Русия ще продава Су-57 на Китай

Скоро ще дебютира експортната версия на самолета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ама китайците казаха че не им трябват за военни цели ами им трябва един самолет за тактически цели. Ама като четете само руски издания, така ще е.

Мдааааа, те и американците така - избиха се да продават F22 в чужбина. Същото ще е и с руснаците. Особено пък да го продадат на Китай, дето вече си има собствен изтребител от 5-то поколение, а може би и два. И единственото за което ще го използват този Су57 ще е кражба на технологии.....

Ф-22 американците никога на никой не са го предлагали , смятай щом и на Израел не са дали. Този самолет е върхова технология , но и него го спряха скоропостижно - много е скъп , а точно тия години компютрите така бързо се развиваха , че докато му внедрят процесори и т.н и те вече ставаха за настолни компютри.Сега ще го модернизират като му сложат интегрираната система за навигация и целеуказване А Су-57 за кражба на технологии не става , китайците имат не по-лоши.....единствено може за двигателя ама още не му е внедрен "уж новият"

хора без грам понятие говорят за военна техника! А бе мушмурок, електрониката която ясе ползва в военната техника особенно авио и ракетна е на съвсем друга бира спрямо гражданската! Ти изобщо виждал ли си военна техника как се окомплектова например документално? А камоли изпатия да се правят и да минат целия цикъл на изпитания??

Хубу да го продават, ама никой не знае кога ще започне производството...

Таз година баце,таз влизат на въоръжение 2 ескадрили,от догодина с новите плазмени двигатели още и броиш до 1000.......... така рече Путин...........на него ли да вЕрвам или на теб....Ко шЪ кайш

Вярвай на Е. Джуджето е отявлен лъжец

Няма такова животно су-57. -Не готово, -не е прието в армията - дори една бройка -не се произвежда сериино, -не се изнася никъде по света. За мулфилми не си струва да си губите времето.

Има 10 тестови бройки в руската армия от последната версия. Причината да не се произвежда засега е новият локатор на Су35, който вижда отлично "невидими" самолети, такъв слагат в момента и на Су30. Затова Су-35/Су30(последна модификация) от дуралуминий са за предпочитане пред композитните Су57 (многократно по-скъпи за производство и поддръжка, но сходни характеристики).

Ненормалник произведеи са всичко 5 броя прототипи като единият от тях се разби а дугия се самзапаи и изгоря. Останаха 3 бр. Производството е спряно в края на 2017, Самолетт изобщо не е 5-то поколение и е пълен провал

10 бройки никога не е имало от този самолет. 5 броя има, които можеха да летят и 2 бройки за наземни изпитания, които никога не са летели.

САЩ: Китайският стелт J-20 е по-добър от руския Су-57. Вградени в под корпуса радари, геометрични ъгловати форми и специално покритие биха направили J-20 доста "невидим" за противниковите радари. Освен това Китай е изпреварил Русия и по произведени бройки, защото има около 28 активни J-20. Ватенките нямат нито един су-57 приет в армията им И проектът е вече спрян. Пари няма, откакто индийците се усетиха и избягаха от проекта, като сега ще купят от америка Ф-35. Ватенките са пак КАПУТ. Долнопробна лъжа на алкохолиците ватенки както винаги е че самолетите им са евтини. Това е целта на санкциите. Така измислената изкуствена СССР фалира. Сега вече е на път да фалира и агресивната и бедна ватна държава.

Хаха,китайския самолет по добър,хахаможе би ,но от американските........уж по добър,а купуват от Русия 4 то поколение Су35,па даже и на международни учения ходят с него е не с техния си 8о поколение. За Су57 да не говорим,той е от друго измерение

Естествено, че на учения с руслямците ще ходят с руски самолети. Няма да си разкриват технологиите на врага.

Не знам защо,но краварчеета като чуят за Су57 и се стресират,нема да се пУАшите,ще дойде време, след 70-80 години и американците ще направят нещо подобно,но за сега и близките 50 години Су57 е едноличен, безспорен властелин на небето

безспорен факт е , че си просто един червен дебил. Какъв властелин е тая Сушка бе , дето още не е излязла от тестова фаза ."Краварите" за стресиране не знам , но може да се насират...от смях. Но няма значение - вие , червените зомбита си дрънкайте там вашисте си глупости , а през това време хамериканците си си го произвеждат и ПРОДАВАТ Ф-35 - нищо че бил дефектен , че не летял , но за сметка на това е скъп. Стойте отстрани , наказани в ъгъла , подсмърчайте и си гълтайте сополите.

Тъй,право думаш,нека краварчеета да скимтят,докато сушките господарски хвъркат над Сирия,па дано доживеем следващият полет на Фкста35 над Афганистан,но се съмнявсм да дочекаме до 2075 лето

Италия няма намерение да купува американски изтребители от следващо поколение Ф-35 "Лайтнинг II" и ще преразгледа настоящото споразумение.Това е съобщил министърът на отбраната на страната Елисабета Трента на 6 юли по време на телевизионно интервю. "Няма да купуваме повече Ф-35. В момента правим проучване какво да правим с договора, който в момента е сключен", това заявява Трента...........хаха Италия е готова да плати милиони неустойка, само и само да се отърве от летящият слон(така наричат на запад Ф35)

Ха ха ...няма намерение да ги купува, но ги ......ПРОИЗВЕЖДА!!!! Бате , скрий се НЕкъде, и недей да ръсиш тъпотии!

