Ремонт на iPhone може да струва цяло състояние

Без наличие на гаранция, услугата се оказва неоправдан разход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе кой идиот че оди до оторизиран сервиз на нагризаната ябълка след гаранция да сменя екран?!?!? У BG има илядо сервиза дето ще ти сменят за 30 кинта + цената на дисплея.

покупка в условията на продължаващо изнудване? не, благодаря.

"...смяната на задното стъкло на iPhone XS Max струва 599 долара." Само да отбележа за журналята, че дисплеят на телефона се намира отпред, а не отзад на телефона. ;)

В случая журналята са по-в-час от теб.

ха ха ха ха ха ха... печелиш наградата днеска за най-тъп трол :))))

Колккото и да ти е странно задното стъкло е по-скъпо от предното, шефа нали е обратен задницата му е по-скъпа :)

стряскащо звучи, направо ужас, шок и паника ... ама като се замисля, че всъщност на мен лично за 15-20 г ползване на телефони не ми се е налагал ремон на нито един, при все че съм ползвал всеки от телефоните си по 3-4 г. някак не се притеснявам особено. в крайна сметка как се чупи екран? той от лежане на масата не самосчупва! чупи се като го изтървеш някъде! ми отговора тогава е съвсем прост не си изтървай телефона!

За 400 $ има съвсем нови и много, ама много добри телефони. Никога не бих ги дал за ремонт на стар раздрънкан айтелефон.

знаем... и за раздрънкамо ферари и бентли няма да дадеш пари. за това си има висши и нисши класи.

ами гледам сега. Смяната на батерия на Huawei Mate 20 Pro струва 49 евро или в долара - 56. Та значи 69 ще те разори, а 59 не. Смяна да дисплея в неорторизирана фирма в Германия струва EUR 273,90 (ибеи) - 313 долара за смяна на зареждащата букса - 59 евро. Гогинка.... аре да събереш малко вода от различни места, да пийнеш и после да ни обясняваш коя колко била гадна. Смяна на дисплея в

на гол тумбак - чифте пищови. Ти остави... ма знаете ли колко струват накладките за Бентли... направи се разорих. Къде къде Гоуфа е по-добър и евтин за обслужване. Прецаках се. Гледам никой не ги кара Бентлитата... явно са скапани. Ама на... излъгах се.

Най-много пари има в човешката глупост.

Не е важно какво можеш да си купиш. По-важно е какво можеш да си позволиш да си купиш! Тази играчка не е за несъстоятелни хора. По коментарите Ви се разбира на кой клон сте увиснали и колко струвате.

Тази играчка е за хора, които обожават да ги стрижат.

Хювейя по-малко ли струва? А знаеш ли за колко ще ти сменят екранчето там като си платиш всичките такси за изпращането му да Китай и връщането му обратно? Аре пробвай.