

Да не е управлявал 11 години президента бе шушумиго?

Мунчо не знам, ама Партията Му ни управлява от 1944, та до ден днешен! А всички ТЕ са синове на Партията, която е права, когато съгреши дори! Мунчо - младият (тогава!) и верен син на Партията, делегат на нейният 14 конгрес, като представител на армейска партийна организация! НЕ! НЕ СЪМ РОБОТ!!

На Бойко джипката кат литне и него ще го имат за НЛО