Ето един, който е по в час от министъра на отбраната на Италия,хаха,аман от малоумни джендъри

Какво месиш Италия за да отклониш темата?

Тъпунгер и Горна Волта нямало да купува самолета... и какво от това ? Който няма мангизи не купува.

Празноглавец с IQна скарида, отказват се от тях защото са пълни таралясник. Капиш

Като имаме в предвид,че във Виетнам 4 ескадрили Миг21 свалиха половината американска авиация ( над 3100 свалени самолета) ,не виждам,защо руснаците трябва да произвеждат Су57 в огромни количества,5-6 ескадрили са и напълно достатъчни(1 Су57 без проблем може да се противопостави на 4 Ф35)

Пак не си си пил хапчетата тази сутрин.

Във Виетнам американците показаха абсолютното си превъзходство по сеша въздух и вода над съветските военни технологии.Американците напуснаха Виетнам заради общественото мнение във САЩ и огромните разходи за войната!Съветският съюз си остана тогалитарна държава със бедно живеещи хора.

Даммм,показаха, след 3100 свалени самолета,над 5000 бр. унищожена бронетехника и 55000 погребани американци.........няма какво друго да покажат и се изнесоха като бити пе

Странно във всички Американски филми войната във Виатнам се води че Американците са я изгубили. Обаче ти се опитваш да ни убедиш разбираш ли те печелаха воина обаче заради общественото мнение напуснаха Виетнам.

При 10 МИЛИОНА полета са загубени и то не само от мигове, а най-вече от противовъздушна отбрана с ракети и от аварии 3,744 самолета, което прави 0.4 загуби на 1000 излитания. Освен Миг-21, има ескадрили и от Миг-19, Миг-17

Ще..., ще... Нали китайците си имат тяхна версия? За какво им е руската освен да копират и да крадат всичкото ноу-хау до което могат да се докоснат.

Ето това е руското оръжие: https://www.youtube.com/watch?v=7iWdyDP0Les

Това са снимки на украиско ВСУ, където изпозват ръждясала стара руска техника,. и, която отдавна никой не използва.И нарочно вмъкнали една снимка с руски флаг за да има достоверност Това сега наричат ФЕЙК. Всичко това е смехотворно.Пентагонът знае какво оръжие има Русия, а не веселчаци он Интернет.

Кви снимки бе подлого нещастна. Точно кадри от руски учения са това

САЩ: Китайският стелт J-20 е по-добър от руския Су-57. Вградени в под корпуса радари, геометрични ъгловати форми и специално покритие биха направили J-20 доста "невидим" за противниковите радари. Освен това Китай е изпреварил Русия и по произведени бройки, защото има около 28 активни J-20. Ватенките нямат нито един су-57 приет в армията им И проектът е вече спрян. Пари няма, откакто индийците се усетиха и избягаха от проекта, като сега ще купят от америка Ф-35. Ватенките са пак КАПУТ. Долнопробна лъжа на алкохолиците ватенки както винаги е че самолетите им са евтини. Това е целта на санкциите. Така измислената изкуствена СССР фалира. Сега вече е на път да фалира и агресивната и бедна ватна държава.

Де да знам кой е тъп ... но ние ще си купуваме ф 16 на цената на ф 35 ... а индийците ще произвеждат ф 16 .

Цената за българските F-16 е много по ниска от F-35,а Индия няма да произвежда F16

Пич ти си по неграмотен от селска свиня. Ъгловити форми могат да скрият обект само в милиметрова диапазон, а руските радари са еднометрови. И F-22 или F-35 са не видими може би само за американските радари. Колкото до J-20 той е с руски двигатели и авионика и няма как да е по добър от Су-57 каквито и данни да му публикуват. Другото са глупости писани от неграмотни педерастчега разбиращи от авиация колкото прасе от духова музика , просто от злоба. Няма какво друго да направят. Кучетата лаят ,а кервана си върви.

Какви ъглови форми бе тъпак. Ъгловите форми бяха при А-117. При F-22 и F-35 няма ъглови форми, освен това почти няма значение дължината на вълната. А J-20 е с китайски двигатели WS-10, който е правен на базата на френско-американския CFM-56II. Двигателите на китайския самолет са стелт, нещо което руснаците не могат да постигнат все още

Като чета изписаното по-долу в коментарите се чудя да плача или да се смея....? Всички пропускате няколко основни факта както за J-20, така и за СУ-57, за СУ-35, за индийците и за F-22 и за F-35... Първото нещо F-35 и F-22 са несъвместими проекти. Двата самолета не могат да си "говорят" един с друг и по тази причина единият самолет не може да целеуказва другия. Това беше изтъкнато като огромен минус на проекта на 35-цата.... Друг голям минус на F-35 е невъзможността самолета да лети със свърхзвукова безфорсажна скорост, което моментално го вади от списъка на самолети 5-то поколение... Друг минус на тези самолети (и двата фантома) е невъзможност да извършат захват на цел в пасивен режим... Казано по друг начин, ако искат да стрелят по някого, то трябва да активират радарите си, което моментално ги прави видими за противниковите машини и ефекта от стелт-а (колкото и перфектен да е) изчезва... Само вмятам тук, по-късно ще разберете защо, че максималната дистанция на която могат да обстрелват противникови машини и за двата самолета е 120км. Така, минаваме на руските машини... и двата модела на СУ ( и 35 и 57) имат така наречената оптико-електронна система на целеуказание с обхват 90 км.... Казано по друг начин, двата самолета могат да целеуказват в пасивен режим. И двата самолета могат да стрелят с Р-37 (обхват 300 км), а за 57-цата е предвидена КС-172 (400 км). Характерно и за двете ракети е, че могат да се изстрелят без предварително целеуказание.... На практика без да се налага захват на целта, в дадената посока могат да се изтрелят тези ракети, които в последствие да получат информация за целта (дори и от Оптико-елеткронната система на самолета в пасивен режим)...

Защо Индия се отказа от ПАК ФА? Индийците искаха своя модификация на самолета - двуместна... Отделно искаха да произвеждат сами част от навигационното оборудване на самолета... Не че двете неща са били проблемни, просто руснаците не си даваха зор с двуместната машина. Отказа на Индия няма абсолютно нищо общо с параметрите на самолета, дори заявиха, че са съгласни да купят СУ-57, но не и да финансират ПАК ФА (за нас те са едно и също, но на практика в проекта на ПАК ФА бе заложена и двуместна конфигурация, която явно няма да се появи)... Освен всичко друго, Индия разполага с внушителни количества СУ30-МКИ и МИГ-29, които с лекота (Важи за Руските и Индийските МИГ-ове) стрелят с ракети Р-77 (обсег около 200 км) иимат същото поведение като гореописаните ракети за по-новите СУ-та. Защо Китай би купил СУ-57 или би сключил договор за лиценз на СУ-35? J-20 лети с лицензиозни двигатели на СУ-27, които се явяват слабички и старички за новата машина. Ако Китай купи СУ-57, то те ще получат самолети с двигатели Изделие 30 - значително по-мощни всерекурсни двигатели от последно поколение. Разбира се могат да закупят лиценз за СУ-35.. или казано по друг начин първоначалните двигатели на СУ-57... Пред тях обаче стои и друг въпрос... Китай не разполагат с ракети въздух-въздух с голям обсег. Най-далекобойната им ракета е с обсег около или малко под 100 км. Отделно J-20 има много по-слаба оптико-електронна система ( с обсег около 20 км) и почти никакви РЕБ...

Смешник...

Баси тъпотиите и глупостите. F-35 развива над 1900 км/ч, това ако не е свръхзвукова скорост здраве му кажи и то без форсаж. Китайският J-20 не е с двигатели на СУ-27, а с двигатели WS-10, които са стелт и са доразвито копие на френско-американски двигател. Ф-22 може да получава данни от Ф-35, проблема е обратната връзка, която има временно решение, но скоро и Ф-22 ще минат на системата на Ф-35. Същото е и с другите тъпотии КС-172 е "огромна" и повече от 1-2 не могат да се качат на самолет за разлика примерно от AIM-152 или AIM-120, които са многократно по-леки, а и малко по-бързи като покриват същите разстояния

А някой да е купил макета су-57 ? Ох извинявайте, той вече 20 години не е готов, индия се отказа и нямало да го приемат в армията... Ей тъпи бедни, платени ватенки, отговорете на един елементарен въпрос. Но не го усуквайте, а дайте отговор. " Както и сега Путьо беше обещал за миналата 2017 година да има готови 2000 броя танкове Т14 армата и 250 броя ПАКФейк Су-57". Няма ги. Къде са ? В авиации россияне отстают от американцев уже на 25 лет https://www.youtube.com/watch?v=HTr28hOQSrY

Ало, ватни лъжливи педераси. Щом толкова държиш за руската кочина , защо не отидеш да работиш там - в руското блато , а замина при победените, при загниващият клапитализъм - в Германия. Айде стига с комунистическите ти инсинуации. Лозунги на измикяра Петков след 10.11.89 г. 1. Няма друг Бог освен парите 2. Демокрацията е корупция 3. Никакви идеи и идеологии, сменяй партиите като носни кърпички. 4. Дават ли пари продавай майка си, родината си без да му мислиш А някой да е купил макета су-57 ? Ох извинявайте, той вече 20 години не е готов, индия се отказа и нямало да го приемат в армията... Ей тъпи бедни, платени ватенки, отговорете на един елементарен въпрос. Но не го усуквайте, а дайте отговор. " Както и сега Путьо беше обещал за миналата 2017 година да има готови 2000 броя танкове Т14 армата и 250 броя ПАКФейк Су-57". Няма ги. Къде са ? В авиации россияне отстают от американцев уже на 25 лет F-35 –Покупки на самолета: Америка: – 2500 Англия: 140 Австралия: 100 Италия: 60 Канада: 60 Норвегия: 56 Япония: 40 Южна Корея: 40 Холандия: 40 Израел: 30 Дания: 30

пропусна Япония и втория транш на Австралия за флота им.

Дрън дрън полуистини и бая лъжи ама казани с апломб. СУ 57 беше направен да отговаря на F22 но 20 години по късно. Така че сравнението не е в руска полза. Историята казва че F22 беше създаден да отговори на МиГ 29 и имаше тотално превъзходство 20 години. Сега ще се повтори същото дори и да е по добър а той не е СУ57 не е на въоръжение и е пълен с проблеми. Като се появи на въоръжение ще бъде изучен и ще си получи отговор - въпрос на пари и технологии което с 15 пъти по малък национален продукт си е проблемза Русия не за САЩ.

Много лъжи си написал!Направо си се олял със лъжите

Индийският военен министър Чри Джи Матанджи Пилотджи Мухатманакаламичупанди реши миналата седмица лично да изпробва новото техническо чудо - СУ 57... След 72- часова проба да отлепи от старта, Чри свали потната ватенка и се върна към Раму - слонът, моя приятел.

Колкото и да се пеняват и да видят от злоба и завист американоджендърчетата,безспорен факт е,че Су57 е най добрият изтребител и еталон и мярка за догонваме от конкурентите

ха ха ха ха ха ха ха ха ха :))) голям виц :)))

Само дето го няма....

Китайците знаят ли, че ЩЕ купуват Су-57? И индийците кога преразгледаха отказа си от програмата? А за всички русофили искащи да видят как Су-57 лети и побеждава F-22 и F-35 мога да препоръчам Ace Combat 7: Skies Unknown. Даже могат да го пилотират:)

Леле, какво доживЕх да видя,сравнение в комп. Игра. Честно ти малоумен ли си или насила се правиш на такъв?

Поне в игра да му се радват хората, то е ясно, че IRL руснаците не могат да направят от него нещо повече от самолет за демонстрационни полети. За самолети от 5-то поколение не им стигат силите. Жалко, на външен вид ми харесваше. P.S. Повечето новини за руско оръжие са за рубриката Виц на деня :)

Алкохолиците за нищо друго не стават освен да пият шампоани, ама напоследък са много лабави, мрат като мухи.

Не лети що туй немой да лети.Лети що се е натряскало с водка да знайте.

Гъзоблизния материал се е възпалил. Спокойно. Китайците знаят какво правят. Да не са луди да купуват буклука Ф35. За какво им е? Това е нелетяща кофа с лай.а

Ватниците пак са се размечтали. Продават ли продават, а досега нито един продаден, даже няма произведен. Пияна работа, руска.

А ти като си много умен що им се притесняваш? Явно си гъзоблизен материал.Това че си примитивен не е повод за гордост

Вместо домораслите авиационни "специалисти" да се занимават с материя, която им е чужда, далечна и съвсем непозната, по-добре да се фокусират върху такова просто нещо като трицветния уличен светофар. При "по-модерните" български светофари има допълнително монтирани таймерни дисплеи, които несъмнено са голямо удобство. При руските светофари жълтата секция отдавна е заместена от трицветна светодиодна R G B матрица, която осигурява три режима - жълта светлина, червен цифров таймер, работещ на изваждане и зелен таймер, също работещ на изваждане. Въпросът ми е: Кой е по-изостанал технически? Нивото на българските критикари на руската авиационната техника едва ли стига и до Д2500 - ел.двигателя за задвижване на маслената помпа за флюгиране витлата на Ил 14. И понеже отдавана нямаме Ил 14, нека поне го търсят и коментират като бъркалка за разтворите в умиращата ни селскостопанската авиация - "Кукурузника" Ан-2.

Като гледам какви глупости си написал и на теб ти е чужда материята явно.

Па аз като чувам как квичиш( Чак в Москва те чувам ве свинскии) на умрело, и ми е ясно че приритваш от гла.!.хахаххвхаха

На тема светофари русия бие България. Брех тая велика русия!!! От раз станах русофил и веднага си купувам билет, за да видя тази безаналогова руска технология СВЕТОФАР.

Не си виновен че си пендел

PLC- то си е цифрово, ама има и с аналогови входове и изходи. Навремето България беше четвърта държава в света, която правеше монолитни 12 битови DAC-ове и ADC-та с ненастройваеми R-2-R матрици - СМ757 и СМ758!!! Сега правим "Бармани" с манталитета на южноамериканска прислужница!

Не знам Су57 ,но Ф35 ще стане самолет столетник,вече 40 години работят по него,ама нейсе,не иска да литне това чудо,американците сами признават,че ще гарантира разработват до 2040г.,а дано литне тогава,че има нема ще чукне 1 век

за това ли са продадени од сега над 350 броя. Я кажи специ... кокло Су57 са произведени и колко са годни за летене? Ей така... да се посмеем.

"... Pycĸoтo пpaвитeлcтвo възнaмepявa в нaй-ĸpaтĸи cpoĸoвe дa зaпoчнe eĸcпopтиpaнeтo ..." ВЪЗНАМЕРЯВАТ - тоест иска им се... Ех, тъжен рубладжийски живот - мъка, мъка... все по-трудно се намирват вЕрващи във Великото Кремълсто Джудже и неговата шайка хрантутници...

ДФоговорите са подписани бе дебил нещастен! За разлика от Ф35 дето за сега не могат да го накарат да лети. Само евреите са получили няколко бройки и сега реват та пушилка се вдига. другите чакат.

Подписана е диагнозата ти на четвърти километър. Ф-35 си лети и си се купува

Що никой не ще Фките? Във Виетнам където съотношението на силите бе горе долу равностойно падааа кЪт круши,като се сетя,че и нашите неопитни летци през ВСВ при съотношение 10 :1 свалиха 100 на американски таралясника,извода е един.........от мангал кола и от американец самолет никога не купувай

Бре,бре Китай има самолет 5 то поколение,а искат Су57 и те разбраха кой е новият господар на небето

Китай дори и евтино не искат да купуват суровини от Мурзилките. Те чакат, когато ватенките ще умрат и тогава всичко ще им бъде безплатно ...

Много ще има да чакат. Чикибойци като тебе ги чакат вече 100 години а те не искат да умрат. Кои са глупаците значи? Ние се сетихме, а ти?

Ха, ха, нещастни путофили. В Русия се разбиват годишно около 100 самолета на ВКС. А се строят НЕ повече от 10 самолета.

Като разбилите се 510 Ф16 в кравария ли. Я виж статистиката. Ако не знаеш къде да гледаш ще ти кажа. На сайта F-16.net ги има като инфо. ама си неграмотен да четеш. Не се тревожи за руснаците те всички са по-умни от тебе.

Руските самолети престанаха да се купуват от държавите от целият свят. В последните си мъчителни опити да излъжат някой да купи ватните боклуци, руснаците са готови дори да дадат безплатно цялата документация за производство на другите държави, които купят последната версия – Миг-35. Например за Индия. Мъка, смешна ватна мъкааааа …Гледайте: https://www.youtube.com/watch?v=e6i4r8p4IQY

Ватенките вече не искат да летят на руски самолети: Российские летчики массово бегут из ВКС России. https://www.youtube.com/watch?v=jBajvEzdhKs

Надай се пияна жено на крив к.р. Никой от никъде не бяга. Само ти бегаш като бит педал. Су 57 са най-добрите самолети за сега. Колкото и да не ти се иска. Ама е факт

Гъзоблизни помияри! Ближете ли, ближете ли? Да ви е сладко! Жалки и гнусни джендъри от третия пол.

Неуспехът на този проект Су-57 може да бъде оценен от динамиката на свиването на портфолиото от поръчки. 1. Индийците имаха интерест първоначално да купят 250 броя Су-57, и да похарчат 25 млд. в зелено за финансиране на научноизследователска и развойна дейност и обществени поръчки. 2. Преди шест месеца предварителната заявка от Индия бе намалена до петдесет броя Су-57, а когато тъпите ватенки се опитаха да измъкнат и рекетират Индия с още един милиард , то Индийците пратиха ВПК на русия на майната си, като има каза :“Идите нахуй“…и Индия обяви намерението си да се оттегли от проекта Су-57. И направи това с убийствено вярната формула: "Програмата Су-57 не отговаря на изискванията, Тъй като този самолет НЕ МОЖЕ да демонстрира възможности, които дори се доближават до американския изтребител F-35. Ето защо, ВВС на Индия е не иска да продължи програмата за Су-57.." А това време: Американцы сделали уже почти 400 истребителей пятого поколения, и делают нынче по сотне в год, россия-ноль

Мурзилски "фантом" който спокойто се проследява с обикновенните граждански радари на авиоконтрола на кулите в Турция и Израел. Там дежурните служители са падали от смях, като са следели полетът им. Кажи ватен тъпанар колко самолета са приети в руската армия-НУЛА, всичко е в процес на доработка , но неуспешна. Индийците се отказаха от покупката им. 2. Двигателите на самолета са с много проблеми, което задържа с години серииното му производство. В същото време ОТ 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ИСТИНСКИ ТАКИВА И ИМАТ ПРОИЗВЕДЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ 440 БРОЯ. Ватенките го копират, но дори и това не могат да направят качествено.

Самите руснаци си признават че Самолетът не е готов за битка. Напротив, T-50-Су57 е претърпял провал след провал. Повечето от първите пет прототипа са разработени със сериозни конструктивни проблеми, разпадане на двигателя и злополуки с остъкляването в кабината. Индия се беше съгласила да съфинансира T-50, но добрезапознати индийски източници съобщиха, че двигателите на T-50 не са надеждни, радарът е неадекватен и стелт елементите му са зле конструирани. Не е изненадващо, че Москва и Сухой не успяха да се договорят за допълнително финансиране от Индия.

Ха, ха... смях с мурзилките. Ракетите са от Су35, двигателите - също. Новият двигател още се тества. Истерична Фейк новина отвсякъде.

То за тебе всичко е файк. И ти си фейк мъж. Помиярче жалко! Хем ти е малка патката хем много приказваш

В Индия поставиха последния гвоздей в ковчега наа Su-57. Русия смята партньорството си с Индия за създаване на самолет от пето поколение като основен източник на финансиране за серийното производство на Su-57. Без парите на Индия и до сега самолета не е довършен и нито една бройка не е приета на въоръжение в армията. Организацията за изследване и развитие в отбраната на Индийското министерство на отбраната отхвърли проекта FGFA (Fifth Generation Fighter Aircraft), който предвижда създаването на първия пети поколение индийски боец на базата на Су-57, тъй като Русия няма никакви уникални технологии, които Индия не разполага. Сега алкашите започнаха да лъжат и за китай...

Недорусъй, лишно-хромозомните алкаши пуснаха невидим самолет! Никой не го вижда. 500 парчета вече летят. Има бензинов двигател. За това и бензинът им вече е повишил цената си!

Над Su57 се работи вече близо 20 години - и нищо. Работите по този проект започнаха през 2001 г., а до 2010 г. бяха изразходвани около 30 милиарда рубли. Тази цифра беше призната от самия президент Путин. Песента за Су-57 е вече изпята. PAK FA е просто скъпа играчка. Изглежда, че проектът на руския изтребител от пето поколение на Су-57 може да се постави кръст. Токова е заключението, което е направил в интервюто ръководителя на комисията за правна помощ на руския военно-промишлен комплекс към Държавната дума Владимир Гутенев. Той каза на журналистите от агенция Интерфакс, че Su-57 няма да бъде закупуван в интерес на Военновъздушните сили на Руската Педерация, Ако е възможно да бъде завършен този проект евентуално ще се търсят чуждестранни купувачи…

Е кое е нищо бе дебил. Има опашки от купувачи за тях. Китайците са само еди от опашката. Другите са Индийци и още много други. докато за ф35 няма желаещи след информацията че не летят ако нямат връзка със сърверите на фирмата производител. Сигурно за да им ъплоудват акъл щото нямали. И на пилотите също. Евреите вече си го начукаха. Други желаещи вече няма. Дори и Турция ги отеба.

САЩ: Китайският стелт J-20 е по-добър от руския Су-57. Вградени в под корпуса радари, геометрични ъгловати форми и специално покритие биха направили J-20 доста "невидим" за противниковите радари. Освен това Китай е изпреварил Русия и по произведени бройки, защото има около 28 активни J-20. Ватенките нямат нито един су-57 приет в армията им И проектът е вече спрян. Пари няма, откакто индийците се усетиха и избягаха от проекта, като сега ще купят от америка Ф-35. Ватенките са пак КАПУТ. Долнопробна лъжа на алкохолиците ватенки както винаги е че самолетите им са евтини. Това е целта на санкциите. Така измислената изкуствена СССР фалира. Сега вече е на път да фалира и агресивната и бедна ватна държава.

Много ми е интересно КОГА ще започне рассията да продава на Китай нещо, което НЕ Е ЗАПОЧНАЛО все още да се произвежда ??? И китайците дали изобщо знаят, че ще купуват ??? А за Индия - ами че те отдавна декларирахя ясно , че няма да купуват, отказвайки се от СУ-то , и даже обясняват ЗАЩО и други държави не тябва да го купуват... бахти и лъжите руски бахти комплексарите...

Това ми напомня за Тайван,уж САЩ са и най добрия съюзник и защитник срещу Китай,уж от20 години самолети щяха да купуват от тях,но разбраха,че американец и самолет е синоним циганин и космически кораб и решиха да си разработват свой

Договорите за Су 57 са подписани и парите са преведени. Кое не ти е ясно. За разлика от нас дето ще купуваме ф16 за които още не е произведен завода дето ще ги сглобява. Дебилите явно са доста тук.

Баси лъжливия тъпак.

Отново:Ще,ще.......и пак ще!

Трябва да разочаровам всички, които живеят с мисълта, че американската "Стелт" концепция е панацея. Ами не е! "Стелт" технологиите на САЩ са разчетени за радиовълни от X-диапазон (сантиметрова дължимата на вълната), с които работят повечето от съвременните радари на ПВО и БРЛС (бордови РЛС) на самолетите. „По-старите радиолокационни системи на ПВО (такива, като на С-125) използват честоти от L-диапазон (дециметрови вълни) и затова американските стелт технологии не им влияят изобщо; станциите виждат и "невидимите" самолети. Това на американците, а и на цял свят нагледно беше демонстрирано през 1999г. в Югославия, когато сърбите "приземиха" F-117... Достатъчно е да разполагаш с многорежимна РЛС, каквито възможности предоставят съвременните РЛС с АФАР и ще направиш от "невидимия" самолет - видим! Да не говорим, че на хоризонта вече се задават РЛС от нов тип - с РОФАР, които тотално погребват "Стелт" концепцията...

глупости на търкалета.......СТЕЛТ-технологията НАМАЛЯВА отражателната повърхност , не прави самолета НЕВИДИМ , просто радара няма да го засече от примерно 70 км , а от 15-20 км , което го прави лесна плячка щото и той ще е локализиран и после терминиран. Стига с тия легенди за Сърбия - хванаха с малко късмет един Ф-117 и вече голямата работа......а простата истина е че са го сгащили като са седяли изключени и се включват внезапно , а той се оказва наблизо. Сума ти нощи поред си се разхождат надлъж и на шир из сръбското небе и вече са им понаучили туй-онуй сърбите , не са глухи и прости. Веднъж засечен отблизо , няма де да бяга - нито е бърз,нито е маневрен , ракетата не прощава пък била тя и прозводство от 70-те

“с малко късмет”, но краварите незабавно приземиха всички F-117 и оттогава нито един не е литнал на бойно дежурство или мисия. Аре, по-полека със случайностите. Заем всички “теории”, които краварите избълваха, за да защитят технологията: - пилотът бил млад и неопитен - всеки ден били минавали по абсолютно един и същи маршрут - няк’ъв отсег бил недозатворен, та радарът хванал самолета Само, че никое от тия твърдения не обяснява защо самолетът беше толкова бързо приземен и изтеглен от Въоръжение. Англичаните имат поговорка: Talk is cheap, actions speak louder. (Приказките са евтини, действията говорят по-силно/повече).

И от тогава до сега съветските и руските ПВО системи и самолети нямат нито еднин свален самолет на НАТО или на съюъниците им.Нито един.Путинските тролове се хвалят със един единствен успех който е повече или по малко случаен вече трето десетилетие,а във всички конфликти от войната в Югославия та досега са свалени стотици Су и МиГ

Ф-117 е пенсиониран 2008 г. тобал ли нещастен боклуко е приземяване веднага? Участва в 2 войни след Югославия и няма нито един друг самолет свален. А е пенсиониран, защото Ф-22 Раптор влиза на въоръжение, а е много по-бърз, маневрен и съвършен.

Панацея (гр. "вселечителка") в древногръцката митология е дъщеря на Асклепий и Салус (или Епионе). Богиня на лечението и медицината. Тя е олицетворение на лечението с билки. Една от най-големите и добре запазени находки по нашите земи са намерените в Пловдив изображения на мраморен фриз от 2 век на всеки един от членовете на семейството на Асклепий, включително на Панацея. ПП: "Стелт-та" е свален след поредица от грешки на голобрадия пилот.

По скоро развеселяваш със простотиите си изпъстрени с много и неверни технически термини и стойности при опита си да възвеличаеш пропадналият и неосъществен руски проект за самолет пето поколение! F-35 вече доказва способностите си в Близкият и Среден Изток! Жалко,че Израел не са такива хвалипръцковци като путинските тролове,но пък ударите им от въздуха в Сирия показват,че ,,Х-диапазон” и ,,L-диапазон” въобще не пречот на израелските F-ки да правят каквото си искат в небето над Сирия

Аман от фантазьори. Де ги видя тия Ф35 над Сирия ? хахаха,а бе то бива,хора с болни мозъци,а на чак толкова ,не бивахахаха ' Ф35 на Сирия" ......това колкото и човек да е малоумен ,не може да го напише.....IQ на скарида

Ами ,,де да ги видя"като и прочутите Ц400 не могат да ги видят Ф-35 в небето над Сирия.Единствено Израел ако потвърдят,че поредната иранска военна част или склад на Хизбулла са били унищожени от Ф-35...аме те израелците не се хвалят и не лъжат защото са Армия,а не пасмина от бездарници повтарящи стогодишни лъжи и превъънасящи пораженията си като победи

седят у кучия гъз и подквикват

изквичават че ф35 не се продава и помията грантова намалява

не бой се , харчат се като топъл хляб , имат доставки за години напред и не могат да насмогнат. Недей се кахъри за Ф-35 , гледай макета Су-57 че срамота да ходите като цветарки и да молите жълтури и мургавелковци да си купят нещо безаналогово.

Ф35 не се продава?????? При над 350 продадени бройки за 2018та??? А СУ има 4 произведени ПРОТОТИПА. Де ви намират такива дебили бе?

вече не се продава щото продадените седят по летища и паланки приземени срамно от производителите си,понеже като гръмне некъде из небето и ф35 предава богу дух,така че айдеее рррррррр по ливадите за коприва,щото явно от помията дебилизма ви е превзел

Този самолет стана от пето ноколение, въпреки че двигателите му не са от пето, поради което на радар е далеч по видим...стррчят назад като кюнци с висока топлинна емисия, товст сямолетът е 4+, а не пето поколение.

За юани ли ще продават самолетите?

Така е... Едни ще продават, а други само ще гледат... ;)

Така е... продажби 350 на 0.... за кого ли????

кого? България да не е продала някой самолет? А тези 350, дето са продадени, летят ли?

ти тия 350 на цеха в Божурище ли ги напраи бе цървул пробит смешен

Е убаво. Търговийка требва да тече. От продажба на ненужна ширпотреба към покупка на ненужни фарчила.

накратко , руснаците се опитват , но денги нет , да направят няк'во копие на Ф-22 , който влезе на в експлоатация преди 15 години. Е , руското чудо Су-57 , няма да е СТЕЛТ , ама то не БИЛО НУЖНО , щото видиш ли радарите вече всичко ловяли. Ама иначе му докарало форма на СТЕЛТ , е , малко му стърчат соплата ама нейсе......Те сигурно и китайците дето се мъчат да изкопират Ф-22 викат не е нъжно да е СТЕЛТ , а го правят с подобна форма щото много красиво изглежда........Това вече е върха на руската немощ - нямат пари и технологична възможност да го завършат , докара проекта донякъде и тъй като е НАНИКЪДЕ не си го въвеждат в експлоатация щото все пак скъпичко излиза. Сега искат да пробутат няк'ви бройки на жълтурите и циганите , че барем спастрят пари за една ескадрила. Ама Китай , глупави мурзилки , си разработва собствени образци , а Индия се отказа от проекта ПАК-Фа , но видиш ли сега била "силно заинтересувана". Откъде-накъде ?

При онея има деньги, щото си ги печатат в мазето на ФЕД... Така и баба знае..

ми печатайте и вие в мазето на Кремъл бре , умник. То ако става само с печатане и слагане на НУЛИ на банкнотите и Венецуела щеше да прокопса с нейните "боливари". Освен денги , трябва и техническа мисъл , то не може само "Сделано с теслата" , електроника , СТЕЛТ , радари от ново поколение , двигатели , даващи на самолета свръхзвукова скорост без ФОРСАЖ. Туй да не ти е да купиш нещо китайско , да го брандираш и да се получи ЙОТАФОН......или да сложиш крилца и перки на автомат и да го наречеш ДРОНОУБИЕЦ. Виж какво се прави в Силициевата долина , виж Бостън Дайнамикс , виж Мъск , че и Безос.....ако не можеш да дишаш омразните кравари гледай Япония , Южна Корея , Европа също...... после виж в Русия - уж нови МиГ-ове и Су-та , а то.....МиГ-29 и Су-27 , малко боя , малко по-нова електроника , ДИСПЛЕИ ( ти да видиш !!! ) и го пробутват за нови. Арматата това , Арматата онова , а накрая - ще модернизираме Т-80/90. За ракетите-носители да не говорим , че там тепърва се говори , че МАЙ , ЕВЕНТУАЛНО трябва да се сдела нещо със първа степен за многократна употреба. А ДОБРУТРУ СВАТЕ !

ква техническа мисъл у кравар бе смехурко...те едини Б-2 копираха от Хьортен от преди 70 години...много си забавен...

F-22 е стелт и при всички симулации на въздушни боеве (включително и срещу други най-съвременни западни самолети) сваля противника си без той дори да успее да разбере откъде и как. САЩ се отказаха от производството на F-22, тъй като е доста скъп и поради това, че "F-22 няма адекватен противник". Разбрахте ли последното изречение - "няма адекватен противник"! Толкова са напред с материала! Су-57 е разработван като стелт (затова е с такава форма), но радарното му отражение е 50 (словом петдесет) пъти по-голямо от това на F-22. Затова сега почват да го рекламират като много маневрен. За к'ъв чеп тогава го правиха с такава форма? Су-35 не е ли по-маневрен?

и ти изчукваш по 5 мацки за минута. В живота обаче, може и една да не ти падне за 5 години...

Мнооооого повече е. Поразрови се малко.

От Стелт е имало смисъл преди 10 години. Днес тази технология има предимства само срещу ПВО от преди 15-20 години. Съвременните ПВО въобще не се влияят от Стелт, откриват и унищожават ги като обикновени цели.

А до всяко ПВО, седи по един мармот, и увила ли увива, шоколадите в станиол....

"Cy-57 e пo-мaнeвpeн и имa пo-cъвъpшeнa ĸoмпютъpнa cиcтeмa зa инфpaчepвeнo тъpceнe." Всъщност F-22 изобщо не разполага със ОЛС!

Единия е стелт а другия не.

За ОЛС "Стелт" не съществува...

Глупости на търкалета. Я се образовай бе.

Единия от 15 години е в серийно производство и на въоръжение, а другия има само 1 летящ прототип. Та казваш новата ти Лада била по-добра от мерцедес от 2004та... бравУ... ма май само на хартия.

Да, "Аурус" е по-добър от "Мерцедес"... :))

Сериозно ли? Що така не я купуват... дори не я продават. Ба си смешника. Аз ще си карам 5 годишния мерчан.... ти си карай. ... автобуса :)) ((

СУ-то също няма. Само на хартия го има. И никъде в статията не пише че Китай ще купува нещо което още го няма. Много заглавия четеш.... ще ще ще ще....

От коментарите на соросоидните тролове вони на страх. Това е добре.

Страшен страх може да хване някой, като му говорят за супер модерно руско оръжие и го сравняват с такова, което в САЩ даже вече не се произвежда.

А от кюлотите ти нали знаеш на какво вони.

Знам, знам. Жените го харесват :)))